Şimdi Ara

Süzme saat takılma ücreti kiracıya mı ait ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğum apartman 0 ve müteahhitlik şuan iskan alamıyor ekonomik sorunlar yüzünden.
    Faturalar çok gelince bizde süzme elektrik ve su saati takalim dedik. Apartmana takılacak. Ben kiracayim bunun ücreti bana mı ait ? Yoksa mal sahibine mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mal sahibi

Ekstra eğer iskan/oturma da 1 yıl içinde alınmaz ise sahibi evi geri verip ödediği parayı geri alabilir yargı kararı var emsal istersen ev sahibinlede görüş ben sizlerin yerinde olsam inşaat firmasına kitlerdim bu yüzden

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Benim mal sahibi müteahhit degil. Toprak sahibi. Onun dairesindeyim. Normalde su saati müteahhit e ait. Ama durumu yok diye takmıyor. Şimdi takılacak saatler için benden ücret isteyecek mal sahibi. Normalde demirbaş benle ilgili değil.ama isteyecek.

• iskansız binadan ev tutarak hayatının hatasını yaptın. kaç ordan bırak saati maati kaç..
  • Sen de saati ödeyip, alıp taktıracaksın. İşçiliğine kadar da ev sahibinin kirasından keseceksin. O müteahhit ile kozlarını paylaşacak. Senlik bir durum yok.

• yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Mal sahibi 10 uncu ayda en fazla yıl başından sonra iskan alacak dedi. Fakat ekonomik koşullar ve daire fiyatları hiç alır gibi durmuyor.

• sidar2000 kullanıcısına yanıt
    Mutahit sizi kekliyor kardes, o iki ay sonralar hic bitmeyecek... neyse yasayarak ogrenirsin ne demek istedigimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halen iskan alınmadı ve süzme saat ile yola devam ediliyor. mütahit mahkemelik oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.