Şimdi Ara

SUZUKİ ALIYORUMMM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son anda öğreneceğim şeyler var mı? İlk araba deneyimim...

• 3 - 4 kişi oturunca yokuş çımaz ama 1 - 2 kişi sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimatak

3 - 4 kişi oturunca yokuş çımaz ama 1 - 2 kişi sorun yok.

harbi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zta53

quote:

harbi mi?

Çok zorlanıyor bende geçen sene almayı düşünüyodum aynı modelden.Sürdüm arabayı arabada 4 kişiyken çok zorlandı yokuşta.Araba bağardı üstüne üstlük gaz pedalı sertleşti.Ama eğer sadece 1 - 2 kişi bineriz 4 - 5 kişi binsekte yokuşlardan uzağız diyosan durma al diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

harbi mi?

Çok zorlanıyor bende geçen sene almayı düşünüyodum aynı modelden.Sürdüm arabayı arabada 4 kişiyken çok zorlandı yokuşta.Araba bağardı üstüne üstlük gaz pedalı sertleşti.Ama eğer sadece 1 - 2 kişi bineriz 4 - 5 kişi binsekte yokuşlardan uzağız diyosan durma al diyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2001-model-maruti-800-yakitta-cok-cimri-89974985/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sabihinden-satilik-araba-92467753/detay/

benim için şunlara da bakar mısın?

• Yokuşta insanı kanser ediyor resmen, kamyonlar arkanızdan sellektör yaparsa şaşırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında yokuş çıkma problemi olmasa çok güzel bir araç ama yokuşlarda çok büyük bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayper

Yokuşta insanı kanser ediyor resmen, kamyonlar arkanızdan sellektör yaparsa şaşırmayın

başlangıç için önerebileceğiniz, az yakan küçük motor bir araba var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slayper

Yokuşta insanı kanser ediyor resmen, kamyonlar arkanızdan sellektör yaparsa şaşırmayın

başlangıç için önerebileceğiniz, az yakan küçük motor bir araba var mı?

1.4 206 da bugün klimayı açında yaklaşık 40-45 derece açılı bir yokuşta 2.vitesi yemedi araba hocam, 2 kişiydik. Düşünün ki 1.0 motor. Motoru küçültmek aslında yakıt açısından çok çok fazla bir tasarruf sağlamaz çünkü küçük bir motor hızlanırken daha çok zorlanır. Ne kadar çok zorlanırsa o kadar çok yakıt harcar. Uno veya Tipolara bakabilirsiniz mesela, bunun dışında da öneriler gelecektir.
    Şimdiden hayırlı olsun ilk aracınız.

Edit: Araç çok temiz hocam yazılanlara göre. Hergün yokuş inip çıkmayacaksanız alın derim. Hiç olmadı farklı yola saparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 18 Temmuz 2012; 22:33:21 >

• 1000 cc'lik araçlara pek yanaşma sonra üzülürsün kuş serisi yada broadway al daha iyi
  • Uno alın hocam o fiyata.
  • Bütçeyi biraz arttırabilirsen seçenekler artar.
  • O paraya mazda 626 - 323 bulabilirsin belki tam bilmiyorum fiyatlarını ama bulunabilir.Eğer temiz mazda yoksa brodway al hocam.
  • 1.0 ve 0.8 lik araçlar. Yokuşta biraz daha fazla devir çevireceksin haliyle. Ama bu çok dik yokuşlar için geçerli. İstanbulun muşhur sokak aralarında karşılaşacağım dimdik yokuşlar. Öbür türlü çokta ciddi sorun olmayacağı kanaatindeyim.
  • Onun orta kasaları galiba 2000 modelleri tahminen 1.3 motorluydu.O bile yokuşta öndeki durunca durmak zorunda kaldı arabada tek kişi olduğu halde çıkamadı.Daha öndeki gitmeden anladı çıkamayacağını öndeki kalkmadan gaza yüklenmeye başladı.

Not;Öndeki ford focus.
  • Bütçeyi geçici bi süre farklı bi yöne kaydırdık. Bu süreçte destek ve önerilerinizi merakla bekliyorum. Önünde sonunda ilk arabamı alacam:) Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.