Merhabalar arkadaslar , suzukı swıft 2007 bı aracım var bı kac gunluk daha .. Fakat bugun farları acık unutmamdan dolayı sanırım akusu bosalmıs ve takvıyeyle calıstırdık ancak sonrasında bır daha aracın orjınal teybını calıstaramadım , araba calıstıktan sonra teyp ekrenında '' HELP '' yazısı belırdı hıc bı sekılde acamadım ...bozulmadıgını sanıyorum ve emınım bunu acabılmenın bı yolu vardır ancak kullanma klavuzu falan da yok o yuzden cozemedım umarım sızlerden yardım alabılırım bu konuda ..sımdıden cok tesekkurler...
servısle telefonda gorusme yaptık ve akunun eksı basını cıkarıp denememı ıstedıler o sekılde de yaptım fakat calısmdaı yıne ekranda '' HELP '' yazısı duruyor ve servısı tekrar aradıgımda beynının yanmıs oldugunu ve aracı servıse bırakmam gerektıgını ve on konsolun sokulup teybın beynıne bakılması gerektıgını soledıler ..Yanı ınanamıyoroum her aku bıttıgınde otomatık aracı takvıye kabloyla calıstırdıgımızda teyp mı arıza yapıcak bu sekılde ?? anlasılmaz bı durum bu !!!! :(
kod diye birşey yokmuymuş sordunmu ?başka bir servisi daha ara bence
Sorun cozuldu ; aku baslarının her ıkı kutubu da sökulerek 15 dk kadar beklendı ve yenıden baglandıktan sonra teyp normal olarak code sormadan acıldı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme