Şimdi Ara

SUZUKİ SWİFT'mi - VW POLO' mu SİZCE HANGİSİ-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ik araba arasında kararsız kaldık arkadaşla. 1.si 2006 model swift 1,3 4x2 16.000 tl (50.000 km), LPG'li 92 hp.
    2.si vw polo 2000 model Polo Higtline 1,4 16 v 101 hp -76000 km 13.500 tl
    iki araçta orjinal ve çok hoşumuza gitti. Bu araçları kullanan varsa fikirlerini bizimle paylaşırsa seviniriz.
    Bide siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Arada 6 yıl var ama biri vw, dğeri Suziki.
    Cevaplarınızı bekliyorum....

• tabiki polo
  • arada 6 yıl ve azda olsa km farkı var bence suzuki.
  • Bence de suzuki. 6 yıl az değil.
  • poloya bindim ancak kullanmadım

suzukiyi test ettim

kesinlikle suzuki nin çok daha iyi olduğunu savunuyorum.

hatta şu anki güncel suzuki swift i opel corsadan daha çok beğendiğimi söyleyebilirm.

bilmiyorum o aracın içinde kendimi oldukça rahat hissettim (o sınıf bir araca göre)

not:test ettiğim sıralarda 87 kiloydum boyumda 1.82 dir.
    not2:tamam rahat ettim dedimde arka koltuğa ön koltuğu kendime göre ayarladıktan sonra oturmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 19 Mart 2009; 17:28:52 >
  • lpgli swiftte bagaj olayı iyice bitmiştir herhalde ama tip ve güncellik bakımından polodan çok daha iyi sanırım o polonun üzerine 3 kasa değişti yanlış hatırlamıyorsam
  • Evet bagaja bir bakın, bir de LPG ne kadar iyi acaba? Sanki Swift'lere uyan kit yok diye birşeyler duymuştum bir ara, onu bir araştırın. Önceliği Swift'e verin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia mı Hyundai' mi ?
    13 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer Uzun yola 4 kişi çıkacaksanız bagajı unutun, yok 1-2 kişi çıkacaksanız bavulları arka koltuğa koyarsınız Swift'te . Ben sıfırını çok düşünmüştüm fakat bayide bagajını görünce direk vazgeçmiştim. Bir de LPG olunca daha da küçüklmüştür evrak çantası boyundaki bagaj.

Bir de özellikle ÖTV indiriminden sonra söylediğiniz fiyatlar çok yüksek. 16000-17000 civarına 2004-2005 focus, eski kasa astra rahat bulursunuz. Hatta daha yeni derseniz 2006-2007 benzinli fiesta bulursunuz. Ben 1.4 benzinli fiesta kullanıyorum 2008 kasa, çok diri bir araç değil ama hem son derece ekonomik hem de bagajından ve iç genişliğinden oldukça memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.