Şimdi Ara

Suzuki'yi Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım ülkemizde adı en az geçen, pek söz edilmeyen markaların başında Suzuki geliyor. Aramızda Suzuki sahibi olan, ya da belli bir dönem sahip olmuş olan arkadaşlar bizlerle deneyim ve tecrübelerini paylaşabilir mi?

Grand Vitara olsun Swift olsun Sx4 olsun nasıl araçlar bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• " Yok Oyle 3 Kuruşa 5 Köfte " Deyimini genel olarak yerle bir eder, Gerek Motorunda Gerek Arabasında, Ha nedir, o zaman,

Suzuki de inanılmaz kaporta işçiliği bekleyemezsin Al bir bozuk parayı arabanın çamurluk kaput vs çizgileri arasına sok. Bir uçta girer, bir uçta girmez.

Suzuki de İçeride hoş şımartan tasarımlar bulamazsın.

Suzuki de izolasyon bulamazsın.

Suzuki Motorda biraz titreşimi, su şırıltısını hissettirir.

Ama

Suzuki de konfor idare eder, Motor Performansı Olur, Şanzımanı şıkır şıkır çalışır, Virajlarıda kurtarır, Servisi Yormaz Kendin bile yaparsın, Fiyatı falan da uygundur.

Kısacası Parasının hak edişinden fazladır , tabi bu foruma göre ÇÖP. Çünkü çocuk koltugunun orada yumuşak plastik yoktur.
  • Öncelikle forumda en aktif Suzuki başlığını şuraya koyalımhttps://forum.donanimhaber.com/yeni-2016-suzuki-vitara-1-6-vvt-yi-test-ettim-ana-konu--115002873
    Genel olarak araçlar sorunsuz, arıza çıkarmıyor.
    Servisler ise... Şimdi en sevmediğiniz bir yetkili servisi hayal edin. Tamam, servisler aynen hayal ettiğiniz şekilde.
    Belki yeni yapılanmasından dolayı ancak öyle...
  • 99 model 400 bim kmdeki grand vitarada bir tane mi trim sesi olmaz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

çöp

Hangi deneyimle 108 yıllık markaya çöp diyebiliyorsunuz ?

vitara'nın içine binmek yeterli
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    O özelliklere sahip aracı o fiyata verebilmek için bir yerlerden kısmak gerekiyor.
  • inazuma ve hayabusa haricinde suzukiyi bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika motorsikletler yapan firma.

Sanırım yeterlidir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    VW CC'yi nasıl bilirsiniz.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 senedir 2016 model suzuki swift kullanıyorum, memnunum.
  • Hatchback otomobillerde dünya markası olduğunu ve çok başarılı oldugunu duymuştum ama bir de kullanıcılarından dinlemek isterim elbette varsa tabiki

• Motosiklet motorunu arabaya koyan firma

• " Yok Oyle 3 Kuruşa 5 Köfte " Deyimini genel olarak yerle bir eder, Gerek Motorunda Gerek Arabasında, Ha nedir, o zaman,

Suzuki de inanılmaz kaporta işçiliği bekleyemezsin Al bir bozuk parayı arabanın çamurluk kaput vs çizgileri arasına sok. Bir uçta girer, bir uçta girmez.

Suzuki de İçeride hoş şımartan tasarımlar bulamazsın.

Suzuki de izolasyon bulamazsın.

Suzuki Motorda biraz titreşimi, su şırıltısını hissettirir.

Ama

Suzuki de konfor idare eder, Motor Performansı Olur, Şanzımanı şıkır şıkır çalışır, Virajlarıda kurtarır, Servisi Yormaz Kendin bile yaparsın, Fiyatı falan da uygundur.

Kısacası Parasının hak edişinden fazladır , tabi bu foruma göre ÇÖP. Çünkü çocuk koltugunun orada yumuşak plastik yoktur.

• İyi süper manyak makine 😊😊 14500 km de Maşallah bir sorunu yok. Bolca sert plastik var doğrudur henüz bir ses duymadık bir tarafından. Bolca bozuk yollara girdik,çıktık hiç yolda bırakmadı. İstanbul içi ortalama hız 25-30 km de tüketim 7-7,5 litrelerde gezer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de nurburgringte en çok kiralanan swift sportlar var 1.6 atmosferik çok methediyorlar da nasip olmadı.
  • Ben yazarım ama taşlarlar beni burda 2009dan 2017ye kadar 8,5 yıl 3 kapılı grand vitara sahibiydim. 80.000 km yol yaptım. Malının arkasında duran bir marka. Ama distribütör problemi yaşadılar. 2011de yanlış ithalden dolayı arabayı geri alıp sıfırını verdiler. Servis ücretleri çok uygundu. 250 - 400 tl civarı bakım masrafı vardı. Rahat arabaydı ama hantaldı. Arazide çarpraza düşünce 4x4te olsa ilerleyemişti. Ama yüksekten bakmak zevkliydi, toktu ve güven veriyordu, 1500 kg ağırlığa rağmen yakıt ortalaması 10 lt idi. Gelelim eksilerine : esp ışığı ilk çalıştırmada 2 sene boyunca yandı, servis normal dedi, aküyü yeniledik geçer gibi oldu ama bikaç ay sonra yanmaya devam etti, e motosiklet aküsü kadar akü koydular. Güneşlik havalandırma çakmaklık ve kapı iç çıta plastikleri kırıldı, servis japonyadan geç gelir pahalı olur deyip sipariş etmedi ve yenilemediler de. Araç tokyo üretimi olduğu için parçalar 2 hafta gibi sürede geliyordu. 1 ay serviste yattı araba. Soğuk havalarda amortisörler inanılmaz sesli çalışıyordu. Ama ne yolda kaldım ne de başka problem yaşamadım. Her markanın kendine göre problemleri var, objektif olduğumu, fanatik marka takıntım olmadığını ve aracımla geçen zamanın güzel olduğunu düşünüyorum. Küçük gelmeye başladı değiştirdim. Yeni distribütör daha iyi işler çıkarır belki. Zaten yeni araçlar özellikle vitara macaristan üretimi diye biliyorum ve bayağı donanımlı araçlar. İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganss

Ben yazarım ama taşlarlar beni burda 2009dan 2017ye kadar 8,5 yıl 3 kapılı grand vitara sahibiydim. 80.000 km yol yaptım. Malının arkasında duran bir marka. Ama distribütör problemi yaşadılar. 2011de yanlış ithalden dolayı arabayı geri alıp sıfırını verdiler. Servis ücretleri çok uygundu. 250 - 400 tl civarı bakım masrafı vardı. Rahat arabaydı ama hantaldı. Arazide çarpraza düşünce 4x4te olsa ilerleyemişti. Ama yüksekten bakmak zevkliydi, toktu ve güven veriyordu, 1500 kg ağırlığa rağmen yakıt ortalaması 10 lt idi. Gelelim eksilerine : esp ışığı ilk çalıştırmada 2 sene boyunca yandı, servis normal dedi, aküyü yeniledik geçer gibi oldu ama bikaç ay sonra yanmaya devam etti, e motosiklet aküsü kadar akü koydular. Güneşlik havalandırma çakmaklık ve kapı iç çıta plastikleri kırıldı, servis japonyadan geç gelir pahalı olur deyip sipariş etmedi ve yenilemediler de. Araç tokyo üretimi olduğu için parçalar 2 hafta gibi sürede geliyordu. 1 ay serviste yattı araba. Soğuk havalarda amortisörler inanılmaz sesli çalışıyordu. Ama ne yolda kaldım ne de başka problem yaşamadım. Her markanın kendine göre problemleri var, objektif olduğumu, fanatik marka takıntım olmadığını ve aracımla geçen zamanın güzel olduğunu düşünüyorum. Küçük gelmeye başladı değiştirdim. Yeni distribütör daha iyi işler çıkarır belki. Zaten yeni araçlar özellikle vitara macaristan üretimi diye biliyorum ve bayağı donanımlı araçlar. İyi günler

Açıklamalarınız gerçekten ben de dahil birçok insanı bilgilendiren cinsten. Teşekkür ederim iyi günler

• Suzuki Maruti gibi efsane araç üreten firma
  • Temizse gözün kapalı al, sıfırsa gözün kapalı al.
  • kaganss kullanıcısına yanıt
    Hangi 4 çeker araç çaprazda kalırsa kalsın, elektronik ya da mekanik difransiyel kilidi yoksa geçemez, sadece boştaki tekeri çevirir.
  • Bundan 5-6 yıl önce Suzuki Swift sahibiydim. Aracın tek sorunu, yedek parça sıkıntısıydı. Hatta, Adapazarı'nda bir servis, bu arabanın sıfırından bir tane almış ve parçalayıp satmaya başlamıştı.

Geri kalan her yönü, beklentilerin üzerindedir.
  • 2008 SX4 sahibiyim, aracı 2016 ekim ayında aldım. Araç 92.000 km'de ve ön konsoldan ses gelme durumu sıfır, bu durum beni çok şaşırtmıştı. 800 sayfalık aktif bir konusu var forumda, hepsini okudum kronik bir problem bulunmamakta. Önceki aracım olan Megane II'de birçok problem yaşamıştım, onun üstüne ilaç gibi geldi. 2013 yılında 0 km aldığım astra'da 2. gün sigara içmeye başlamışken, bu araca kıyamıyorum :) Size şöyle bir görsel şölen de yapayım

https://store.donanimhaber.com/d4/7e/a6/d47ea67d2e415dbb57de94d94dd43ed6.jpg

https://store.donanimhaber.com/cf/bc/a2/cfbca23330609baae11a05e1c912460c.jpg

https://store.donanimhaber.com/73/45/ba/7345bad06b3bc9484fa42a13092e253b.jpg

https://store.donanimhaber.com/22/07/61/220761c491f2be95f6948ec8cde3ff26.jpg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.