Şimdi Ara

svchost.exe HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eset Smart Security (Nod32)
    Spyware Terminator kullanaraktan sistemimden bütün trojan ve spyları yok etmeme rağmen. Drwatson32 hatalar çıkartmaya başladı. Dwtsn32 engelledim ve sonunda svchost.exe hatası ile karşılaşmaya başladım. Ne yapmam gerekiyor şaşırdım kaldım. Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGonzales -- 13 Ocak 2008; 22:34:39 >

• denetim masası --->yönetimsel araçlar--->olay görüntüleyici' den hatanın ayrıntılarını öğrenmeli burada yazan kodu internette (özellikle microsoft.com) aratıp nasıl düzeltileceğini bulmalısın.
    not: resim çok küçük
  • sabata Ustam Olay görüntüleyiciden inceledim ve şunu söylüyor.

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe öğesine erişiminiz, svchost.exe yolunda bulunan {43ed06db-f07f-4bad-b2df-32a0f0029feb} ilke kuralı ile Yöneticiniz tarafından konum bazında kısıtlanmış

Ne yapmam gerek?
  • tam olarak virüs bulaşmış dememiş olsan da sanırım svchos.exe içine zararlı kod girmiş. antivirüs yazılımn da bunu temizlerken programa zarar vermiş. yani sadece zararlı kodun kendisini silmiş. gönderdiğin kodu ne internette ne de bilgisayarımda bulamadım. görünüşe göre sen veya antivirüs(kullanıcı oluşturmuş) bu uygulamaya erişimi engellemişsiniz.
    önerebileceğim tek şey system32\svchost.exe' nin güvenlik bölümünden yetkili kullanıcıları kontrol etmen(bunun için denetim masası--->klasör seçeneklerinden basit dosya paylaşımını kullan seçeneğini kaldır) burada isim yerine sadece "S" ile başlayan ve kalan kısmı sayılardan oluşan bir kullanıcı görünüyorsa muhtemelen antivirüs yazılımı kullanıcı oluşturup haklarını üzerine almış ve erişimi yasaklamış. şu an için başka birşey gelmiyor aklıma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.