Şimdi Ara

Symantec'de sular durulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Symantec'de sular durulmuyor

Yıllardır bilgisayar güvenliği konusunda faaliyet gösteren ve Norton 360 popüler güvenlik yazılımlarını geliştiren Symantec, son dönemde mali açıdan sarsıntılar yaşıyor. 

PC pazarında yaşanan gerileme, yeni Windows bilgisayarlarında güvenlik yazılımlarının hediye edilmesi ve kızışan rekabet gibi nedenlerden ötürü bu yıl gelirlerde düşüş bekleyen Symantec, bunun üzerine yazılımlarının yeni tehditleri tespit etmede yavaş kalması da eklenince tüketici ilgisini kaybetmeye başladı.

Yeniden yapılanma sürecinde geçen yıl 1000 çalışanın işine son verilmişti. Ancak pazarlama konusunda yaşanan sıkıntılar ve gelirlerdeki kayıplar nedeniyle CEO Steve Bennett'in görevine geçen ay son verilmişti. 

Reuters tarafından verilen bilgilere göre Symantec, Bennett'in kovulması sonrası hissedarların tepkisine karşı kendisini savunmak ve şirketin düze çıkarılması için farklı opsiyonları değerlendirmek amacıyla JPMorgan yatırım bankasına görev verdi.

Symantec güvenlik yazılımları geliştirmesinin yanında 2005 yılında 10 milyar dolar karşılığı satın aldığı Veritas ile veri depolama hizmeti de vermeye başlamıştı. Hissedarlar ve analiz uzmanları veri depolama bölümünün elden çıkarılarak sadece güvenlik konusuna yoğunlaşılmasını istiyor.  

Kaynak:http://www.bloomberg.com/news/2014-04-04/symantec-said-to-hire-jpmorgan-to-seek-options.html

• Symantec battımı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim antivirüslerden biri.

• "bunun üzerine yazılımlarının yeni tehditleri tespit etmede yavaş kalması" Bu editörün yorumu sanırım ve adil değil, karalayıcı bir uslup ...

• Sen zorla milletin pc sine (alavare dalavare ile) gir , kendini kurdurtmak zorunda bırak, kaldırmak istendiğinde 100 bahane say ve hatta onada izin verme, pc yi eşşeğe çevir, bi po...a yarama ondan sonra vay efendim niye böyle oldu. Fiyatınıza değinmiyorum bile. Eskiden virus programı vardı şimdi işletim sistemi gibi bişi oldular...

• Zamanının efsanelerindendir antivirüs kademesinde Norton benim için. Zamanınından kastım ilk tecrübelerimden ötürü olması ve tam hizmet sunması çok önemlidir bir antiviürüsün. AVG gibi çözümler her zaman ücretsiz kademesinde yer almıştır Avast popülerliğinden önce ancak Norton bu noktada yanlış pazarlama sıkıntısı yaşıyor...
    Hazır bilgisayarlarda gelen güvenlik çözümlerinin arasına girecek sıkıntı yaşıyorsa, programcı katacak bünyesine gerekirse en baba hacker'ı katacak geliştirilebilirlik anlamında..
    Ancak erimemeli yazık olur..

• Virüsü icat edip yayan zihniyetin yarattığı bir sektör antivirüs yazılımcılığı. Batmasında bir sakınca görmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "bunun üzerine yazılımlarının yeni tehditleri tespit etmede yavaş kalması"

yaklaşık 4 ay tüm avleri test ettim..5 dakikada bir sürekli güncelleme yapan ve şu ana kadar test ettiğim çoğu antivirüsden iyi performans gösteren.. diğer antivirüslerin göremediği virüsleri bile tespit eden bir yazılım bu.. siz neden bahsediyorsunuz anlamadım sonar koruması vs. paha biçilemez bir koruma benim için.Symantec size dava açsa yeridir bu ifade kullanılmaz.

• 99-2000 li yıllarda format atmadan kalkmıyordu.

O zamandan beri beğenmiyorum.

Birde çok kasıyordu.

Bana göre iyi antivirüs Programı yoktur.

Dikkatli kullanıcı vardır.

• bu saatten sonra hiç bir antivirüs yazılımının geleceği parlak değil. özellikle de norton gibi baş belası ise.

• Aslında iyi anti virüs tü ama kendini adam gibi pazarlayamadı .

• Antivirüs yazılımı olmayıp da en iyi virüs defeden savunma yazılımı Deep freeze dir. Üstüne tanımam...

• Bir arkadaş pahalı deyince fiyatlara bakayım dedim.
    Norton Int. Security 80,00 $
    Kullandığım ve beğendiğim TrendMicro 77 TL.

• Antivirüsün babası:

kaspersky internet security

gerisi yalan kimse diğerlerini boşuna övmesin rahat 4-5 yıldır kullanıyorum hiçbirşey olmadı çevremdeki herkese de aldırdım onlarda çok memnun.

• Norton acik ara en iyi virus programidir

Dunyadaki kurumsal sirketlerin %85 inin nortonu kullanmasinin bir nedeni var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala norton'u savunanlar var açık net söylüyorum eğer bir insan ben pcden çok iyi anlıyorum diyebiliyorsa bilgisayarında Kaspersky yüklü demektir. Kasıyor demeyin ayarlar bölümünü süs diye koymamışlar. Av-test sitesinden ne kadar kaliteli olduğuna bakabilirsiniz.

• antivirüsün kralı bitdefenderdır.

• Virüslerden daha sinir bir program.

• yükleyin ve bir nortona bir eset smart security e bakın arasında uzay çağı var. hızlı pc leri bile kasan norton yavaş pc lerde ne yapar acaba merak ediyorum.
    üstelik bedava security esentials avg vs gibi piyasada dolu program var bu kalite ile para alamaz kimseden norton.

bu şirketin zamanında tek beğendiğim programı norton systemworks idi. oda bitti gerek duyulmuyor artık

• Yıllar önce Powerquest'i satın alıp, ürünlerini mundar etmiş bir firma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.