Ben kullanıyorum. Yakıt konusunda muazzam. 90-110 km hızda 100 km'de 3.2 lt yakıyor. 160 - 170 km hızla uzun süre kullanınca ise yakıt tüketimi maksimum 5,8 lt oluyor 100 km'de. 6 lt'yi ne yaparsam yapayım görmedim. Şehiriçinde ise 5,5'tan fazlasını görmeniz mucize.
Benimki 2013 Joy 75 hp. Sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Ben kullanıyorum. Yakıt konusunda muazzam. 90-110 km hızda 100 km'de 3.2 lt yakıyor. 160 - 170 km hızla uzun süre kullanınca ise yakıt tüketimi maksimum 5,8 lt oluyor 100 km'de. 6 lt'yi ne yaparsam yapayım görmedim. Şehiriçinde ise 5,5'tan fazlasını görmeniz mucize.
İlginiz için teşekkürler. Acaba 90 bg mi tercih edimeli diye düşünüyorum. 3-4 kişi bağaj dolu, klima açık olursa sıkıntı yaşamamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
İlginiz için teşekkürler. Acaba 90 bg mi tercih edimeli diye düşünüyorum. 3-4 kişi bağaj dolu, klima açık olursa sıkıntı yaşamamak için.
Mümkünse 90 bg tercih edin. Ancak 75 hp'nin gücü konusunda ben çok memnunum. Araba hafif olduğu için kalkışta bile deli gibi fırlıyor yerinden zor zaptediyorsunuz. Yüklü haldeyken de performans kaybı yaşatmıyor. Yani 90 sizi zorlarsa 75 çok çok memnun edecektir. Eco moduna geçtiğinizde araba geç devirleniyor ve yavaş hızlanıyor. Onu da belirtmek isterim. Ama ekonomi yapma konusunda eco modu vazgeçilmezim.