Şimdi Ara

.sys Uzantılı Mavi Ekran hataları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar . bilgisayarıma 2 hafta önce format attım . formattan önce bazı problemler yaşıyodum düzeltmek için format attım.ama formattan sonra daha da kötü bir hale geldi bilgisayar. Şöyle anlatayım bilgisayarı açmak için power düğmesine basıyorum , kasa açılıyormuş gibi oluyor ama ekrana görüntü gelmiyor 2-3 kez bu şekilde resete bastıktan sonra bilgisayar açılıyor,sistem onarımı vs bişiler çıkıyor. herneyse onları geçtikten sonra oturum açıyorum . internete bağlanıyorum firefox uygulama çöküyor sürekli , bazen de hiçbişi olmadan devam ediyor. Özellikle video izlerken bi anda bilgisayar mavi ekran hatası veriyor . Bazen nette takılırken bi anda mavi ekran hatası alıyorum sürekli başıma gelmeye başladı bu . Hatalar da her seferinde farklı şeyler yazıyor , ati...sys , dwxg1..sys gibi tam hatırlayamadıgım farklı farklı hatalar alıyorum. Nasıl çözerim bilemedim . bilgisayarcıya götürdüm adam bakmadan direk anakart işlemci değişmesi gerekiyor falan dedi. yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler..

• bu arada formattan önceki sorunlarımdan biri de saatin sürekli kendiliğinden değişmesiydi , ayarlasam da tekrar bozuluyordu. 2. olarak da herhangi bi video veya şarkının oynatıcısını özellikler yapıp başka bir programa atadıgımda da , resetten veya pc kapadıktan sonra tekrar eski haline dönmesiydi.örnegin bi şarkı orjinalde winampla açılıyorken ben onu media playerla aç özelligine aktif ediyodum. ama resetten sonra yine otomatik olarak winampla açılmaya ayarlanıyordu.
  • Hatanın kodunu veya resmini cekebilirsen yardımcı olabiliriz.
  • tamam oldugunda göndereceğim
  • Hatalar iyice sıklaşmaya basladı. Soyle bi kod yazdı.

Stop: 0x0000008E(0xC0000005,0x82C5727D,0x9C293C30,0x00000000)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.