Şimdi Ara

Taahhüt iptali hakkında yardımcı olabilir misiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar...12 aylık Taahhüt um 3 ay kala değiştirmek zorunda kaldım. Sebebi ise şirketin görevlendirme ile beni Türk Telekom un çekmediği bir yere göndermesi . Ve görevlendirme 4 8 ay arası. Bölgede sadece Turkcell çekiyor. Bu gün bana 476 lira cayma bedeli çıkardılar. Çıldırdım. 3 ay kalmış ve 476 lira. Başına gelen var mı. Ne yapmalıyım. 150 200 olsa vallahi ugrasmayacagim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kullandığın 9 ayın tüm indrimlerini geri almışlar işte kurallar boyle.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ama gittiğim yerde bana hizmet veremiyor... aradım siz Her koşulda 12 ay kullanacağım diye imza atmisiniz diyor... Taahhüt bunun için yapılıyor zaten dedi.... haksızlık bu. Ben çekmediğini ispatlarim, görev belgem ile desteklerim diyorum.. mazeret değil diyor.... haksızlık ya...

• hardday kullanıcısına yanıt

çekmek çekmemesi onların sorunu değil o ayrı dava sen imza atmışsın kalıcam diye bitmiş bozan sensin dava açsanda kaybedersin.

imzaladığın sözleşmede türkiyenin %100 ünde çekme garantisi vardır maddesi varsa kazanırsın anca diğer türlü imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Haziran 2022; 0:44:12 >
    Telefon ile arayıp böyle bir kampanyamız var..12 ay taahhüt geçmek istermisiniz dediler.. ne sözleşme gördüm ne okudum dostum...ahh ahh yıl 2022 Telekom un çekmediği yer mi olur dedim içimden sanırım... aklıma bile gelmedi..

• hardday kullanıcısına yanıt

lafla veriyon sözleşmiyi kayıtlı yani, keşke uyduruk bir 2. hat filan alsaydın turkcell bazlı geçmişolsun.

Turkcell en uyduruk tarifesi misal 5 GB internet ki hayatta yetmez 750 dk vergiler ile 82 dedi..ama numara taşır isen 40 gb internet 1200 dakika 119 TL dedi..atladim sazan gibi. Sağol dostum ilgin için ..buda ders oldu bize... Eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş o tarz işlerde çalışıyosan zaten mecbur turkcell kullanacaksın😉
    Yani iş gereği sürekli yer değiştirmek zorundaysan ve işin telefonla ise durum bu😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 476 lira çalışan insana komaz🙂
    Bu memlekette yaşıyor isen kazandığın kadar ayni zamanda para saçman doğaldır🙂
    Ahahahahhaha😂😂😂😂😂😂

• Valla ilk defa oldu... Beklemiyor idim böyle birşey.20 yıldır başıma gelmemişti . Kolay kazanılmıyor insanın zoruna gidiyor. Keyfi olarak bozsam taahhütü gık demeyeceğim. 20 GB 1000 dk yı 77 liraya kullanıyor idim. Taahhüt yapacaklara ders olsun..

• Cayma bedelinin kullanmadığın 3 ay üzerinden hesaplanması lazım. Kullandığın veya kullanmadığın aylarin cayma bedeli hangisi tüketici lehine ise onun fatura edilmesi gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.