Bildirim
TAAHÜTLÜ TARİFEME VODAFONE ZAM YAPTI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Welcome the Vodafone.
Super Uyumlu + tarife miydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düzenlenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 4 Ekim 2022; 19:36:29 > -
Vodafone'daki tek sorun. Son zamanlarda artık taahhütlü tarifelere de saldırır oldular.
Pazardan çekilseler keşke.
hocam bir ay önceki faturada 50 tl ye ek internet almıştım. 12 aylık falan değildi aldığım ek paket. 1 aylıktı tek seferlikti. Ama bu ayda yüksek geldi onu anlayamadım.
-
Numarayı silin,gözüküyor.
Bariz Vodafone'un totosu kaşınıyor,BTK'ya yazın.
hala vodafone kullananları anlamıyorum. fiyatları yüksek, hızı çok kötü. çekim kalitesi de leş.
-
Hocam uyarı için teşekkürler sildim resmi.
-
Müşteri hizmetlerini aradım. Dediğim gibi zam gelmiş 138 tl olmuş fatura. Yeni tarifeye geçip 10 gün bekledikten sonra hattınızı iptal eder/ başka operatöre taşırsanız cayma bedeli ödemezsiniz dedi. Dediğini yaptım 10 gün sonra bimcell e geçeceğim en uygun orası.
-
Ben memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözleşmede yazar işte ilk sene indirimli,sonraki sene şu kadar fiyat gibisinden.
Sözleşmeyi tam okumadan taahüt yapmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube kısıtlı mod kapanmıyor
- yeni numaram mesajı örnekleri
- akıllı internet aşım paketi nasıl iptal edilir
- vodafone tarife iptal etme sms
- vodafone mu türk telekom mu
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
- vodafone hediye internet
- hat takılı ama şebeke yok
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X