Şimdi Ara

Tabletle internet paylaşımı reklamları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Televizyonda internetinizi tabletinizle paylaşın her yeni cihaz 5 küsur lira diye reklamlar görüyorum. Zaten cihazlarda hotspot özelliği var. Kimseden izin almadan para ödemeden internet paylaştırılabiliyor. Hotspot yeni ip de almıyor yani operatör göremiyor. Ne satıyor bunlar ? Çok merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FriendOfGhost

Arkadaşlar,
    Televizyonda internetinizi tabletinizle paylaşın her yeni cihaz 5 küsur lira diye reklamlar görüyorum. Zaten cihazlarda hotspot özelliği var. Kimseden izin almadan para ödemeden internet paylaştırılabiliyor. Hotspot yeni ip de almıyor yani operatör göremiyor. Ne satıyor bunlar ? Çok merak ettim.

+1

Hotspot icin para alicaklarsa hicbirsey demiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika da operator tarafından satilan cihazlarda kilit var hotspot ozelligini kullandirmiyorlar, internet paylasimini actirmak icin belli bir ucret istiyorlar senden. Bu ucreti odedigin zaman operator kilidi ni açıyor.

Vodafone nin cihazlarinda durumu bilmiyorum ama boyle bir muhabbet olan kendi cihazlari olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FriendOfGhost

Arkadaşlar,

bunlar farklı data hatlarına sağlanıyor. mesela sağladığınız hat sizden uzak olduğu durumlarda akılcı geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.