Şimdi Ara

Tabularım Yıkıldı Resmen..??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

şaka maka iyi kalkıyor alette 140'tan sonra çok kasılıyor yahu ki polo birde bu.. jetta biraz daha ıkınıyordur eminim..

Video bana fake gibi geldi.
    Zaten yolun görünmediği videolara inanması çok zaman zor oluyor.
    Nedenine gelince 160Hp Golf TSI için Hızlanma test verileri aşağıdaki gibi.
    0-160km/h 20,2sn
    0-180km/h 27,4sn

Yukarıdaki videoya göre 0-180 aşağı yukarı 28sn.

Arada her ne kadar kilo farkı olsa da 55hp fark ciddi fark.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

şaka maka iyi kalkıyor alette 140'tan sonra çok kasılıyor yahu ki polo birde bu.. jetta biraz daha ıkınıyordur eminim..

Video bana fake gibi geldi.
    Zaten yolun görünmediği videolara inanması çok zaman zor oluyor.
    Nedenine gelince 160Hp Golf TSI için Hızlanma test verileri aşağıdaki gibi.
    0-160km/h 20,2sn
    0-180km/h 27,4sn

Yukarıdaki videoya göre 0-180 aşağı yukarı 28sn.

Arada her ne kadar kilo farkı olsa da 55hp fark ciddi fark.

valla benimde kafama o takıldı. hatta video bitince altında çıkan diğer videolar içinde golf 160 tsi ın videosu vardı izledim, 1.2 tsi polo, golf 160 gibi gidecek halide yok.

• tamam ama 1.4 tsi 160bg videosu seyrederseniz 140km den sonra kasilmiyor 180km'den sonra hiz artisinda azalma var..
  • be jetta'ların tipi çok hoşuma gidiyor.
    1.2 lt olması da vergi avantajı sunuyor.
    performansı da çok düşük değil aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb
    quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

quote:

bu forum gercekten o kadarı tuaf ki boş boş yorumlar...
    1- turbo motor deviri düşük hızlarda alır yani max torkunu 1700 devirde alır 4000 devire kadar korur sonra düşüşe geçer zaten vw bu yüzden 7 ileri koyuyor bu araçlara...
    2-yaptıgı hız 197 gibi bir sey olsa gerek bırakın yapsın 1.2 de olsa turbo beslemeli
    3- kimisi yok 280 kadran var yapar daha yapmaz araç zaten max lara gelmiş bu araçlar 4500 den sonra zaten canı acır bos bos bagırır devirin düşük olası şarttır yüksek hızda olması için
    4- kasa kaldırmaz mı kaldırır 1.3 motorlar kaldırıyorsa 1.2 turbo neder kaldıramasın kasayı ama su araçı abartmaktan vazgeçin jettanın ne oldugunu araba testlerinden gördük inceleyenler görmüştüş affedersiniz ama bazıları vw amlemini, murat 131 e taksam araba bu diceksiniz...

Mazda devir çeviriyor da ne işe yarıyor sanki. Mazda 3 ün maksimum hızı 170 km.Daha da bi km artmıyor.

sana mazda 3 le 210 ve üstü yapmıs fotograf cekersem forumu bırakıkan mı

"Forumu bırakıcan mı" da ne demek hocam?
    Otomatik Mazda 3 var bizde.Arabayı ara sıra alıp kullanıyorum.Rampa aşağı kaptırıp zorladığım halde araç 170 i geçmedi.Hatta 170 de de uzun süre gitmedi.Tuhaf bi hareketle araç 170 den yaklaşık 160 a falan düştü.
    Kısacası gitmiyor araba.

@Maniac_Turk
    Hocam video yada foto var mı?Böyle kuru kuruya gitmiyor.Yanlış anlamayın inanmamazlıktan değil ama aynı arabadan bizde de olduğu için insanın inanası gelmiyor.

Ilk gelen seri Mazda 3 de hiz sinirlayici var. 185 kmh. De. Ayni arabadan var bende. 185 de gaz kesiyor. Dikkat devir kesmiyor. Daha yolu oldugu halde gaz kesiyor. Sonra kaldirdilar limitoru. O sebeple arastirmakta fayda var hukum vermeden once.

Istersen video da cekip koyarim ama hemen degil, haftada bir adapazarinaq gidiyorum, cekerim video.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

quote:

quote:

quote:

quote:

bu forum gercekten o kadarı tuaf ki boş boş yorumlar...
    1- turbo motor deviri düşük hızlarda alır yani max torkunu 1700 devirde alır 4000 devire kadar korur sonra düşüşe geçer zaten vw bu yüzden 7 ileri koyuyor bu araçlara...
    2-yaptıgı hız 197 gibi bir sey olsa gerek bırakın yapsın 1.2 de olsa turbo beslemeli
    3- kimisi yok 280 kadran var yapar daha yapmaz araç zaten max lara gelmiş bu araçlar 4500 den sonra zaten canı acır bos bos bagırır devirin düşük olası şarttır yüksek hızda olması için
    4- kasa kaldırmaz mı kaldırır 1.3 motorlar kaldırıyorsa 1.2 turbo neder kaldıramasın kasayı ama su araçı abartmaktan vazgeçin jettanın ne oldugunu araba testlerinden gördük inceleyenler görmüştüş affedersiniz ama bazıları vw amlemini, murat 131 e taksam araba bu diceksiniz...

Mazda devir çeviriyor da ne işe yarıyor sanki. Mazda 3 ün maksimum hızı 170 km.Daha da bi km artmıyor.

sana mazda 3 le 210 ve üstü yapmıs fotograf cekersem forumu bırakıkan mı

"Forumu bırakıcan mı" da ne demek hocam?
    Otomatik Mazda 3 var bizde.Arabayı ara sıra alıp kullanıyorum.Rampa aşağı kaptırıp zorladığım halde araç 170 i geçmedi.Hatta 170 de de uzun süre gitmedi.Tuhaf bi hareketle araç 170 den yaklaşık 160 a falan düştü.
    Kısacası gitmiyor araba.

@Maniac_Turk
    Hocam video yada foto var mı?Böyle kuru kuruya gitmiyor.Yanlış anlamayın inanmamazlıktan değil ama aynı arabadan bizde de olduğu için insanın inanası gelmiyor.

Ilk gelen seri Mazda 3 de hiz sinirlayici var. 185 kmh. De. Ayni arabadan var bende. 185 de gaz kesiyor. Dikkat devir kesmiyor. Daha yolu oldugu halde gaz kesiyor. Sonra kaldirdilar limitoru. O sebeple arastirmakta fayda var hukum vermeden once.

Istersen video da cekip koyarim ama hemen degil, haftada bir adapazarinaq gidiyorum, cekerim video.

Ben gördüğüm yaşadığım olayı buraya yazdım.Bence bi yanlış yok.Araç 170 e kadar çıkıyor ki hatta bence 170 bile yapamıyor.160-165 arası bişey.
    Yalnız limitör olabilir evet.Çünkü 170 e yaklaşınca birden 160 a falan düşüyor ilginç bi şekilde.
    Araç 2010 model.

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Merhaba arkadaşlar sahibinden com da gezinirken 1.2 TSI jetta ya denk geldim..İlandaki 8. resme dikkat..Araç 6.vites 4100d/d de 200 km hızla gidiyor ve kırmızı devir bandının başlangıcı 6.000 devir ve devir saati8.000 de bitiyor..Araç bildiğiniz üzere 1.2 TSI ve 105 HP yanılmıyorsam da 175 tork var..Yotubedan bir kaç video izledim ve gerçekten daha öncesinde VW in 1,2 motoru hakkında bu ne yaa dedğim için pişman oldum..O kasayı taşır mı dedğim araçta ki performans beni şaşırttı ve resmen tabularımı yıktı..

İşte link;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-kasa-wolswagen-jetta-50487390/detay/#

hocam hep söylüyorum ama hepde kızıyorlar C SINIFI Araç alcaksan eğer istersen benzin istersen dizel YENİ JETTA başka düşünme bile

eee nede olsa vw bir vw değişilcek tek şey başka bir vw dir diye boşuna söylemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Prestij şekil değiştirdi.

+1905
  • Prestij 200'le gidiyor.
  • quote:

Araç 100 kilometreye 7 saniyede çıkıyor Bir numara var.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

be jetta'ların tipi çok hoşuma gidiyor.
    1.2 lt olması da vergi avantajı sunuyor.
    performansı da çok düşük değil aslında.

Aynen.

Ancak en kötü makyaj beklemek lazım. Sürekli eleştirilen bazı yerlerinin makyajla birlikte iyileştirilebileceğini düşünüyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Bir kaç gündür bu VW lere dikkat kesiliyorum ve dikkat ettim ki hani çekmez falan diyorlar ya, e bu Tiguanlara bile 1.4 koymuşlar, e tabi TSI motor..Hatta şu an taşlar yerine oturuyor ki evimin yolunun üstünde siyah bir Tiguan vardı ki kuvvetle muhtemel 1.4TSI dı, ana yol kenarında ki garajından çıktı ve cüssesine göre harika denebilecek( görecelidir, bana göre harika) bir fırlayışla kalktı ve gitti. o an yanımda eşim olduğu için dibim düştüğü halde pek bakamamıştım..Bu TSı olayı nedir yaa...

Bu öetta da 280 kadran koymuşlar ve araç 4100 devirde 200 görmüş...bence epey daha gider gibi geldi..doğru ya doğru..

Hocam boşyere ümitlere kapılmışsın. Öncelikle şunu söyleyeyim 4100 devirde 200 km/s hız yaptıracak şekilde ayarlanmış şanzımana sahip bir aracın motoru 170 nm tork üretiyorsa o anda mümkünatı yok daha hızlanamaz. Hatta 200 e bile çıkamaz o resimdeki araç muhtemelen hafif eğimli yolda çıkmıştır. Beygirleri bir kenara bırakın şimdi. Dizel era 4000 devir de 190 yapıyor. Jetta 1.2 tsi da 190 yapıyor. Yani son vitesleri aynı bu araçların. Era 195 nm tork üretirken jetta 175 nm tork üretiyor. Peki Era daha ince lastikleri olmasına rağmen 190 ı geçemezken jetta nasıl geçecek ? Geçemez tabiki.Yapıp yapacağı odur. Hatta 5.viteste çıkabilir bence o hıza. Hatta 6. vites max tork devrinden bastığınızda bile araç yürümez. Yani demem o ki az devirle çok hız yapması motorun kalitesini başarısını göstermez. Şanzımanın opsiyonel olarak sunduğu bir avantajdır. Fazladan bir vitesiniz vardır uzun yolda ekonomi yaparsınız veya çok eğimli yolda yüksek hızlara çıkabilirsiniz. Sonuçta 11 saniyede 0-100 yapan ve 190 km/s azami hızı olan bir araçtan bahsediyoruz.Haa 1.2 olması büyük avantajdır sonuna kadar katılıyorum büyük vergi avantajı vardır evet. VW kaliteli araçlar üretir kesinlikle doğru. En kral japon kalitesine yetişemez ama 105 hp motor da eninde sonunda 105 hp dir. Harikalar beklemeyin. 105 hp lik atmosferikten taş çatlasın %5 daha performanslı olabilir.

• @playumb

Yanlis olan yaklasim. Olay da kismen dogru, cunku limitor 185 de kesiyor.

O araba yapamiyor, tirt demek baska sey, arabada limitor olmasi ve bu yuzden cikmamasi baska sey.

Yani asagilamadan once, muadillerinin yaptigini niye yapamiyor diye sormak ve arastirmak lazim.

Benim arabam da 2010 model, impressive otomatik. Hiz kesici 185 de devreye giriyor, ispata hazirim.
  • yakında golfde 1.2 tsı olcak diye biliyorum
  • Aynen benimde dikkatimi o çekti 16litre gösteriyor,bu hızlarda depodan bir delikmi açılıyor nedir,muhtemelen sırf ilana koymak için bir kaç sn o hızlara çıktı.
    quote:

200 yapicam derken de 16 litreye cikarmis ortalamayi
  • 6. viteste fazla çeviremez şanzıman oranından dolayı yapacağı yokuş aşağı 210-215 olur daha da gitmez. 6. vites ekonomi ve rahatlık içindir. Yani bnm aracım gibi 6550 rpm de 240 la giderken 5.viteste rahatsız olmamanız için.
  • Aracı daha önceden test etmiştim 140 km hıza çıkıştım, hatta yol tutuşu nasıl dye 30 ile girilen halka virajından birine 70 ile girip 50 ile çıkmıştım ama bu kadarını yapabilceğimi tahmin etmiyordum.......
  • İlana böyle resim koymak nasıl bir iticiliktir ? Şahsen bu aracı almak istemem sahibi ne kadar zorlamıştır diye aklımın ucundan geçmiyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

İlana böyle resim koymak nasıl bir iticiliktir ? Şahsen bu aracı almak istemem sahibi ne kadar zorlamıştır diye aklımın ucundan geçmiyor değil.

Yapmayın yahu, herkes bilir ki araç sahibi arabanın limitlerini görmek ister. Ne yani şimdi siz imzanızdaki BMW'yi hiç mi zorlamadınız?
  • arkadaşlar tartışama çıkacka biliyorum ama 65 bg lik 190 tork motorlu 1.3 multi jet ile 200 km sürat edirne yolunda yaptım,

ibre 200 oldu zaten 200 son dahada gitmedi, ama şu an bile o aracın nasıl 200 yaptığı konusunda şaşkınım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.