Şimdi Ara

Tabularım Yıkıldı Resmen..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sahibinden com da gezinirken 1.2 TSI jetta ya denk geldim..İlandaki 8. resme dikkat..Araç 6.vites 4100d/d de 200 km hızla gidiyor ve kırmızı devir bandının başlangıcı 6.000 devir ve devir saati8.000 de bitiyor..Araç bildiğiniz üzere 1.2 TSI ve 105 HP yanılmıyorsam da 175 tork var..Yotubedan bir kaç video izledim ve gerçekten daha öncesinde VW in 1,2 motoru hakkında bu ne yaa dedğim için pişman oldum..O kasayı taşır mı dedğim araçta ki performans beni şaşırttı ve resmen tabularımı yıktı..

İşte link;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-kasa-wolswagen-jetta-50487390/detay/#

• 100km ile giderken tüketim 4.5lt. ilk resim.
  • şu an kafayı yiyebilirim
  • birincisi bun pc ortamında benim cevremde yapanlar var, ki resmi bırakın videoda yapanlar car gercekciligine inanamam
    2 ciside bunu yapsada bir sey değişmez gözümde cünkü 1.3 dizel 70 hp albea ile 185 yapıldıgını gördüm yokus aşağı, önemli olarak serilik 2 cisi motorun verdigi güven ve serilik 1.2 tsı bunlardan uzak...
  • tsi nin seri olmadığına emin misin? kullandın mı?
  • Ön yargıları yıkmak çok zor gerçekten.
    1.4 TSI içinde bune ya,1.4 bu arabayı kaldırırmı diyorlar hala ama binince kendileri görüyor.E 260lara dayamıyor ama 200 e kadar ben burdayım diyor.Sonrası ise yavaşça 230 a kadar gidiyor...1.2 TSI da gayet yeterli bir motor,ancak Jetta üstü bir araçta gerçekten hantal kalabilir,o yüzden C sınıfından üstüne kullanmasınlar bu motoru :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaRay -- 27 Mayıs 2011; 18:12:28 >
  • alın yolun nasıl oldugu da önemli gidilen yerde bunuda aracın yanında oturuken ben cektim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    içime aşırı bi buhran çöktü
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200 yapicam derken de 16 litreye cikarmis ortalamayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

alın yolun nasıl oldugu da önemli gidilen yerde bunuda aracın yanında oturuken ben cektim...

aracı tanıyamadım acaba marka ve modeli yazarsanız sevinirim
  • Bir kaç gündür bu VW lere dikkat kesiliyorum ve dikkat ettim ki hani çekmez falan diyorlar ya, e bu Tiguanlara bile 1.4 koymuşlar, e tabi TSI motor..Hatta şu an taşlar yerine oturuyor ki evimin yolunun üstünde siyah bir Tiguan vardı ki kuvvetle muhtemel 1.4TSI dı, ana yol kenarında ki garajından çıktı ve cüssesine göre harika denebilecek( görecelidir, bana göre harika) bir fırlayışla kalktı ve gitti. o an yanımda eşim olduğu için dibim düştüğü halde pek bakamamıştım..Bu TSı olayı nedir yaa...

Bu öetta da 280 kadran koymuşlar ve araç 4100 devirde 200 görmüş...bence epey daha gider gibi geldi..doğru ya doğru..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Bir kaç gündür bu VW lere dikkat kesiliyorum ve dikkat ettim ki hani çekmez falan diyorlar ya, e bu Tiguanlara bile 1.4 koymuşlar, e tabi TSI motor..Hatta şu an taşlar yerine oturuyor ki evimin yolunun üstünde siyah bir Tiguan vardı ki kuvvetle muhtemel 1.4TSI dı, ana yol kenarında ki garajından çıktı ve cüssesine göre harika denebilecek( görecelidir, bana göre harika) bir fırlayışla kalktı ve gitti. o an yanımda eşim olduğu için dibim düştüğü halde pek bakamamıştım..Bu TSı olayı nedir yaa...

Bu öetta da 280 kadran koymuşlar ve araç 4100 devirde 200 görmüş...bence epey daha gider gibi geldi..doğru ya doğru..

abi konuyu açtığından beri sahibinden'de TSI motorlu (1,2 & 1,4) jettalara bakıyorum :)

• Renault Toros modellerinde 3000 devirde 110 gittiğine şaşırmıştım. Buda beni şok etti. Herhalde TSI motorlara tork-hp/devir eğritisini iyi tutturmuşlar anlaşılan.
  • quote:

birincisi bun pc ortamında benim cevremde yapanlar var, ki resmi bırakın videoda yapanlar car gercekciligine inanamam
    2 ciside bunu yapsada bir sey değişmez gözümde cünkü 1.3 dizel 70 hp albea ile 185 yapıldıgını gördüm yokus aşağı, önemli olarak serilik 2 cisi motorun verdigi güven ve serilik 1.2 tsı bunlardan uzak...

Arkadaşın demek istediğiyle şu yazdıklarının alakası yok.
  • niye şaşırıyorsunuz ki 175 nm torkla başlayan 105 hp ile biten bir motor bırakında yapsın o kadar , onuda yapmayacaksa bir bidon benzin alın yakın

aynı güç çizgisi ile dizellerde yapıyor aynı şeyi

ama bu motor yokuşlarda dizel gibi bayılmaksızın gider mi ,
    ara hızlanmalarda kaç dakika ağlar ,
    bu 200 km hıza çıkmak için ne kadar zaman geçer ,

bu soruların cevaplarını düşününce ben yinede 1.4 tsi derim
  • @deniz1111
    Aracınız sanırım Mazda 3?

Ayrıca 1.6 eski atmosferik motoru koysalardı bu kadar tantana olmazdı.Sonuçta ne de olsa 1.6.
    1.2 tsi'nin vergi,yakıt gibi avantajları mevcut.Performans konusu da ne beklediğine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 27 Mayıs 2011; 18:39:41 >
  • Şaşırılan hızsa eski arabam 1.2 albea da çok rahat 190km hız yapabiliyordu.albea 80bg atmoferik motor bunu yapabilirken 105 beygir arabanın yapması kadar doğal birşey yok.

edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 27 Mayıs 2011; 18:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

niye şaşırıyorsunuz ki 175 nm torkla başlayan 105 hp ile biten bir motor bırakında yapsın o kadar , onuda yapmayacaksa bir bidon benzin alın yakın

aynı güç çizgisi ile dizellerde yapıyor aynı şeyi

ama bu motor yokuşlarda dizel gibi bayılmaksızın gider mi ,
    ara hızlanmalarda kaç dakika ağlar ,
    bu 200 km hıza çıkmak için ne kadar zaman geçer ,

bu soruların cevaplarını düşününce ben yinede 1.4 tsi derim

Yaa benim araç 2004 model, opel vectra elegance 1,6 16V 102 HP 150 tork ve geçen hafta sonu Ankaraya gittiğimde çevre yolunda 200 ü zor yaptık:( diyeceğim o ki 1.2 motor ve bu değerler..teknoloji o kadar gelişmiş ki..değişmeyen tek şey bizim ön yargılarımız galiba..
  • vw nin 1.4tsi 122hp motorunu tebrik ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21965234/tm.htm

3,5 yıl önceydi, eklediğim ilk resimlerden birisi

2250 d/dak
    100 km/h
    6. vites

• quote:

birincisi bun pc ortamında benim cevremde yapanlar var, ki resmi bırakın videoda yapanlar car gercekciligine inanamam

Kullandın mı bu aracı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

quote:

Kullandın mı bu aracı ?

Şahsım adına söyleyeim ben kullanmadım ama özellikle Samsun Özön bayiine gidip ellerinde bulunan 1.4 TSI Golf ile deneme sürüşüne çıkacağım..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.