Şimdi Ara

Takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir win8.1 kullanıyorum hiçbir sorun yoktu. Şimdi ise bi süre sonra donüyor öyle kalıyor.
    Pc özellikleri;AMD fx8320 8 çekirdek 4ghz nvdia gtx690 16gb ram sorun sistemden kaynaklandığını sanmıyorum işletim sistemi hatası veya virüs yardımlarımızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: block565

Merhaba arkadaşlar uzun süredir win8.1 kullanıyorum hiçbir sorun yoktu. Şimdi ise bi süre sonra donüyor öyle kalıyor.
    Pc özellikleri;AMD fx8320 8 çekirdek 4ghz nvdia gtx690 16gb ram sorun sistemden kaynaklandığını sanmıyorum işletim sistemi hatası veya virüs yardımlarımızı bekliyorum.

Bi antivirus yuklesen iyi olur. Bence once malwarebytes ile bi tarat sonuçlarına gore bakalım.
  • Sorunun vırus oldugunu dusunuyosan karpersky pure nın deneme surumunu ındır gunclle , ayarlardan ayrıntılarıda tarama seceneklerını falan yukselt , sonra full tarat .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taratamıyorum bilgisayar takılıyor taramanın ortasında

• Donuyor derken?ses takılması vb. şeyler de var mı?Mavi erkan alıyor musun?
    ram den yana şüpheliyim slotunu değiştirmeyi dene bi.
  • benim görüşümü w8.1 için daha erken hatta w8 bile daha tam oturmadan bence hata yapmışsınız
  • Hdd sorunuda olabılır , vıruste olabılır , ısltım sıstemı cakısmasıda olabılır , alakasız bısıde olabılır . Dene sımdı bunların cozumlrını bır bır .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Takılma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mavi ekran almıyorum. Windowsu açıyorum belirli bi süre sonra takılıyor ses takılması eğer müzik açıksa oluyor Ramin slotlarında problem yok

• Norton 360 kullanıyorum orijinal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.