Şimdi Ara

Takımlar arası en güzel araç yarışması...Sn Adminler kararınız nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forum yönetimi bu işe ne der bilemiyorum ama ufak bir yarışma düzenlemek gibi bir fikrim var.
    Hem kullanıcılar arasındaki sosyal bağları güçlendirmek,eğlenceli bir aktivasyon sağlamak ve bu işten keyif almak için böyle bir şey düşündüm.

Yalnız çekincelerim de yok değil,
    Bu işi rekabet ortamına götürüp,tartışmaların çıkmasını,saygı ortamından çıkıp başkalarınıj araçlarına anlamsız yorumlar yapılmaması tek temennim...

Yarışma nasıl olacak
    ------------------------

Öncelikle olaya start vermemizin ardından 1 hafta içinde her takım kendi arabasını seçecek.
    Örneğin Hyundai Takımı kullanıcıları kendi içinden bir araç seçip finale sokacak.Sonrada oylama yapılacak.
    Tabi sizlerinde fikirleri ile ayrıntıları genişletebiliriz.
    Önemli olan konu şu bence;Aracın kalitesi,markası,modifiyesi,pahalılığı baz alınmadan değerlendirme yapılmalı.
    Öyle ya 10 liralık araçla 50 liralık aracın kıyaslanması pek mümkün değil..Ama öyle 10 liralık araçlar vardır ki görünüm,zerafet ve modifiye itibari ile daha alımlı ve çekici olabilir.
    Şimdilik bu kadar,Gelişmeleri bu başlıktan takip edebiliriz,bir de Admin Arkadaşlar bu konunun olabilirliği ile alakalı onay verirlerse çalışmalar ona göre şekil kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safari55 -- 30 Mayıs 2006; 14:22:12 >

• bence cok zevkli olur takıma hemen bildiriyorum
  • bnde sevdim yönetimin de sorun çıkarcağını sanmam.bnde takıma söyleyim ama durum şu aracı ne anlamda değerlendircez?görünüm mü bnce göze hoş gelen araç şeklinde olmalı yoksa b sınıf bi araçla bi jeep i bi bmw vs ii markaları diğer anlamlarda yarıştıramayız sınıf ayrımının dışında göze hoş gelen araç arayışı olsun
  • SHOPAR HAKLI FİYAT ARALIGI SEGMENTİ FALAN KESİNLEŞTİRELİM ÖYLE KAPIŞIRIZ
  • bunu gerginlik oluşmadan nasıl yapacağınızı anlatırsanız sorun yok..

ama bilinçsiz birkaç üye gelip ortalığı karışıtırısa ceza alan kişiler olur.

şu an sıcak bakmıyorum.

yani bu bir oylama olacaksa yarışma nasıl oluyor ?

bu araçlar belirlenirken bile bazı tartışmalar çıkacaktır.

arkadaşlar unutmayalım ki bundan bir süre öncesine kadar takım topikleri bile yasaktı.

bu nedenle burada olası gerginlik yine takım topiklerinin engellenmesine varabilir.

dediğim gibi öneriyi sunan ve bazı üyeler kendinden emindir benim de şüphem yok ama herkesi tanımıyoruz.fake isim alıp üye olan birileri de olabilir.

anlayış gösterirseniz sevinirim.
  • KATILIYORUM SAHSEN GERGİNLİK OLMAMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM (HER ZAMANKİ GİBİ)
    KONUYU BİRAZ DAHA DETAYLI HALE GETİRİRSEK İYİ OLUR VE ÖNEMLİSİ OYLAMA NASIL OLACAK?
    quote:

Orjinalden alıntı: emre.

bunu gerginlik oluşmadan nasıl yapacağınızı anlatırsanız sorun yok..

şu an sıcak bakmıyorum.

arkadaşlar unutmayalım ki bundan bir süre öncesine kadar takım topikleri bile yasaktı.

bu nedenle burada olası gerginlik yine takım topiklerinin engellenmesine varabilir.

dediğim gibi öneriyi sunan ve bazı üyeler kendinden emindir benim de şüphem yok ama herkesi tanımıyoruz.fake isim alıp üye olan birileri de olabilir.

• baştan markalar arası yarışma demek rekabete sürükler.

ve kimin çok üyesi varsa o daha çok şanslı..

biz her hafta bir anket yapmayı düşünüyoruz.belki bir ankette sizden gelecek otomobil model önerilerini ankete taşıyarak "üyelerin otomobil tercihi" gibi başkasını rencide veya rekabete sürüklemeyecek bir anket açılabilir..

ama o zaman da sizin bu zevkiniz kalmaz.biliyorum böyle birşey olsa güzel olur ama benim dediğim gibi yaparsak o tadı kalmaz.

zaten belki diyorum tek başıma karar vermem yanlış olur.serkesle gökhanla falan da görüşmem gerek.

burada gerginliğe dair herşey engellenmeye çalışılacak.ya gerginlik olmazsa diye riske atmak bence doğru olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence çok eğlenceli olur en kısa zamanda başlasın yarışma
  • ya şimdi sorun çıkartan kişiler varsa ceza alır bunu sizlerde görürsünüz ancak böyle gerginlik yaratacak kişiler olabilir diyerek hoş bi etkinliği başlatmamak burada güzelce tartışan paylaşım içinde bulunan bu siteden zevk alan kişilere haksızlık olur bnce.olursa cezasını alır sonuçta.haksız mıyım?yapılacak olan anket şöyle olmalı;
    her takım kendi arasında üyelerinin araçlarınından birisini seçer ve seçilen araçlar fotoları ile bi topicle sergilenir anket le tabi grande takımı xin puntosu,focus takımı ynin ghia sı gibi.... sonra belli bir süre için anket sürdürülür ve sonuç paylaşılır.anketin sorusu da hangisini beğendiniz? olur.yazan kişilere da bi uyarı yapılır.amacımız fanatiklik değil hoş vakit geçirip etkinlikler yaratmaktır bu sebeple oyunuzu verip kendi görüşünüzü saygı çerçevesinde yazınız gibi..ANKET BNCE GÖRÜNÜM AÇISINDAN OLMALI.BU ÖNEMLİ Bİ ETKEN.ÇÜNKÜ FARKLI SINIF.MOTOR.GÜÇ VS..ARAÇLAR OLACAK GÖRÜNÜM TÜM ÖZELLİKLER ARASINDA EN SOMUT VE AÇIK(GÜZEL.KÖTÜ,SÜPER VS..) CVPLAR SUNAR BİZE.HEM DE ADİL OLUR.

• quote:

şu an sıcak bakmıyorum.

gerginlik olmadan yapılacak diye bir iddiam yok elbette ,ama bu foruma üye olan araç sahibi olmuş, belli bir mantığı ve olgunluğu olduğunu düşündüğüm arkadaşlardan özellikle bu konuda daha hassas olmalarını rica etmemiz sanırım biraz daha özenli davranmayı doğuracaktır.

sadece bu başlık için değil diğer tüm başlıklarda da bilinçsizce mesnetsizce yorum yapan her üye ceza almaya mahkumdur.
    bu forumun kuralları var ve herkes uymak zorundadır.uymayanlar sonuçlarına da katlanmak zorundadır.

yarışmalar oylanarak sonuçlanır,zira bkz.şarkı,türkü dans yarışmaları da oy sonuçlarına göre belirleniyor.
    ama şu konuda hak veriyorum size,en fazla üyesi olan daha şanslı gibi görünebilir,ama bunun da yöntemleri var.

mesela x takımından biri kendi takımına oy veremez,yarışma başladığı tarihten sonra üye olanlar oy veremez gibi kriteler getirilebilir.yada sizlerin de vardır mutlaka aklına gelen bişey.nihayetinde yarışmayı kazanan kişiye 10.000 dolar ödül yok olayı bu kadar gerginliğe kimsenin taşımasına da gerek yok bence.
    amaç vakit geçsin ,eğlence ve kaynaşma olsun.

yine de çoğunluğun fikrine saygılıyım ve çekincelerinize katılıyorum.
    Ama şartlar ve kurallarla bu çekinceler en aza indirilebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safari55 -- 29 Mayıs 2006; 16:43:30 >

• BU KONUDA TAKIMIN YANISIRA GENEL OLARAKTA ÇALIŞABİLİRM.YARDIMCI OLABİLİRM DUYURULUR
  • BEKLEYİP DİGER YÖNETİCİLERİN BU DÜŞÜNCE HAKKINDAKİ TUTUMUNU ÖĞRENELİM SONRA FİKİRLERİMİZİ SUNARIZ
    quote:

Orjinalden alıntı: safari55

quote:

şu an sıcak bakmıyorum.

gerginlik olmadan yapılacak diye bir iddiam elbette ,ama bu foruma üye olan araç sahibi olmuş, belli bir mantığı ve olgunluğu olduğunu düşündüğüm arkadaşlardan özellikle bu konuda daha hassas olmalarını rica etmemiz sanırım biraz daha özenli davranmayı doğuracaktır.

sadece bu başlık için değil diğer tüm başlıklarda da bilinçsizce mesnetsizce yorum yapan her üye ceza almaya mahkumdur.bu forumun kuralları var ve herkes uymak zorundadır.uymayanlar sonuçlarına da katlanmak zorundadır.

yarışmalar oylanarak sonuçlanır,zira bkz.şarkı,yürkü dans yarışmaları da oy sonuçlarına göre belirleniyor.ama şu konuda hak veriyorum size,en fazla üyesi olan daha şanslı gibi görünebilir.ama bunun da yöntemleri var.

mesela x takımından biri kendi takımına oy veremez,yarışma başladığı tarihten sonra üye olanlar oy veremez gibi kriteler getirilebilir.yada sizlerin de vardır mutlaka aklına gelen bişey.nihayetinde yarışmayı kazanan kişiye 10.000 dolar ödül yok olayı bu kadar gerginliğe kimsenin taşımasına da gerek yok bence.amaç vakit geçsin ,eğlence ve kaynaşma olsun.
    yine de çoğunluğun fikrine saygılıyım ve çekincelerinize katılıyorum.
    Ama şartlar ve kurallarla bu çekinceler en aza indirilebilir diye düşünüyorum.

• bu konuda yazıklarımı değerlendirmenizi ve en kısa zamanda başlamayı öneriyorum
  • bence de olur benim clioyu artık görücüye çıkarsak fena olmaz
  • benim astrayı gösterme zamanı da geldi demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fate
    bence de olur benim clioyu artık görücüye çıkarsak fena olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
    benim astrayı gösterme zamanı da geldi demekki

aha şimdiden başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

quote:

Orjinalden alıntı: no_fate
    bence de olur benim clioyu artık görücüye çıkarsak fena olmaz

quote:

aha şimdiden başladı

quote:

görelim bakalım

• quote:

baştan markalar arası yarışma demek rekabete sürükler.

ve kimin çok üyesi varsa o daha çok şanslı..

biz her hafta bir anket yapmayı düşünüyoruz.belki bir ankette sizden gelecek otomobil model önerilerini ankete taşıyarak "üyelerin otomobil tercihi" gibi başkasını rencide veya rekabete sürüklemeyecek bir anket açılabilir..

ama o zaman da sizin bu zevkiniz kalmaz.biliyorum böyle birşey olsa güzel olur ama benim dediğim gibi yaparsak o tadı kalmaz.

zaten belki diyorum tek başıma karar vermem yanlış olur.serkesle gökhanla falan da görüşmem gerek.

burada gerginliğe dair herşey engellenmeye çalışılacak.ya gerginlik olmazsa diye riske atmak bence doğru olmaz.

valla bunu markalar arası bir rekabet yapmamak gerekir.sonuçta burada aracın güzelliği modifiyesi vs. yarışacak. ben bir hondacı olarak hoş gözüken hangi araç olursa olursun oyumu veririm. ARABANIN HAKKINI VERMEK LAZIMM

• Birinci şimdiden belli (su tipoyu modifiye etiren adam)
  • Gerçi başlığı da değiştirdim ama ön sayfaya gelmesi açısından da buraya yazıyorum.Konu hakkında olumlu düşünceler var tereddütler de var ama bazı kurallarla bu tereddütler aşılabilir diye düşünüyorum.
    Konunun sonucu hakkında cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.