Şimdi Ara

taksitle alınan ürünün iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu konuda forumda başlıklar var ama tam olarak çözüm bulamadım
    taksitle aldığım bi ürünü taksitleri bittikten sonra tüketici hakları aracılığı ile iade ettim
    bana olucak para iadesi taksitle mi olacak yoksa tek seferde mi gelecek

• Tek seferde gelecektir.
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Aslında ürünü aldığımızda iki kredi kartı kullanmıştık bi karta belli bi miktar için tek çekim yapmıştık diğer karta kalan ücreti taksitlendirdik tek çekim olan karta o miktar iade oldu diğeri olmadı
    Teşekkürler cevabınız için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • limonlucif L kullanıcısına yanıt
    Şimdi muhtemelen ya bütün taksitleri tek ekstrede ödediniz yada son taksit günü gelince borcunuz bitti bu aşamada taksitli bir aktarım olması mümkün değil çünkü banka hangi aya yansıtma yapacak? Mantıkken düşününce kafasına göre 3-5 ay sonrasına yansıtma yapamaz hali hazırda bu borçda ödenmiş yani az az verme gibi bir lüksü yok tamamını vermek zorunda.
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bi kaç iş günü daha bekliyim ve firmaya bi sorayım bence de tek seferde olmalıydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar garanti bankası geri ödemeyi harcamalardan keserek yapıyormuş. ben de bankaya gidip başvurdum bi sonraki ekstre tarihinde geri kalan ücret hesabıma tek seferde yattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.