Şimdi Ara

TALISMAN vs SUPERB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Butcem 130-150 arasinda; guncel kullandigim araclar Kadjar, citroen C3 ve mercedes B180 daha once de bircok premium arac kullandim.

yilda yaklasik 20 000 km yapiyorum bunun en az yarisi uzun yolda geciyor. Yeni teknolojileri begenerek takip ediyorum ve ozeniyorum ozellikle adaptif cruze ve carpisma onleme sistemi. uzun yolda eski tip cruze kontrol gercekten eziyet oluyor zirt pirt onune birisi cikiyor ve surekli kapat ac frene bas tekrar devreye sok vs ugrastiriyor o yuzden adaptif cruze olsun istiyorum.

Bu ozellikleri olan D sinifi arac superb ve talisman, piyasadaki ikinci el talismanlarin neredeyse hepsinde var bu ozellikler , superblerde nadir olsa da var. ikinci elde DSG'de soru isareti olarak kalsin surada...

talisman icon donanim artilari
    -sogutmali ve masajli koltuklar
    -akilli bagaj acma
    -otomatik uzun far
    -daha etkili ambiyans aydinlatma

Superb prestige artilari
    -arka koltukta isitma
    -arka koltuk mesafesi
    -arka dijital klima ayarlari

baska fark varsa yorumlarda yazabilirsiniz.

ben sahsen dis gorunum olarak ikisini de cok begeniyorum biri digerine cok ustun degil ancak ic dizayna gelirsek Talisman cok cok onde.

bu iki araci da kullanan arkadaslardan yorum almak isterim.

• Talismanın gelecek sıkıntısı var. Renault d segmentinde sürekli isim değiştiriyo. Ben olsam o riske girmezdim.

Superb de ise DSG bombası var baştan kaybediyo.

Insigna grand sport alınır geçilir hocam. Yeni kasası efsane olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talismanın donanımını çok beğenir ama süper b alırdım sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault severim fakat bence suberb daha başarılı bir araç. Ama DSG faktörünü de unutmamak gerekir

• Geçen sene iki aracı da uzun uzun test edip , inceleyip Superb tercih ettim .

Superb daha konforlu , daha ferah ve bagaj liftback avantajı var . Talisman yol tutuş daha iyi dış tasarım daha iyi , iç tasarım superb daha iyi ( zevk meselesi ) . Piyasada garantisi uzatılmış Superbler var , ya da satıcıyla anlaşıp uzatabilirsiniz dsg problem olmaktan çıkar ... iyi niyet vs biliyosunuzdur zaten . Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım

• Ben de talismanı alternetifler arasına almış fakat son karar olarak superb i seçmiştim,
    Araçtan memnunum, tek sıkıntım içeri d sınıfına göre fazla gelen yol sesi,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs egea cross
    2 ay önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet superb yol sesini fazla aliyor bunu duymustum ..talisman dis gorunusu super ama ici o genis ekran yoksa guzel degil.

• Burada dsg bombadır patlar yazanların yazılarını okumadan geçiniz.

Çoğu forumdan duyduğunu yazıyor.

Konuya gelince talisman daha dolu bu bir gerçek.

Ama geleceği belli değil, iç malzeme kalitesi ve detay işçilik superb e göre daha düşük gibi geldi bana.

Ha arabayı uzun süre (en az 7 yıl) kullanırım derseniz talisman donanımıyla performansı ile üzmez.

Yalnız arka koltuktaki klimalara bir tekrar bakın içinize sinerse alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence talisman

• Bende Superb diyorum. Malzeme kalitesi, işçiliği daha iyi, ayrıca daha ferah ve konforlu. 2.el piyasası daha güçlü vs. Birkaç donanım fazlası var diye Talisman almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 25 Eylül 2017; 10:23:51 >
  • Super b nasil yapmislarsa tasarim olarak cok guzel.

Kullanmayi unutacaginiz ya da ayda yilda 1 kullanicaginiz donanimdan ziyade yilda 20bin km yapan birisi olarak bence konfora odaklanin.

Yakit olarak ise talisman diyorum.

Konfor olarak da tek kisi iseniz bu yolu yapan talisman

Aile ile yapiliyorsa super b

• İkinci elde adaptif cc özellikli superb bulman çok zor.

Motor, donanım, tasarım ve adaptif cc bulma ihtimalinden ötürü Talisman diyorum.

• Cevaplar icin cok tesekurler, oncelikle insignia'yi denedim , dis tasarimi arkadan cok guzel ama onden ayni astra.. ayni sorun talismanda da var megane ile ayirt etmek cok zor. yine insignia'nin benzer donanimlisi cok cok daha pahali.. direksiyon tasarimi corsa gibi...

superb'e gonlum kayiyor ama adaptif hiz sabitleyicili bulmak zor..
  • Ben Talisman diyorum

• Konfor odaklı uzun yol aile yolculuğunu düşünerek superb tercih ederdim. Bagaj hacmi suv diye geçinen araçların birçogunda büyük. Garanti uzatmasıyla dsg keyifli hale gelebilir. Özellikle bej iç döşemeyle prestige paket iyi bir seçenek. Talismanda iyi bir araç, alana neden aldın denilmez. Tek sorun markanın D sınıfinda imza birakmaması, ikinci el kaybı.

• Cidden merak ediyorum.
    DSG bombadır, tüfektir füzedir diye yazanlar neye istinaden bunları yazıyor.
    Kaç yıl kullanmışlar acaba?
    Vallahi çok merak ediyorum.
    Forumda 2-3 konuda okuyorsunuz, aynısını sizin fikrinizmiş gibi beyan ediyorsunuz.
  • 2. el kaygısı yok ise Talisman alınır geçilir.
  • Göreceli olarak tasarım,motor ve sürüş dinamikleri olarak talisman daha önde.

Konfor,2.elde ki değer kaybı,iç mekandaki hacim ve kullanışlılık söz konusu ise superb tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Boy

Cidden merak ediyorum.
    DSG bombadır, tüfektir füzedir diye yazanlar neye istinaden bunları yazıyor.
    Kaç yıl kullanmışlar acaba?
    Vallahi çok merak ediyorum.
    Forumda 2-3 konuda okuyorsunuz, aynısını sizin fikrinizmiş gibi beyan ediyorsunuz.

20.000 km olmadan kavrama değişti ve forumda konusunu da açmadım, trafiğin yoğun ve dur kalkı bol bi yerde de ikamet etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.