Şimdi Ara

Tam Ekranda Kasma Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben 1 hafta öncesine Kadar On numara Film izliyordum ama Ne olduysa Bilgisayarı açınca Filmi Tam Ekran yapınca Film Kararıp Kasmaya Başlıyor Ekran kartımı yandı bozuLdu diye baktım oyun denedim Oyunu gayet iyi açıyor gogle chrome tarayıcı kullanıyorum zaten otomatik flas güncelliyor Sizin Bilgileriniz benim için değerlidir . Lütfen cevaplarınzı yazınz her türlü doğru dürüst bilgiye hazırım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum çok saolun şimdiden .. Bide divx kapatmyı yada videoyu açarken donanım hızlandırmayı denedim işe yaramadı onuda belirtmek isterim

• wiruse benziyo , pc'yi tarattınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_trn

Arkadaşlar Ben 1 hafta öncesine Kadar On numara Film izliyordum ama Ne olduysa Bilgisayarı açınca Filmi Tam Ekran yapınca Film Kararıp Kasmaya Başlıyor Ekran kartımı yandı bozuLdu diye baktım oyun denedim Oyunu gayet iyi açıyor gogle chrome tarayıcı kullanıyorum zaten otomatik flas güncelliyor Sizin Bilgileriniz benim için değerlidir . Lütfen cevaplarınzı yazınz her türlü doğru dürüst bilgiye hazırım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum çok saolun şimdiden .. Bide divx kapatmyı yada videoyu açarken donanım hızlandırmayı denedim işe yaramadı onuda belirtmek isterim

Son 4 gündür İnternette izlenen videoları tam ekran yapmakta bir çok kişi sorunla karşılaşıyor.

Google Chrome kullananların bir kısma şikayetci başka tarayıcı deneyin bakalım..

• Tarayıcı kaynaklı bir sorun olabilir veya aksine virüs olabilir.Ama benim gözümde virüs gibi gözüküyor kasperky internet security 2012 ile taratırmısın ?

Bende Chrome kullanıyorum boyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim.
  • Güzel Kardeşlerim ben zaten nod 32 kullanıyorum her zaman pcyide tarattırıyorum virüs yok aksine format attıgım halde bu sorun devam etti . yunusmf kardeş eğer öyle bir sorun varsa daha detaylı bi bilgi paylaşabilrimisin sana zahmet ):
  • quote:

Güzel Kardeşlerim ben zaten nod 32 kullanıyorum her zaman pcyide tarattırıyorum virüs yok aksine format attıgım halde bu sorun devam etti . yunusmf kardeş eğer öyle bir sorun varsa daha detaylı bi bilgi paylaşabilrimisin sana zahmet ):

1 Haftadır sorunu çözemedim çözersem aydınlatırım o zamana kadar başka tarayıcı kullansanız olmaz mı ?
  • ben suan zaten firefox kullanıyorum aga ama film kasmıyor ama hem ağır gidiyor hemde youtube cok kasıyor eskide chromede hiç bi sorun yoktu niye böyle yaptı anlamıyorum aga çözüm bulursan yada herhangi bi bilgine ihtiyacım var yardımlarınnı bekliyorum allh razı olsun şimdiden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt_trn -- 7 Ağustos 2012; 23:48:13 >
  • quote:

ben suan zaten firefox kullanıyorum aga ama film kasmıyor ama hem ağır gidiyor hemde youtube cok kasıyor eskide chromede hiç bi sorun yoktu niye böyle yaptı anlamıyorum aga çözüm bulursan yada herhangi bi bilgine ihtiyacım var yardımlarınnı bekliyorum allh razı olsun şimdiden :(

Donanım hızlandırma özelliğini kapatıp yada açarak deneyin.

• ben onu denedim ama sorun devam etti dün operayı indirdim hiç bir sorun yok anladımki sorun tarayıcıdan bana iyi bir tarayıcı tavsiye edebilirmisin ? acaba mozillayla chrome hariç ..?
  • bende hiç bir sorun yok.daha doğrusu chrome çıktığından beri sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

aklıma ilk spybot geldi.taratmanda fayda var.tarayıcı önerisi istiyorsan opera iyidir.
  • Aga zaten suan opera kullanıyorum ama chrome gibi deill tabi ama niye chrome böyle oldu onuda bilmiyorum inşallah bir an önce düzelir :S Saol önerin için
  • Chromium olabilir Google Chrome gibi

Flash eklentilerinden kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.