kampanyalar fena değil. şuan değerlendiren değerlendirir. bakınız nays ta birşey kalmadı |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çokta gömülecek kadar kötü değil kampanyaları gayet iyi parolapara ile birlikte ama kartları kullanılamıyor geçen tıkla gelsin de kullanamadım şu kart sorununu düzeltmeleri lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 9 Şubat 2025; 0:40:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama daha çıkalı birkaç ay oldu kampanyalar biraz azaldı diye hemen tarihe gömme çabası var. Papel ve Parolaparayla beraber kampanyalar için hala bence en iyi ön ödemelilerden biri. Nays, Tosla ve daha niceleri aramızdan ayrıldı. Kalanlar da artık son kalelerimiz umarım uzun bir süre de böyle devam eder.
-
-
Bende Carrefur'da kullanamadım. Aradım kampanyanız var ama uygulamada hata veriyor dedim. Henüz masterpass altyapısını desteklemiyor masterpass kullanan sitelerde geçmeyebilir dedi. Kartı kaydetmeden devam ettim yine hata verdi. Çözmeleri gerekiyor.
-
Yok hocam kartları sorunlu geçen ay da son günlerine dek çalışmıyordu kartları sonra düzelmişti arkadaşlar amazonda kullanabildiğini söylemişti ama amazon dışında hatta fiziki yerlerde bile geçmediğini söylemişti hakikaten de şuna çözüm bulmaları gerekiyor yoksa kampanyaları dört dörtlükquote:
Orijinalden alıntı: SkaynBende Carrefur'da kullanamadım. Aradım kampanyanız var ama uygulamada hata veriyor dedim. Henüz masterpass altyapısını desteklemiyor masterpass kullanan sitelerde geçmeyebilir dedi. Kartı kaydetmeden devam ettim yine hata verdi. Çözmeleri gerekiyor.
Parça parça fatura odersekte heralde birde fazla kazanım olur 250 TL için değil mi
Ben de öyle anladım evet hocam çünkü toplamda 250tl diyor.
Sağolun hocam
Peki her firma var mı fatura için ,misal monoda bsşkentte, ne elektrik ne su ne gaz hiçbir firma yok sistemde
Bide sanal kart geçerli herhalde kampanya için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Şubat 2025; 11:56:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek tek bakmadım ama şöyle bı göz gezdirdim çoğu firma var , isterseniz firmaları yazın bakayım.
Sanal kart geçerli evet.
Hocam şimdi üye olup, hesabı onayladım ancak uygulamada fatura kampanyası gözükmüyor
Güncelleme varsa onu da yapın , yine çıkmazsa müşteri hizmetlerine yazın derim , kişiye özel değil kampanya o yüzden.
Teşekkürler uygulama güncel ama yine çıkmıyor,lakin su, gaz bunda da yokmuş ,nasıl bir kafaysa bu tür uygulamalarda başkent hep kampanya dışında..
İyi denk geldi Vodafone'den ödeyecektim yükleme hata veriyor dünden beri 10 yerine 25.
Uğraşmamak için faturalara otomatik ödeme talimatı verdim, şimdi bundan ödesem sonra diğer otomatik talimatımdan bir daha fatura öder mi? Deneyen oldu mu?
-
Tıklapay e 500tl yüklesek kampanyaya kabul eder mi ?
Daha önce deneyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çoğunlukla öyle yapıyorum hocam hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar fatura kampanyası bulamadığım zaman zaten en son gün kendi ödüyor oto talimat verilen bankadan
-
Öder sıkıntı olmaz ancak son gün ödemeye kalkma. 2 defa ödenebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X