Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zabadabadab Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
92
Favori
36.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanyalar fena değil. şuan değerlendiren değerlendirir. bakınız nays ta birşey kalmadı

• Çokta gömülecek kadar kötü değil kampanyaları gayet iyi parolapara ile birlikte ama kartları kullanılamıyor geçen tıkla gelsin de kullanamadım şu kart sorununu düzeltmeleri lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 9 Şubat 2025; 0:40:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulama daha çıkalı birkaç ay oldu kampanyalar biraz azaldı diye hemen tarihe gömme çabası var. Papel ve Parolaparayla beraber kampanyalar için hala bence en iyi ön ödemelilerden biri. Nays, Tosla ve daha niceleri aramızdan ayrıldı. Kalanlar da artık son kalelerimiz umarım uzun bir süre de böyle devam eder.

• Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

1250/250 güzel oran şu yoklukta, kaçırmayın.
    Tek şart onaylı kullanıcı olmak.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Bende Carrefur'da kullanamadım. Aradım kampanyanız var ama uygulamada hata veriyor dedim. Henüz masterpass altyapısını desteklemiyor masterpass kullanan sitelerde geçmeyebilir dedi. Kartı kaydetmeden devam ettim yine hata verdi. Çözmeleri gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bende Carrefur'da kullanamadım. Aradım kampanyanız var ama uygulamada hata veriyor dedim. Henüz masterpass altyapısını desteklemiyor masterpass kullanan sitelerde geçmeyebilir dedi. Kartı kaydetmeden devam ettim yine hata verdi. Çözmeleri gerekiyor.

Yok hocam kartları sorunlu geçen ay da son günlerine dek çalışmıyordu kartları sonra düzelmişti arkadaşlar amazonda kullanabildiğini söylemişti ama amazon dışında hatta fiziki yerlerde bile geçmediğini söylemişti hakikaten de şuna çözüm bulmaları gerekiyor yoksa kampanyaları dört dörtlük

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Parça parça fatura odersekte heralde birde fazla kazanım olur 250 TL için değil mi

• mustafa2442 M kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle anladım evet hocam çünkü toplamda 250tl diyor.

Sağolun hocam

Peki her firma var mı fatura için ,misal monoda bsşkentte, ne elektrik ne su ne gaz hiçbir firma yok sistemde

Bide sanal kart geçerli herhalde kampanya için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Şubat 2025; 11:56:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Tek tek bakmadım ama şöyle bı göz gezdirdim çoğu firma var , isterseniz firmaları yazın bakayım.

Sanal kart geçerli evet.

Hocam şimdi üye olup, hesabı onayladım ancak uygulamada fatura kampanyası gözükmüyor

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Güncelleme varsa onu da yapın , yine çıkmazsa müşteri hizmetlerine yazın derim , kişiye özel değil kampanya o yüzden.

Teşekkürler uygulama güncel ama yine çıkmıyor,lakin su, gaz bunda da yokmuş ,nasıl bir kafaysa bu tür uygulamalarda başkent hep kampanya dışında..

İyi denk geldi Vodafone'den ödeyecektim yükleme hata veriyor dünden beri 10 yerine 25.

Uğraşmamak için faturalara otomatik ödeme talimatı verdim, şimdi bundan ödesem sonra diğer otomatik talimatımdan bir daha fatura öder mi? Deneyen oldu mu?

• Tıklapay e 500tl yüklesek kampanyaya kabul eder mi ?
    Daha önce deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmucit M kullanıcısına yanıt

Ben çoğunlukla öyle yapıyorum hocam hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar fatura kampanyası bulamadığım zaman zaten en son gün kendi ödüyor oto talimat verilen bankadan

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Öder sıkıntı olmaz ancak son gün ödemeye kalkma. 2 defa ödenebilir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.