Şimdi Ara

Tamircinin yaptıkları!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle çok çok sinirli olduğum için imla kurallarına pek dikkat etmeyebilirim lütfen mazur görün..

Başıma gelenler çok uzun hikaye o yüzden kısaca özetlicem.. 3 Eylül 2015 ' de kaza yaptım tutanaklar tutuldu vs karşı taraf %100 kusurlu bulundu ve aynı gece aracı sanayiye çektik gel gelelim karşı tarafın ehliyeti kırık olduğu için tam 1.5 ay aracım sanayide bekledi.. Eksperle görüştüğümde sürekli kendilerinin yapıcagı bişi olmadıgını ve kırık ehliyetle tutanak tutmamam gerektiğini söyledi topu hep bana attı.. Ve kaza yaptığım adamla kaç defa kavga ettik sürekli işlerinin yoğun olduğunu ve ehliyeti yenileyemediğini söylüyodu en sonunda tehditle hır gürle yenilettim ehliyetini 1.5 ay sonunda.. Gel gelelim asıl hikaye şimdi başlıyor tam 1.5 ay aracım sanayide yattıgı icin şerefs... tamirci veya onun yanında calısanlar artık her kim bilmiyorum aracımın resmen ırzına geçmiş nerden mi biliyorum bugün evime trafikten ceza geldi emniyet şeridini kapatıp gitmişler resimler vs cekilmis 19 eylülde olmus bu olay yani benim aracım sanayide yatarken!!! Ceza kağıdı elime yeni geçti yarın mekanlarına gidip hesap sorucam ve kendimi nasıl tutucam bilmiyorum umarım elimden bir kaza çıkmaz.. Ben bu kitapsızları mahkemeye vermek istiyorum birden fazla dava açıcam sonuna kadar gidicem ne kadar sürerse sürsün. Sizden akıl istiyorum çünkü aklıma mukayyet olamıyorum şuan..

1-Aracımın 3 eylül gecesinden beri orada yattıgını nasıl ispatlarım?
    2-Aracımın içinden parça sökmüş veya orjinal parçayı çalıp yan sanayiyle değiştirmiş olabilirlermi? Bunu nasıl anlarım?
    3-Bu şerefsizlere hangi davaları açabilirim?

Yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 20 Ekim 2015; 0:07:34 >

• iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz arabayı sanayide yaptırmayın,ustalara bırakmayın demekten bıktık ama millet şu hatayı yapmaktan bıkmadı.Suçun büyüğü onlarda ama sizde bu yamyamlara güvenip arabayı bırakmakla büyük hata yapmışsınız.

Bir kez daha yazayım sanayide araba ustaya bırakılmaz!

Siz birde 1.5 ay bırakmışsınız kusura bakmayında bu adamlar arabanızı 1.5 ay kendilerine bıraktıracak kadar size nasıl güven verdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 20 Ekim 2015; 1:26:02 >
  • Okurken sinirlendim. Gecmis olsun. Prosedür ü bilmedigimden yorum yapamıyorum. Takipteyim.

• Bırakmayın abim

• Aman yareppi elim ayağım titredi.

Takipteyim bakalım nereye varacak.

• adi adamlar.hakkınızı yasal yoldan sonuna kadar arayın.bence gidip muhatap olmayın fazla çamur adamlardır muhtemelen zarar görmeyin.tamircinin yüzünü ne kadar az görürsen o kadar iyidir.(işini hakkıyla yapan kişileri tenzih ediyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun, gerçekten iyi cesaret 1.5 ay arabayı bırakabilmek. Her neyse olan olmuş, aracın orada olduğunu görgü tanıdığı -ki komşu esnafı o adamı ele vermez- varsa veya varsa güvenlik kamerası ile ispat edebilirsiniz. Aksi halde yazılı bir makbuz vs. almadıysanız -ki almamışsınızdır- ispat etmeniz zor. Aracın içinden parça söküp başka bir parça ile değişeceklerini zannetmiyorum, bunu yapan usta değildir yanında ki çocuklardır muhtemelen, onlarda o kadar ileri gidemez. Yinede emin olmak için düzgün bir yere götürüp baktırırsınız tüm parçalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 20 Ekim 2015; 0:15:37 >
  • Hata sizde hangi mantıkla aracı 1.5 ay sanayide bıraktınız. Aracın başına ne gelirse gelsin hiç bir şey ispat edemezsiniz. Elinizde kanıt yok. En basiti trafik cezası vs. resmi kağıt olursa anlarsınız aracın kullanıldığını.

Benzer durum Kurban bayramından önce başıma geldi. Kaza sonrası tutanak vs. tutuldu. Aracı götürdüm sanayiye usta inceledi. ustaya evrakları verdim. Usta kaza dosyasını sisteme girdi. Aracı alıp eve döndüm. Ertesi gün exper geleceği saate yakın gittim aracı gösterdim. Neticede rapor arefe gününden 1 gün önce açıklandı ve karşı tarafa %100 verdiler. Araya bayram tatili girdii vs. derken yaklaşık 10 gün işlem yapılmayacağı için götürdüm aracı evin önüne bıraktım. Bayramdan sonra götürdüm teslim ettim 1 hafta kadar kaldı. Her gün mesai çıkışı gidip aracın durumuna baktım. Teslime 2 gün kala baktığımda hala kaportası yapılmış araç boyanmamıştı tampon takılı değildi. Bana teslim edeceği gün sabah erken saatte arkadaşım aracı trafikte gördü. Bu durumda bile kullanıldı araç ki sizinki 1.5 ay kalmış.

• Yorumlarınız için teşekkürler.. İnanın ben o arabayı orada 1.5 ay yatırmazdım ama dediğim gibi herşeyin sorumlusu zaten o kaza yaptığım baş şerefsiz oldu ehliyetini zamanında değiştirseydi arabam 1 hafta bile kalmazdı orda bir hata yaptım ceremesinide böyle çekiyorum işte.. Yarın gelişmeleri yazıcam umarım elimden bir sakatlık çıkmaz.
  • mahkeme falan yalan abim. Önce cezanın tutarını iste. Baktın yan yapıyor hiiç tatlı dil sökmez gavatlara. Al arabanı oaradan, polis veya asker tanıdığın varsa git beraber oraya hır çıkar gür çıkar, bağır çağır. Başka bir yere bırak. Gece de dükkanın camlarını taşla indir. Açıkçası ben bu şekilde yapardım.
  • Siz böyle hata sende deyince arkadaşa akıl vermiş ve sorun çözmesine yardımcı olmuş oluyorsunuz değil mi Hacılar ? Adam yardım istiyor, Düşene bir tekme de siz vurun, ölmedi daha !

Kırık ehliyet olayını yeni duydum, Tecrübe oldu . Peki çok bilmiş exper kırık ehliyet varsa ne yapman gerektiğini söyledi mi ? Hayır. Polis çağıracaktınız diyecek muhtemelen.

Trafik cezasına gelince, polis Durdurup kesmediği için plâka sahibine yani size yazılır ceza. Siz tamire bırakırken herhangi bir kağıt almadınız, ehliyet kırık olduğu için de resmiyette exper işleme başlamadı ise Aracın orda olduğunu ispatlayamazsınız. Ha exper dosyayı işleme sokar da evrak eksik diye beklettiyse işte o zaman evrak başlangıç tarihi sizin için delildir. Avukata ödediğiniz ceza tutanağı dekontunu da vererek dava açabilirsiniz. Avukatlık ücretini de alırsınız.

Geçmiş olsun.

• bundan uzun yıllar önce yakın bir arkadaşım hondasını servise bırakmış, servisten 2 eleman akşam bunun hondayla alkollü şekilde uçurumdan uçmuş, birisi ölmüş,araba pert,,, kendisine aynı aracın sıfırından verdilerdi sonrada o araç çalınmıştı,2 ay sonra haşat vaziyette arazide terk edilmiş şekilde bulunmuştu,,sonrada park halindeyken çarpmışlar gene pert olduydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 20 Ekim 2015; 1:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

bundan uzun yıllar önce yakın bir arkadaşım hondasını servise bırakmış, servisten 2 eleman akşam bunun hondayla alkollü şekilde uçurumdan uçmuş, birisi ölmüş,araba pert,,, kendisine aynı aracın sıfırından verdilerdi sonrada onu çalmışlardı,2 ay sonra haşat vaziyette arazide terk edilmiş şekilde bulunmuştu,,sonrada park halindeyken çarpmışlar gene pert olduydu

• pisliklere bulaşma. gecmiş olsun..
  • Çalıntı ihbarı yapsak çok mu abartmış oluruz bu tip durumlarda?

• teslim tutanağı yoksa şahit bulmanız gerekecek. elinizde ne kadar evrak ve şahit bilgisi varsa toplayıp bir avukatla görüşün.
  • AhmetD* kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Çalıntı ihbarı yapsak çok mu abartmış oluruz bu tip durumlarda?

çalıntı olmadığı anlaşıldığı zaman ( ki eninde sonunda anlaşılır) yalan beyanda bulunmaktan ve adaleti yanıltmaktan hakkınızda savcı tarafından kamu davası açılır ve haklıyken haksız duruma düşersiniz
  • Pislik herifler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.