Şimdi Ara

Tampon ledi (gündüz farı) yanmıyor, yardım.. ANKARA(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimdeki aracımın tampon ledlerinden üçü artık yanmıyor, yağmurdanmı başka bişeydenmi bilmiyorum ama Ankara'da bu sorunu çözebileceğim bildiğiniz biyer varmı?

Tampon ledi (gündüz farı) yanmıyor, yardım.. ANKARA(sorun çözüldü) Tampon ledi (gündüz farı) yanmıyor, yardım.. ANKARA(sorun çözüldü)

-Arkadaşlar Ostimde gezmediğim TUNİNG ci kalmadı, araca uyan bir cihaz bulamadım, ya ufak geliyor ya sığmıyor. Hepsi elindekini uydurmaya çalışıyo ama nafile.

Sonunda ULUS Konya Sokak'tan ledleri temin ettim, Elektirikçi arkadaşım montajı yapacak. Gündüz ledi düşünen arkadaşlar Tuningcilerde vakit geçirmeyin derim çok daha fazla seçenek ve çok daha uygun fiyatlarla daha iyi malzemeler alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 29 Nisan 2015; 12:25:08 >

• Araba da fenaymis

Bence tuning merkezlerinde yaparlar kendin bile degistirebilirsin hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

arabaya nazar değdirdik sanırım :)
  • Ölüm kalım meselesi sandım meğerse 3 tane kıytırık diyot yanmaz olmuş. Komple değiştir daha ucuza gelir

• bjkkarakartal1903 kullanıcısına yanıt
    Sağol arkadaşım, ben Ankara'da nerden bulurum diye sordum. Üç aşağı beş yukarı fiyatını tahmin edebiliyorum.
  • çin alış veriş sitelerinde yarı fiyatına

• Arkadaşlar, tuningcilere gittim, bunu yapamayacaklarını söylediler. ya tamamen değiştirceklerini yada elektrikçiye gitmemi tavsiye ettiler.
    Ellerindeki malzemenin bendeki ledlerle alakası yok, uydurma bişey yapcaklardı bende istemedim. Elektirikçi bi arkadaşa gittim, o sistemi sökecek, ordan trafosu vs
    neresi yanmışsa değiştirecek. Böylelikle halletcez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basit bir testle çözer elektrikçi aslında uğraşsanız kendinizde yapabilirsiniz. Oksitlenme veya fiş çıkması olabilir. Bizim arabada da sis farının fişi çıkmıştı.

Ledler arızalı ise tek tek değişime gidilecekse bence her iki tarafıda değiştirin renk sıcaklığı aynı olmazsa daha kötü duracaktır.

Saygılar...
  • Oledler tampona sonradanmı takma acaba altına yoksa Opelın OPC tamponmudur ?
  • Teşekkür ederim hocam.
    Dediğiniz gibi olcak zaten :) bi boz zamanımda gidebilirsem tampon veya davlumbaz sökülecek hal çaresine bakacaz artık.
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Ledler tamponla birlikte, tampon dökülürken monte edilmiş.
  • Sorunu hallettim, başlığı değiştirdim. Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.