Şimdi Ara

Tarifeye ve Kritere gel vatandaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Paketten yalnızca aşağıdaki kriterleri sağlayan Turkcell bireysel faturalı ses hattı sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir: Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler. Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler. Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-avantaj-5gb-paketi#aa

• Para vermek yetmiyor iyi de bir matematik gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam operatöre karşı "Yav he he" diyip geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun bir kısayolu yok mu acaba?Tarifeye ve Kritere gel vatandaş 

• Gelde Turkcell kullan.

Basit, sade, anlaşılır, net tarifeleri neden koymazlar anlamak mümkün değil.

illa kafa karıştıracaklar. Her yıl mevcut paket ve tarifeleri kaldırıp farklı isimlerle yenilerini sürecekler.

Paketler arası sağa sola, aşağı yukarı istediğin zaman geçişi zorlaştıracaklar.

İlla bizi yoracaklar.

Tarifeye ve Kritere gel vatandaş
  • "Yukarıdaki koşulları sağlayarak" diye bir ibare var ekran görüntüsünde. Yüzde kaça tekabul ediyor bu oran? Tarifeye ve Kritere gel vatandaş 

Şaka bir yana ben pek anlamadım ama eminim bunun bir kısayolu vardır, yani orada uzun uzadıya anlatılmış ama bir kestirmesi de olduğunu düşünüyorum. Bilenler yazacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Ocak 2021; 20:39:3 >
  • Turkcell'de rahat tarife kullanılmaz. Aşımsız,taahhütsüz diye tarifeyi felç etmişler.

Turkcell'in saçmalıkları işte. kaliteliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 5 Ocak 2021; 19:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sesin çıkmıyor.Tam senlik bir dosya var avukat bey

• Hmmm enteresan.. Turkcell'e artık başka bir pencereden bakıyorum.

• bunu ben de kafayı takmıştım, aşırı saçma hakikaten

• Hahahaha koptum gerçek mi bu, geyik mi?
  • maaart M kullanıcısına yanıt

çok var böyle paketi, sadakat programı dedikleri saçmalık

• Yakında Turkcell'e geçmek için mülakata çağırırlarsa şaşırmam. Tarifeye ve Kritere gel vatandaş 

• sonra insanlar neden market markası bimcelle geçiyor. düz basit o kadar :)

vukuatlı nüfus örneği istememişler bir tek

• Kısaca Turkcell Bireysel Faturalı Ses Hattı müşterileri faydalanabilir.Tarifeye ve Kritere gel vatandaş 

• Erkekler için bakir, kadınlar için bakire olma şartı aranmaktadır. Kadınlar için etek boyu bacak uzunluğunun %65’ini aşmayan, erkekler için pantolon uzunluğu bacak boyunun %95’i kadar olan aboneler tarifeye kabul edileceklerdir.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Hocam özetlesen bize keşke, şair burada ne demek istiyor? Tarifeye ve Kritere gel vatandaş Tarifeye ve Kritere gel vatandaş 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam bu kriterler epeydir var, türlü türlü sayfalarda copy-paste yapılıyor ve uzun uğraşlarım sonucu şu şekilde özetleyebilirim.

Ağzında kuş tuttuğun gün bu pakete geçebilirsin.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Çok teşekkürler. Tarifeye ve Kritere gel vatandaş Tarifeye ve Kritere gel vatandaş 

• Rakamlar da 14 falan yuvarlak hesap değil. Birde rakip operatör ile tarifenin ne alakası var. Rakip operatörü arama durumuna göre tarifeye girip giremediğimiz belli oluyor.
    Biz yeni abone eski abone ayrımını kaldırın dedikçe bunlar mevcut abobeleri bile bölmeye başlamışlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.