Şimdi Ara

# TARİH Bölümünü Kazananlar BURAYA ! #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese geçmiş olsun sonuçlar açıklandı.

Kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Tarih kazananları buraya alalım,geleceğe dair ne gibi planlarınız var nereyi kazandınız?

İstediğiniz bölüm müydü?

"TARİH"

• İstanbul uni de ikinci ogretim kazandim universitede kalmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.S.L.A.N kullanıcısına yanıt
    Bende akademik olarak ilerlemeyi düşünüyorum zaten diğer türlüsü kötü gibi.

Hayırlı olsun "konu güncel."
  • Kimse mi Tarih yazmaz ya uzmanlaşmak için çok kötü bir alan mı seçtim ?
  • Tarih eskisehir anadolu isteğe bağlı hazırlık var ne diyorsunuz beyler hazırlık okunmalimi İngilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankaldırım -- 24 Temmuz 2014; 23:21:22 >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Oku bence.

Yok dışarıdan alırım diyorsan sen bilirsin.

Beni düşündüren "Osmanlıca."
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsAlovelyDay

Oku bence.

Yok dışarıdan alırım diyorsan sen bilirsin.

Beni düşündüren "Osmanlıca."

Dışardan alacagima burdan alırım ücretsiz ve daha kaliteli daha iyi ama kalırsam ne olacak onu dusunuyorum sanırım dilekçe ile 1.sınıfa geçiliyormuş isteğe bağlı olduğu icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler arkadaşlar. çok kıskandım sizi şuan :D sayısal öğrencisi olmama rağmen hep tarih okumak istemişimdir. ama kısmet değilmiş. hepinize başarılar :)
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle düşündüm hazırlık eğitimi almak istemediğine göre "hazırlık eğitimi kalitesiz."

Ama öyle değil diyorsun bence al, üstelik geliştir artık hiç bir şey kolay değil,bence mutlaka iki dil bilmeye bak dostum

Bu arada hayırlı olsun.
  • ItsAlovelyDay kullanıcısına yanıt
    Osmanlıca Kolay sadece Arap alfabesi ile yazılmış o kadar.
  • samsun omü tarih kazandım formasyon almayı düşünüyorum atanamasakta beyler bide iö türk dili ede. tutuyordu ama tarihi daha cok sevdiğim icin başa yazdım acıkcası.edebiyatın atamaları cok mu iyi ki millet tarihi gömmüş atama bakımından
  • Galatasaray101o10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizin bölümünüz nedir acaba?
  • fa362 F kullanıcısına yanıt
    Ben öğretmenlik düşünmüyorum vallahi hayatın realitesi ve benim ayak uyduramam "Tarih" bölümüne düşürdü.

Öğretmenlik yerine akademik olarak ilerlemek istiyorum,zorlu süreç bizi bekliyor.

Bundan sonrasında ise bence karşılaştırmalara girme.

Olmuş/ölmüş çare yok derler.

En iyisini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsAlovelyDay

Ben öğretmenlik düşünmüyorum vallahi hayatın realitesi ve benim ayak uyduramam "Tarih" bölümüne düşürdü.

Öğretmenlik yerine akademik olarak ilerlemek istiyorum,zorlu süreç bizi bekliyor.

Bundan sonrasında ise bence karşılaştırmalara girme.

Olmuş/ölmüş çare yok derler.

En iyisini yap.

Eyvallah kardeşim bölümümden hiç pişman değilim zaten bitirince ne iş yaparım bilemem ama en azından derslere zevkle gideceğim bir yer
  • ItsAlovelyDay kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi tarih.
    Evet istediğim bölümdü.
    Akdeniz hukuk, marmara pdr, ege psikoloji varken tarih seçtim. millet deli gözüyle bakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Boğaziçi tarih.
    Evet istediğim bölümdü.
    Akdeniz hukuk, marmara pdr, ege psikoloji varken tarih seçtim. millet deli gözüyle bakıyor.

Sene başında Boğaziçi Tarih için yola çıkanlardan biriydin senin adına çok sevindim.Boğaziçi Tarih'e girebilirdim puanım yetiyordu ancak vazgeçtim ts 1 den yardırdım galatasaray iletişim yazdım oradan sekti kadir has reklamcılık'a girdim.Ama boğaziçi cidden o müthiş kampüsü sıcakkanlı, gözleri parlayan zeki neşeli öğrencileriyle içimde ukte kaldı daha dün Sabancı Öğretmenevi'nin bahçesinden binasına karşı çay içip duygulandım.Gittiğim yer de iyi ama ne bileyim bi' Boğaziçi değil ya o kampüs o kedi çeteleri yaşam sevinci dolu köpekleri ortaçağ şatosu gibi binalarıyla... neyse artık konferanslara falan gelirim seni de şimdiden tebrik ederim.

• Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukagjini

Boğaziçi tarih.
    Evet istediğim bölümdü.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whatwhyhow -- 7 Nisan 2017; 6:21:39 >
  • Ankara Tarih, Bogazici kadar olmasada benimde universitem var olummm :D bu sene de bogazici 470 olmus yav yukseleni puan galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone Valoroso

quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Boğaziçi tarih.
    Evet istediğim bölümdü.

Katılıyorum sana.Benim en başından beri istediğim bölüm Boğaziçi Tarihti.Fakat kimseye söyleyememiştim bile.Şimdi kazandığımı duyan bir çok kişi öğretmenmi olucan sorusunu yöneltiyorlar bana.Ne diyim ben şimdi onlara?

De ki ben senin gibi surunmek icin almadim o kadar puani tabi kader.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.