Şimdi Ara

Tarım Bakanlığı Köfteci Yusuf’u Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar Listesine Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarım Bakanlığı Köfteci Yusuf’u Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar Listesine Eklendiwww.diken.com.tr
    Köfteci Yusuf’un ‘domuz eti’ resmen tarım bakanlığının listesinde — Diken
    https://www.diken.com.tr/kofteci-yusufun-domuz-eti-resmen-tarim-bakanligi-listesinde

Tarım Bakanlığı Köfteci Yusuf’u Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar Listesine Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 10 Ekim 2024; 15:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğrusu bu işin büyük bir komplo olduğuna inanıyorum.

Maliyetten kaçmak isteyen bir şirket TAVUK ETİ KATAR, KELLE ETİ ya da SAKATAT KATAR. DOmuz eti katmaz. Organize ya da sistemli bir şekilde katsa ki bunun için çok sayıda kişinin bilgisi olması gerekir. Bütün şubelerinde ORTAYA ÇIKAR.

Doğru düzgün bir ülke olsak gider savcılığa şu şu bana şantaj yaptı der işin aslını ortaya çıkarır da bu ülkede olmaz.

• Doğrusu bu işin büyük bir komplo olduğuna inanıyorum.

Maliyetten kaçmak isteyen bir şirket TAVUK ETİ KATAR, KELLE ETİ ya da SAKATAT KATAR. DOmuz eti katmaz. Organize ya da sistemli bir şekilde katsa ki bunun için çok sayıda kişinin bilgisi olması gerekir. Bütün şubelerinde ORTAYA ÇIKAR.

Doğru düzgün bir ülke olsak gider savcılığa şu şu bana şantaj yaptı der işin aslını ortaya çıkarır da bu ülkede olmaz.

• Adı sanı duyulmamış firma olsa "Vurun Cafer' e" derlerdi.

Meşhur firma olunca "Komplo" oluyor.

Afiyet olsun...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

:)) ya işin ilginci, tanıdığım tüm yandaşlar

can siper savunuyor :)

• Kemal kullanıcısına yanıt

Tüm et ürünleri Köfteci Yusuf gibi çok fazla şubeli büyük zincir lokantalara tek ya da birkaç büyük fabrikadan geliyordur. Fabrikaya da muhtemelen parça et ya da kıyma şeklinde gelmiştir. Karkas olarak gelmedikçe domuz eti olduğunu anlamak zor.

• Arkadaşlar, yandaş değilim. Aksine tam bir muhalifim.

Adı geçen köftecide 10 yıl kadar önce bir kez yemek yedim. Yani SADECE BİR KEZ.

Bu kadar yatırım yapıp ta bu ülkede böyle bir şeyin BİLEREK yapılmasını aklım almıyor. Siz ne dersiniz???

• Kemal kullanıcısına yanıt

Rapor Şubat ayında çıkmış milletten saklamışlar. Şubat ayında açıklama yapılsaydı inanırdım. Neden 8 ay beklemişler?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 280 şubeli bir firma. Her şube için günde 1 domuz kesseler 365x280 = 102.200 adet domuz ihtiyacı var yıllık.

Böyle bir üçkağıtçılık için kaçak entegre domuz tesisi lazım.

Desen ki sadece birkaç kez yapıldı, et aldığı tedarikçilerinden biri gol attı.

Günde yüzlerce ton et satan firmaya Denetimde o ürünlerin denk gelme ihtimali çok düşük. Samanlıkta iğne misali.

Komplo demek kanıt olmadan çok zor. Ama olay her açıdan ilginç duruyor.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Ya da 8 ayda NASIL SIZMAMIŞ???

• Domuz etini kasıtlı kattıklarını düşünmüyorum, karalama olarak düşünüyorum ama inanın zerre umrumda değil. Benim sürekli gittiğim yerdir, gitmeye de devam edeceğim. Bu zamana kadar ne CocaCola ne Starbucks ne de iPhone... hiçbir şeyi boykot edemedim. Umrumda da değil başka ülkenin derdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 10 Ekim 2024; 22:54:0 >
  • 8 ayda sızmayan rapor neden birden çıkıverdi? 8 ayda unutulur giderdi.

• bu şirketi bu kadar büyütenlerin böyle bir salaklık yapacağına pek ihtimal vermiyorum,raporun 8 ay sonra açıklanması da cabası.

• bugün abim göndermiş bir liste. listeyi kaydıra kaydıra bir hal oldum. en son kapattım sayfayı. sanırım sağlam, güvenilir olanların listesini vermiş olsalar, listede daha az firma ismi görmek mümkün olabilir. yani güvenilir olanları yayınlasınlar. güvenilir olmayan ve ne olduğu belli olmayan şeyi bize yedirenlerin isimlerini bize yayınlasan ne olur, yayınlamasan ne olur. ben listeyi gördüm ne yağacağım? elimde liste, markette mi dolaşacağım? sen tespit etmişsin, gereğini yap veya yaptır. vatandaşı ne uğüraştırıyorlar.. Tarım Bakanlığı Köfteci Yusuf’u Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar Listesine Eklendi 

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Meşhur firma demek, parayı bulmuş, köşeyi dönmüş, sahabı çoktan zengin olmuş firma demektir ve bu tür şeyler için riske girmez, "kendi topuğunu taramalı ilee sıkmaz" algısı daha yüskek.. Halbuse Adı sanı duyulmamış firma demek, parayı henüz bulamamış, köşeye dönememiş firmaya denir. Arkası koruyanı kollayanı yoğdur,, gariptir. İşte bu yüzden buna da "vurun la, vurun acımadan" deme olasılıkları da yüskek oluyo...Kapiş?

• Konya'da yaşıyorum ben.

Bir firmanın adı son 3 yıldır listede var. Değişik değişik markalarda sucuk yapıyor ve hepsinde de sakatat, baş eti gibi şeyler var.

Ve hala devam ediyor.

Bir tanesinin de bütün süt ürünlerinde nişasta ve bitkisel yağ var.

Emin olun aynı kişiler yapmaya devam ediyor. Etrafta az buçuk temiz iş yapmaya çalışanlar da bakıyor, maliyetler uçmuş, yapana da bir şey olmuyor. O da başlıyor.

• Eee Coco cola satarsın,tuik peşini bırakır mı sandın.

• Ya bu köfteci Yusufun lastik köftesini nasıl beğenerek yiyorlar, bi kere tattım, adamı köfteden soğutur. Belki de köftesini lastik gibi yapan bu katkılardır!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek yada bilmeyerek satmış olsun her durumda Basiretli bir Tüccar isen ne sattığını kontrol edersin. Tedarik Zincirini kontrol edersin, kötü niyetli olarak birilerinin bunu yapacağını ön görür ona göre düzen kurarsın. Yüzlerce şube ye kontrolsüz şekilde ulaşmışsın her köşe başında bir dükkan açmışsın o zaman bütün bunları hesab ederek büyüyeceksin. Bütün işletmeler büyür ama bu büyümenin gereklilikleri ile baş edemezse onları batışa götürür bunun Dünyada örnekleri çoktur. Yusuf un bu kadar hızlı büyümeye çalışması zaten çok anlamsız, heleki yiyecek sektörü en hassas olan bir alan. Büyüme ile birlikte kalite zaten yerlerde. Ben şahsen 4-5 yıldır adımımı bile atmıyorum çünkü görünen köy kılavuz istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 11 Ekim 2024; 10:21:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.