Şimdi Ara

TATA T-35 KAMYONET YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tata t-35 komyonet almak istiyoruz ama acıkcası çokta güvenemiyoruz bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.şirketimizde nakliye için kullanıcaz bizim için sağlamlık ve yakıt ön planda tabi yedek parça ve serviste önemli.yani konfor falan değil aradıgımız fiyatı cok cazip geldi 19.950 ye veriyorlar.yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunlop09 -- 12 Ocak 2007; 10:36:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tata T-35 Kamyonet: Bilgilendirici Kılavuz

Tata T-35, işletmeler arasında popüler bir kamyonet modelidir. İşte bu araçla ilgili bazı önemli bilgiler:

Tata T-35 Teknik Özellikleri

• Motor: 3.0 litre dizel
    • Güç: 130 beygir gücü
    • Tork: 300 Nm
    • Yük Kapasitesi: 3,5 ton
    • Çekme Kapasitesi: 2,5 ton

Tata T-35 Yakıt Tüketimi

Gerçek yakıt tüketimi, sürüş koşullarına ve yük ağırlığına bağlı olarak değişse de, Tata T-35'in ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 10 litre civarındadır.

Tata T-35 Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları genellikle Tata T-35'in dayanıklılığı, uygun maliyeti ve güvenilirliğini över. Aracın geniş iç mekanı ve konforlu sürüşü de kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmaktadır.

Sonuç

Tata T-35, ticari amaçlar için güvenilir ve uygun maliyetli bir kamyonet seçeneğidir. Güçlü motoru, yüksek yük kapasitesi ve düşük yakıt tüketimi ile Tata T-35, işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayan çok yönlü bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TATA lar icin peki iyi konu$an duymadım.. bmc tarzı bi$ey dü$ünseniz bence daha iyi olur
  • teşekkürler vallahi bilmiyorum karar veremedik hala bmc de mantıklı yılların markası
  • bu konuda bilgisi olan pek yok galiba
  • arkadasim ben hindistana gittigimde her yerde tata araclar vardi ve her yani dökülmüs fakat yürür vaziyette olaninida gördüm yedek parca konusunu bilemem ama gayet dayanıklı araclar
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

arkadasim ben hindistana gittigimde her yerde tata araclar vardi ve her yani dökülmüs fakat yürür vaziyette olaninida gördüm yedek parca konusunu bilemem ama gayet dayanıklı araclar

teşekkürler arkadaşım vallahi işte bu pazar gidices showroom'a bakıcas servisinede sorucaz zaten bize dayanıklı olsa yeter yoksa konfor rahatlık şekil falan aradıgımız yok yani fiyatı cok uygun dökülmesin yolda bırakmasın az yaksın bide mümkünseyeter
  • Tata kamyonetler fena değil , ama bildiğim kadarıyla kasasız geliyorlar.Paraya kıyıp iyi bir kasa yaptır.
    Sizi baya bi idare eder.Mercedes Unimogla akraba nede olsa
    Eğer istersen arkaya çift teker ekletebilirsin.Araba daha dengeli olur , ama biraz fazla yakar o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmeshur

Tata kamyonetler fena değil , ama bildiğim kadarıyla kasasız geliyorlar.Paraya kıyıp iyi bir kasa yaptır.
    Sizi baya bi idare eder.Mercedes Unimogla akraba nede olsa
    Eğer istersen arkaya çift teker ekletebilirsin.Araba daha dengeli olur , ama biraz fazla yakar o zaman.

arkadasım kasa veriyorlarda üzerine 1500 ytl biniyo fiyatın yani 19.950 oluyo kasasız 17.500.mercedes unimogla ne gibi bi akrabalıgı varki bilmiyordum

• Resimlere bakarsan anlarsın mercedesle akrabalığı
    Ama almanlarla aynı kalitede işçilik bekleme

• teşekkürler kardeşim yardımcı oldugun için muhakkak alman teknolojisini beklememek gerek
  • Ben alma derim güvenlik 0 yıldız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Ben alma derim güvenlik 0 yıldız

OLSUN BUNADA ŞÜKÜR YA -5 OLSAYDI TEŞEKKÜRLER
  • arkadaslar bugün bakmaya gittik 24 ay taksitle 25.000 e 48 ay taksitle 29.000 e geliyo fiyat cok yükseldi biraz vazgectik gibi tata dan bmc yi arastırıyoruz şimdi 2.elide daha yaygın bence BMC
  • -------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tga15 -- 18 Kasım 2009; 23:50:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.