Şimdi Ara

tavan lambasi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim marea 1.6 sx aracimin ic tavan lambasi kapilari actigimiz zaman yanmasi gerekirken devamli yaniyor .dugmesini kapi konumuna getirdigimde kapi acik olsun olmasin devamli yaniyor bir fikri olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa devre olabilir elektrikçi çözecektir
  • Ben burada elektricilere guvenmiyorum.yenisini al tak yapiyorlar.daha onceki arabamda sinyal kolu atmiyor diye komle kol takimi aldiriyorlardi az kalsin.parcaci uyarmasa 80 tl ye kol alacaktim meger icinde kucuk tirnak varmis o kiriliyormus 25 kurusa aldim bir tane kendim taktim.boyle ustalar var o yuzden kendim halletmem daha mantikli geliyor bana

• Şimdi araç tesisatı şakaya gelmez, eliniz yatkın değilse bulaşmayın çok da bi para almazlar bu arızaya
  • Elim yatkindir . Parasinda degilim zaten.kizginim sadece.kapilarda sensormu var yoksa switch mi var neresinde olur birbilsem yaparim.

• Merhaba sende benim gibi kendi işini kendi görmeyi seviyorsun sanırım. Bizim araçlarda kapı siviçleri kilitlerin iç kısmında monteli sanırım .aracı çalıştırıp göstergede kapıların açık olduğunu gösteren tabloda kapıları kapatınca yanan varmı acaba. Varsa o kapının sivici açık kalıyordur.

• Benimde sw mareanın arka merkezi kilit motorunu hafta sonu söküp tamir ettim hem severim böyle işleri birde mali yönü var bilmem kaça patlardı sanayiye gitsem.Yalnız siviçlerin kilitte olduğuna eminim bizim bagaj kapısında iki kilit var sadece soldakine kablo gidiyordu.

• evet severim saatlerce bıkmadan uğraşabilirim.uğraşıyorumda hatta.sanayiye gidince usta bu araba böyle yapıyor nedendir diye sormuyorum artık.ilk önce netten araştırıyorum.kendim yapabilirsem yapıyorum beni aşarsada sanayiye gidip parçaysa parçayı alıp gidiyorum parça takılmayacaksa usta bana şurayı yapıver diyorum.sanayi milleti kurt olmuş artık. al parçayı takayım diyo. onu bende takıyorum Allaha şükür elim kolum tutuyo.birde öyle bişeyki taktığı parça kaç paraysa en az %50 sini ustalık diye alıyor.birde borcumuz ne kadar diye sorduğumuzda uyanık parçayı kaça aldın diyo az düşünüyo ne kopardım kar diyorlar. sonuçta tamam ekmek yiyorlar.ev geçindiriyorlar ama böyle para kazanmakta iyi birşey değil.sen tamircisin tamir edersin edemezsen yenisini takarsın.neyse konu dışına çıktım yine
    yarın hava iyi olursa iş çıkışı kapıların pandizotun söker bi sök tak yaparak arızayı hangi kapıdan yapıyor bulmaya çalışayım.benim göstergede kapı açık ikazı yok.yada varda benimki yanmıyo.2000 model benimki yuvarlak kadranlı.normalde tablo olarak göstermiyo zaten.sonucu bildiririm.

• yağmur dolu bir arada maşallah.3 gündür birşey yapamadım
  • yakın zamanda söktünüz mü? söktüyseniz soketini ters takmış olabilirsiniz. soketin yönünü değiştirmeyi deneyin.
  • arabayı alalı 1 sene oldu.aldığımdan beri böyle hiç sökmedim.ilk aldığım sıralar sol ön kapı pandizotunu sökmüştm oda hoparlör için.
  • Hazır sökmüşken siz bilirsiniz mareanın kapı hoparlörleri kaç cmlik nasıl hoparlör değiştirmek lazım benimkileride sesi hoş değil

• Orjinal yeri 5x7 biliyorum oval biliyorum ama yinede bakarım.emin olmak için.bendekiler 16 cm lik actigimda gormustum.ben gecen gun arkalara 6x9 400 watt pioneer aldim.jamesson vardi simdi tok ve guzel bir ses aliyorum.2400 wat 6 kanal amfi ve 30 cm lik kutulu wooferim var gerek bile duymuyorum artik takmaya malum bagaj biraz ufak kutuyuda koyarsam yer kalmayacak.jamesson 6x9 lari on kapilara uydurabilsem takacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat7820 -- 4 Mayıs 2014; 18:39:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.