Abilerim,Kardeşlerim selam hayırlı Ramazanlar Ailemiz genişledi bu yüzden SUV almak istiyoruz. Toyota Corolla Cross Hybrid hoşumuza gitti hemde Japon markalara olan takıntımız diyelim hemde sağlamlık anlamında.(Volvo sağlamlığı değil tabi burada ki) Sizce bu araca muadil başka ne model olabilir. Sıfır araç almak istiyoruz aldıktan sonra elimizdeki Hondayı satacağız. Tüm tavsiyelere ve yorumlara açığız Saygılar |
Tavsiye - Toyota Corolla Cross Hybrid vs ???
-
-
Tabiki TOGG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntt -- 5 Nisan 2023; 16:23:40 > -
-
Geniş aile -> 403 lt bagaj (Corolla cros)
Bana uymaz ama tabi sizin kriterleriniz farklı olabilir. Araç güzel, sade, cimri, klasik Toyota sağlamlığı ama o iri araca 403 lt bagaj koymak nedir anlamadım. 400 lt günümüzde çoğu B segment araç bagajı artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 5 Nisan 2023; 16:33:37 > -
Honda Jazzdan sonra iyidir usta
Bagaj Hacmi (Bagaj Örtüsü / Tavana kadar)403 / 525 litre (stepne yüzünden kayıp fazla herhalde)
-
Ne önerirsin hocam bu yüzden açtım başlığı valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat-Eric -- 5 Nisan 2023; 19:23:26 > -
Usta valla hiç bu tarz işlerde gözüm yok uzay mekiği gibi göstergeler,ekranlar yaş geçiyor bizde.
Valide - ev - yazlık bu üçgende yaşıyoruz bizi götürsün getirsin az yaksın sorun çıkarmasın bakınız japon araçlar
Sen kafaya koymuşsun zaten demeyin herkesten bir şeyler öğreniyor insan.
-
2019 Corolla Hybrid kullanmıştım 8-9 ay...
iç mekanı gerçekten problemli Toyota'nın (2005 Corolla 1.8 TS miz vardı 10 sene bindik... içi fecahattı)
ben dış görünüşe önem veririm ama iç mekan daha önemli çünkü muhattap olunan yer iç mekan sürekli
2023 prius iç mekanı hadi bir derece ama ... iç tasarım noktasında dönüşmeleri gerekiyor...
2010'lu yıllarda tesla ilham olamadı sanırım bunların ekibe...
-
0 araba var mı da tercih yapıyorsunuz? -
usta bir şekilde bulunuyor avantasını alan satıcı arabayı getiriyor.
-
Youtube tanıtım videoları izledim dediğiniz gibi bu alanda pek başarılı değiller bazı tuşlar falan facia sert plastik heryer
-
Mg hs luxury i inceledikten sonra corolla cross inceleme gafletinde bulunmuştum..Kapisini açıp kapayinca dahi aradaki kalite farki çok belli oluyordu bagaji saymiyorum xaten -
Bu da çok iyiymiş hiç bu marka ile ilgili bilgim yoktu mesela.
Çok şık bir araç içi dışı fena
-
İnceledim...Millet cherry e atlamış ama bu onceden çıktı çoğu insan bilmiyor...kalite mükemmel -
-
Sorunuz varsa cevaplayabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X