< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Mart 2025; 15:11:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tayyip, eko için %30'dan 71 milyar borçlanmış! Trakya ve Diyarbakır petrollerini amerikaya satmış

-
-
Yapar mı yapar !
-
şşş tayyip bey bu anlaşmadan kazanacağı para ile gemicik aldığında sonra ki cumhurbaşkanı da kullanabilecek, ülkemize yatırım yapılıyor yine beğenmiyorsunuz
-
https://x.com/haskologlu/status/1902444126429216936
quote:
#SONDAKİKA | ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü, Ekrem İmamoğlu sorusuna cevap verdi:
• Türkiye’yi insan haklarına saygı göstermeye davet ediyoruz ancak başka bir ülkenin iç karar alma süreçleri hakkında yorum yapmayacağız.
ben demedim mi? Amerika aldı payını. çöktü 30 milyar dolarlık kaynağa. %20 faizle saplayacak ak trollerin hükümetinin yönettiği ülkeme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
noldu la? Amerika abiniz sattı mı sizi?
-
Amerika abimiz her ülke gibi kendini düşünür, bu sayede Rusya'ya diz çöktürüyor ya
-
İmamoğlu'nun diplomasını iptal edilmesinin gerekçeli kararı belli oldu
İstanbul Üniversitesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesinin gerekçeli kararını açıkladı. Buna göre İmamoğlu'nun İstanbul Üniversitesi'ne kontenjan dışı kayıt yaptırdığı, yatay geçiş işlemini okuduğu Girne Amerikan Üniversitesi yerine Doğu Akdeniz Üniversitesi adıyla yaptığı belirtildi.
Kaynak:İmamoğlu'nun diplomasını iptal edilmesinin gerekçeli kararı belli oldu
-
Putin: ABD ile nadir toprak elementi alanında birlikte çalışmaya hazırız!!!
Bunlar düşman değillermiydi?
Kaynak: Putin: ABD ile nadir toprak elementi alanında birlikte çalışmaya hazırız - Haberler
-
Konuyu açan ve sonrası yorum yapan 3 kişi bende engelli demekki yalan haber trolleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. Abdülhamid'e yapılan darbe sonrasında nasılda kısa bir süre zarfında koskoca Türk imparatorluğu yerle yeksan oldu.
Sanırım devleti yapmayın etmeyin denilmesine rağmen savaşa itenler: Osmanlı Devleti'nin I. Dünya Savaşı'ndan yenik çıkması üzerine 1-2 Kasım 1918 gecesi Enver Paşa ve Talat Paşa ile birlikte bir Alman denizaltısıyla Odessa'ya, oradan da Berlin'e gitti.
Anlaşıldığı üzere bütün hezimeti Vahdettin'e yıkıp kaçtılar diye düşünüyorum.
-
"Enverland"
Bu üslûp değişikliğinin ardında, hem konjonktür etkisinin hem de Enver Paşa'nın otoriterliğinin bulunduğunu belirten Ölmez; hatta onun, o dönemin Osmanlı yönetimindeki gücünü anlatmak için yabancı tarihçiler tarafından 'Enverland' ifadesinin kullanıldığını sözlerine ekledi.
-
Sorsan elliki abd karşıtı falan der ah ah keşke azıcık sorgulasalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diz çöken rusya mı? ruble savaş öncesi döneme girmiş. adamlar faiz düşürüyor buna rağmen paraları hala dolar karşısında yükseliyor
senin petrollerine gazına çöken amerika peki sana ne yapmış oluyor? sen nerenle çökmüş oluyorsun? solcu liberalleri de sattı
-
Keşke okuduğu! mektebin ismini doğru beyan etmiş olsaydı.
Neden farklı mektep ismi yazdıysa artık? Sanırım en iyi fakülteye kazanamamış olsa da hak etmemesine rağmen gidebilmeyi bu yol ile arzulamış olabilir.
Sonucu belirleyenlere göre belki de çok kolay bir ipucu olup kendi el yazısı ele verdiği anlaşılıyor
Bana göre çok ayıp. 48'e göre durum nedir bilmiyorum.
"İmamoğlu'nun İstanbul Üniversitesine kontenjan dışı kayıt yaptırdığı, yatay geçiş işlemini okuduğu Girne Amerikan Üniversitesi yerine Doğu Akdeniz Üniversitesi adıyla yaptığı belirlendi."
Ben sınav sonuç belgesiyle üniversiteye kaydımı yaptırmıştım. Bu ne ile yaptırmış bilgin varmı?
Neden sordum? Aynı dönemiz onunla, bizim dönemimizde böyle bişey vardı da bizim neden haberimiz olmadı şimdi aklıma gelmiyor.
-
2. dünya savaşında ABD
Rusyaya 50bin civarı askeri araç hibe etti.
tank-uçak-kamyon-motosiklet vs.
bu iki ülke düşman gibi gözüküp
dünyayı kendi aralarında paylaştılar...
Çin'e karşı ittifak yapacaklar,
çünkü çin, nüfus ve hammadde olarak dünyayı tek başına ele geçirebilecek güçte...
-
Abd istemese iktidara gelemezlerdi. Zaten o partinin kurucularından biri söylemişti. İktidara gelip orada kalmalarını sağlayan abd olduğu için her seçim sonrası abd ve avrupaya seçimdeki destekleri için teşekkür ettiler.
-
Buna katılıyorum, 2. dünya savaşında Rus askerinin erzağı bile Amerikalılardan gitmiş.
-
Bu alakasız mesajı yazdığınıza göre yazdığıma cevap veremeyeceğini fark edip rahatsızlık duymuşsunuz e sizde haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel kültürüne katkıda bulunduysam ne mutlu bana. Ara ara hatırlatılması lağzım bazı konuların diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: silistreliGenel kültürüne katkıda bulunduysam ne mutlu bana. Ara ara hatırlatılması lağzım bazı konuların diye düşünüyorum.
hala cevap verememişsiniz abd kankanızın kankası bunu gerçekten biliyorsunuz değil mi pardonnn aman aranız bozulmasın sonra kızarlar falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

şşş tayyip bey bu anlaşmadan kazanacağı para ile gemicik aldığında sonra ki cumhurbaşkanı da kullanabilecek, ülkemize yatırım yapılıyor yine beğenmiyorsunuz |
Konuyu açan ve sonrası yorum yapan 3 kişi bende engelli demekki yalan haber trolleri
|
ak parti tarafının ekonomik sıkıntı çekecegi yok ülke komple batsada yine ekonomik sıkıntı çekmezler bu partiye oy verenlerde islami duygularla kandırılmış halk malesef zehirlenmişler ne desek boş |
Benzer içerikler
- suriye vize ücreti
- düğün masrafları 2025
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- fulbright bursu alan türkler
- tei eskişehir maaş
- geforce now fiyat
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- 5.5 g
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
- her şey yanımda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X