Şimdi Ara

Tayyip, eko için %30'dan 71 milyar borçlanmış! Trakya ve Diyarbakır petrollerini amerikaya satmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

71 milyat TLye ulaştı!
    bloomberght
    Hazine iki tahville 71,1 milyar TL borçlandı
    https://www.bloomberght.com/hazine-iki-tahville-71-1-milyar-tl-borclandi-3744293

Hazine iki tahville 71,1 milyar TL borçlandı
    Hazine ve Maliye Bakanlığı iki tahville ihale öncesi satışlarla birlikte 71,1 milyar TL'lik borçlanma gerçekleştirdi. (Detaylar linkte)

Ekrem için batıda yaşayan iş güç sahibi halkı fakirleştirmeye devam!

=======================
    bloomberght
    Hazine 7 yıl vadeli tahvilde 21,1 milyar TL borçlandı
    https://www.bloomberght.com/hazine-7-yil-vadeli-tahvilde-21-1-milyar-tl-borclandi-3744209

Piyasalar Hazine 7 yıl vadeli tahvilde 21,1 milyar TL borçlandı
    Hazine 7 yıl vadeli tahvilde 21,1 milyar TL borçlandı
    Hazine ve Maliye Bakanlığı ihale öncesi satışlarla birlikte 7 yıl vadeli tahvilde 21,1 milyar TL'lik borçlanma gerçekleştirdi.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/ekonomi-haberleri/abd-ile-ortak-girisim-anlasmasi-diyarbakir-ve-trakyada-enerji-ortakligi_ID1609002/

ABD’li kaya petrolü yatırımcısı Harold Hamm’ın şirketi Continental Resources ve Teksas merkezli TransAtlantic Petroleum ile TPAO arasında ortak girişim anlaşması yapıldı. Diyarbakır ve Trakya havzalarında kaya gazı ve kaya petrolü aramalarına başlanacak. Hamm’ın Kuzey Amerika dışındaki ilk büyük girişimi olan anlaşmayla ilgili Enerji Bakanı Bayraktar, “Petrol aramacılığında yeni dönem başladı” dedi.

Amerika'nın neden ses çıkarmadığı da böylece ortaya çıktı. amerika sever liberal solcularımız bu duruma ne diyecekler? Tayyip bugün için 10 milyar dolar harcama ve ülkenin gaz ve petrol kaynaklarını amerika'ya sus payı olarak satmış!

Tayyip = 2. Abdülhamit!

Ama herşeyin suçlusu 90ların solcuları! Ecevit'in kuyusunu kazmakla meşguldüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Mart 2025; 15:11:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapar mı yapar !

• şşş tayyip bey bu anlaşmadan kazanacağı para ile gemicik aldığında sonra ki cumhurbaşkanı da kullanabilecek, ülkemize yatırım yapılıyor yine beğenmiyorsunuz  

• https://x.com/haskologlu/status/1902444126429216936

quote:

#SONDAKİKA | ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü, Ekrem İmamoğlu sorusuna cevap verdi:

• Türkiye’yi insan haklarına saygı göstermeye davet ediyoruz ancak başka bir ülkenin iç karar alma süreçleri hakkında yorum yapmayacağız.

ben demedim mi? Amerika aldı payını. çöktü 30 milyar dolarlık kaynağa. %20 faizle saplayacak ak trollerin hükümetinin yönettiği ülkeme.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

noldu la? Amerika abiniz sattı mı sizi?  

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Amerika abimiz her ülke gibi kendini düşünür, bu sayede Rusya'ya diz çöktürüyor ya  

• İmamoğlu'nun diplomasını iptal edilmesinin gerekçeli kararı belli oldu

İstanbul Üniversitesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesinin gerekçeli kararını açıkladı. Buna göre İmamoğlu'nun İstanbul Üniversitesi'ne kontenjan dışı kayıt yaptırdığı, yatay geçiş işlemini okuduğu Girne Amerikan Üniversitesi yerine Doğu Akdeniz Üniversitesi adıyla yaptığı belirtildi.

Kaynak:İmamoğlu'nun diplomasını iptal edilmesinin gerekçeli kararı belli oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Putin: ABD ile nadir toprak elementi alanında birlikte çalışmaya hazırız!!!

Bunlar düşman değillermiydi?

Kaynak: Putin: ABD ile nadir toprak elementi alanında birlikte çalışmaya hazırız - Haberler

• Konuyu açan ve sonrası yorum yapan 3 kişi bende engelli demekki yalan haber trolleri

• 2. Abdülhamid'e yapılan darbe sonrasında nasılda kısa bir süre zarfında koskoca Türk imparatorluğu yerle yeksan oldu.

Sanırım devleti yapmayın etmeyin denilmesine rağmen savaşa itenler: Osmanlı Devleti'nin I. Dünya Savaşı'ndan yenik çıkması üzerine 1-2 Kasım 1918 gecesi Enver Paşa ve Talat Paşa ile birlikte bir Alman denizaltısıyla Odessa'ya, oradan da Berlin'e gitti.

Anlaşıldığı üzere bütün hezimeti Vahdettin'e yıkıp kaçtılar diye düşünüyorum.

• "Enverland"

Bu üslûp değişikliğinin ardında, hem konjonktür etkisinin hem de Enver Paşa'nın otoriterliğinin bulunduğunu belirten Ölmez; hatta onun, o dönemin Osmanlı yönetimindeki gücünü anlatmak için yabancı tarihçiler tarafından 'Enverland' ifadesinin kullanıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Neden Osmanlı'ya Enverland Diyorlardı? | TV111

• Sorsan elliki abd karşıtı falan der ah ah keşke azıcık sorgulasalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

diz çöken rusya mı? ruble savaş öncesi döneme girmiş. adamlar faiz düşürüyor buna rağmen paraları hala dolar karşısında yükseliyor  

senin petrollerine gazına çöken amerika peki sana ne yapmış oluyor? sen nerenle çökmüş oluyorsun? solcu liberalleri de sattı    

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Keşke okuduğu! mektebin ismini doğru beyan etmiş olsaydı.

Neden farklı mektep ismi yazdıysa artık? Sanırım en iyi fakülteye kazanamamış olsa da hak etmemesine rağmen gidebilmeyi bu yol ile arzulamış olabilir.

Sonucu belirleyenlere göre belki de çok kolay bir ipucu olup kendi el yazısı ele verdiği anlaşılıyor 

Bana göre çok ayıp. 48'e göre durum nedir bilmiyorum.

"İmamoğlu'nun İstanbul Üniversitesine kontenjan dışı kayıt yaptırdığı, yatay geçiş işlemini okuduğu Girne Amerikan Üniversitesi yerine Doğu Akdeniz Üniversitesi adıyla yaptığı belirlendi."

Kaynak: SON DAKİKA HABERİ: İmamoğlu'nun diploması iptal edilmişti! İstanbul Üniversitesi gerekçeli kararı açıkladı - Son Dakika Haberler Milliyet

Ben sınav sonuç belgesiyle üniversiteye kaydımı yaptırmıştım. Bu ne ile yaptırmış bilgin varmı?

Neden sordum? Aynı dönemiz onunla, bizim dönemimizde böyle bişey vardı da bizim neden haberimiz olmadı şimdi aklıma gelmiyor.

• silistreli kullanıcısına yanıt

2. dünya savaşında ABD

Rusyaya 50bin civarı askeri araç hibe etti.

tank-uçak-kamyon-motosiklet vs.

bu iki ülke düşman gibi gözüküp

dünyayı kendi aralarında paylaştılar...

Çin'e karşı ittifak yapacaklar,

çünkü çin, nüfus ve hammadde olarak dünyayı tek başına ele geçirebilecek güçte...

• Abd istemese iktidara gelemezlerdi. Zaten o partinin kurucularından biri söylemişti. İktidara gelip orada kalmalarını sağlayan abd olduğu için her seçim sonrası abd ve avrupaya seçimdeki destekleri için teşekkür ettiler.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Buna katılıyorum, 2. dünya savaşında Rus askerinin erzağı bile Amerikalılardan gitmiş.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Bu alakasız mesajı yazdığınıza göre yazdığıma cevap veremeyeceğini fark edip rahatsızlık duymuşsunuz e sizde haklısınız 

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Genel kültürüne katkıda bulunduysam ne mutlu bana. Ara ara hatırlatılması lağzım bazı konuların diye düşünüyorum. 

• quote:

Orijinalden alıntı: silistreli

Genel kültürüne katkıda bulunduysam ne mutlu bana. Ara ara hatırlatılması lağzım bazı konuların diye düşünüyorum. 

hala cevap verememişsiniz abd kankanızın kankası bunu gerçekten biliyorsunuz değil mi pardonnn aman aranız bozulmasın sonra kızarlar falan 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.