Şimdi Ara

TCL ALMAYIN!!! (Merak edenler için ibretlik olay) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kutbul , kutbul Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
115
Cevap
2
Favori
6.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun tcl pazarlayıcıları nerede, malınıza sahip çıkın. Arkadaş olmayacak sorunlar yaşamış..

• Normalde TLC ürünleri sevilen sayılan bir ürün. demek iş servis konusuna gelince sıkıntı yaşatıyorlar

• Dıjıtsu var terasda dursun diye fuzuliden almıştım 2 ay kullanmadan kapandı bir daha açılmadı yetkili servise götürdüm 1 hafta sonra yapılmış güncellenmiş ve Google play hatasıda düzeltilmiş şekilde teslim aldım(TV de Google play girişi Netflix vesayre herşey bozuktu ) servis müthişdi ama bir daha alırmıyım sonyden başka TV alırsam ..
    askerden önce alınan sony lcd TV hala ilk günkü canlılıkta yaş oldu 38 hesab edin yani hangi akla hizmetle niye kıytırık marka aldıysam önüme 2 bine düşünce dayanamadım heralde bırakın bu dandik malları bir kere alın Sony alın evladiyelik kullanın LG de çöp 4 k uydulu bir model almıştık 3. Senesinde cof arzası yaptı monitörde kaç Samsung çöpe gitti saymadım zaten Sony phılıps Toshiba Saba bu dört markadan daha dayanıklı daha kaliteli TV görmedim neler geldi geçti elden hepsi planlı eskitme malları olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv almak uzere olan birisi olarak burada deneyimlerini paylasan arkadaslara tesekkur ediyorum. Ne acidir ki tek istedigimiz, paramizla rezil olmamak. Tuketici olarak kime guvenecegimizi sasirdik. Problem yasamamak sadece şansa kaldi sanki.
    Bir sey sorayim. Sony TR'den çekildi. Peki yine de Sony Bravia tv alma imkanimiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziyecimri -- 28 Şubat 2025; 17:19:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Arkadaş çok haklı. @escudo76 arkadaş forumda ki TCL yetkili satıcı @frekans76 yetkili 98p755 yetkili satıci :) onlara sor kesinlikle yardımcı olacaktir

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt

Hayır kardeşim servis kurdu garanti imzaladık. sonrasında 6 ay kadar sonra ben duvara astım. Daha doğrusu asamamışım. Ama konu bu değil konu garantisi olması değil zaten. Konu bir servisin olmaması.

1. TCL Servisleri kurulum için gelen genelde küçük esnaf eski küçük elektrikçiler yeni servis oluyor. Dolayısıyla bir altyapısı yok tamir değişim parça değişimi işi olunca ortada kimse yok.
    2. Bu TCL e özel bir durum değil ülkede genel olarak tüm firmalar satış sonrası hizmette(Ki yabancı ülkelerde alışverişin yarısı bu hizmettir) inanılmaz bir çürüme var. Bakın benim bu son 10 yılda eline düştüğüm ve vay be ne kadar kolay oldu ne kadar temiz iş yapıyorlar dediğim tek firma microsoft. Onlarda okadar büyüklerki global çapta servis hizmetiyle uğraşmıyolar. 2 kere işim düştü birincisi Lumia telefonum ahizesi bozulmuştu. Yani sadece mikrofonu değişecek. Garantisi vardı. Hiç tamir falan yok. Sıfır ürün gönderdiler 2016da. İkinci olay Xboxumda teknik bir sorun vardı onun garantisi bitmişti. Yine problem yok 3bin civarı bişey yatırdım UPS kargo geldi evden aldı yine yeni yada yenilenmiş ürün(emin değilim) gönderdi. Bakın bide harddiskçi SEAGATE onada çok şaşırmıştım 6yıllık hardiskim bozuldu öylesine bi deneyeyim diye servise(yurtdışı) gönderdim(işgüzarlık 6 yıl kullanmışsın zaten). 1 ay sonramı ne zaten unutmuştum pat kargo geldi aynı kapasitede son model HDD göndermişler.
    3. Bu üstte anlattığım olaylar dışında Türkiyedeki servis olayı REZALET. Eski arabam MAZDA 3 ile serviste yaşadıklarıma inanamazsınız anlatılmaz. Keza yeni arabam ki SIFIR aldım RENAULT DUSTER. yav araba daha 3bin kmde motor suyu böyle milim milim azalıyor ama birden değil azar azar ama ben dikkatliyim tabi. SIfır araba 100bin km garanti falan. Servise gidiyon sanki çocuğum olur bu sıfır arabada diyo. Ulan ben mühendisim kapalı devre devir daim sistemde su nasıl yok olur. Termodinamiğin fiziğin temel yasalarına aykırı maddenin yok olması. Neyse gelzaman 2 kere götürdüm yok kesinlikle normal falan birsürü saçmalık sonuç 10bin Km de mi ne su birden hızla azaldı. Az daha dikkatli olmasam sıfır arabada motor conta yakacaktık neyseki benim sayemde yanmadı. Herhangibir kullanıcı yolda motoru contayı eline alırdı. Sonradan öğrendim bu 1.0 TCE motorlarda bu devirdaim pompası teknik arızalı imiş. Contası plastik önce az az sonrada aşınınca birden suyu contadan kaybediyomuş. Bunun Fransa farkında ve tüm servislere mail atılmış bu sorunla gelen olursa eksiltme var diye pompayı değişin gönderin diye. PEKİ BİZİM SERVİSLERİMİZ ne yapıyor milyonluk araçları büyük bir vurdum duymazlık ile hala sebebini anlayamadığım şekilde yapmadan geri gönderiyolar. Bakın ben dikkatim sayesinde yırttım aracı çekici ile servise çektim gram su kalmamıştı geceden sabaha. Şans eseri sabah indim ulan bi kaputu açayım dedim ALLAH dürttü yani.

Yani arkadaşlar bu ülkede genel bir ahlak sorunu var. Dışarda süper olan firma burda böyle oluyor. Çünkü Türkiye direktörleri yine TÜRK (yanlış anlaşılmasın Bende yüzde yüz türküm burada mantaliteyi anlatıyorum). Tiktir et kullanıcıyı diyolar büyük ihtimalle. Karları maksimize edin her konuda servis falan boşver, yılsonu raporlarında yurtdışı merkezimize iyi görünsün diyolar bence. Yoksa koskoca japon ahlakı ile iş yapan MAZDANIN SONYNİN yada TCL in bunu yaptığını düşünmüyorum.

Şuna bile emin oldum hor gördüğümüz VESTELİ ARÇELİĞİN bu distiribitör üzerinden gelen firmalardan daha iyi hizmet verdiğini düşünüyorum. Çünkü bu firmaların fabrikası burda, mühendisinden sahiplerine hepsi bu ülkede yaşıyolar ve bu tip feedback lerin bir şekilde daha iyi alındığını düşünüyorum.

• exseri kullanıcısına yanıt
    Entresan bilemedim ne diceğimi de (:

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun öncelikle,
    Yaşadığınız durum gerçekten içler acısı karşınızda muhatap yok servis yok taşeron servislerle bu iş olmaz olamaz.

TCL bölge müdürü olan 1 2 arkadaşım var siz bana pm'den faturanız ve iletişim bilgilerinizi atın yapılacak bir durum varsa yardımcı olmaya çalışayım size,

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 28 Şubat 2025; 18:36:34 >
  • Anlata anlata bitirilemeyen, Tcl servisi yok diyenler yalan söylüyor servisi var onlar bunlar satıcı diye nerdeyse hakaret seviyesinde yazılar okuduk bu forumda!.

Tcl Adamı aylarca oyalayıp hiçbir halt yememiş, beğenmediğiniz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali başka üyeler üzerinden kötülediğiniz Adam tanıdıklarını devreye sokarak satmadığı bir markanın mağdur müşterisine yardımcı oluyor.

Kral hareket budur  

Burada tek denilecek laf var, helal olsun @Burak_Keskin06

Birileri duysa ,

NEREDESİNİZ tcl başkumutanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 28 Şubat 2025; 19:33:44 >
  • teknikhergele kullanıcısına yanıt
    Hocam onların işi satana kadar sattıktan sonra kimseyi tanımazlar.
    1 tane gelip burada yardımcı olmazlar.
  • izmirden kullanıcısına yanıt
    Hocam ne demek ya insanlık öldü mü elimizden gelen bir şey varsa yapalım gerçekten çok üzüldüm ve etkilendim,
    Bu forumda beni bir çok kişi bilir SAMSUNG LG sattığımda bilir,
    Ürün aldırana kadar tavsiye yorumda bulunur ürün aldırınca sorun sıkıntı olunca karşısında 1 tane muhatap bulamaz.

Bu yüzden ben TCL markasınız çevremde kimseye tavsiye etmiyorum.
    Ürün almakla bitmiyor sorun sıkıntı oldun mu Yetkili servisi yok yedek parça yok karşınızda muhatap yok.

Bunlar bilinçli bir tüketici için gerçekten önemli konular.
    Saygılarımla
    İyi forumlar.
  • Samsung satıcısı eline almış körüğü gelmis konuya. Su forum samsung alip perisan olanlarla dolu. İnsanda azicik utanma olur.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

İşin saçmalığı hala birilerine sözde TV tavsiyesi yapıyorlar, bakıyorum bir tcl ....kişisi de gelip, geçmiş olsun, yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı demiyor,

Anca Samsung/Lg satıcısı insanlık namına el uzatınca..........................................................................................,pes valla

TCL CEO belki görür bu yazmaları hala tavsiye yerine TCL almış parça bulamış sorun yaşamış tüketicinin işini çözer belki zannetmiyorum da bakalım ne yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

TCL CEO belki görür bu yazmaları hala tavsiye yerine TCL almış parça bulamış sorun yaşamış tüketicinin işini çözer belki zannetmiyorum da bakalım ne yapacak.

Burak bey inşallah olumlu olurda ,birilerine olur,

bazen canım sıkılıyor, bu sözde çok bilenlerin yazılarını okuyarak canımın sıkıntısı gidiyor, paso komedi yaa

Siz gelip sizinle hiç bir ilgisi olmadığı halde, yardım etmeye çalışınca, nedense birileri GAZ a geldi ,ama sorun yaşayan formdaşımıza yardıma değil, yardım elini uzatan birine LAF etmeye

Başkomutan gelmiş ama bakıyorum hala aynı   

Hocam bana bilgilerini iletsin elimden ne geliyorsa gereken birimlere ulaşarak yardımcı olmaya çalışacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ilginize umarım yardımcı olursunuz olmasada mühim değil. Çünkü benim amacım gerçekten bu tip olayların duyulması. Allaha şükür hali vakti yerinde adamım Benim tv üst sagment bir TCL tv idi. Ama düşünebiliyormusunuz bir insan sabah akşam çalışıyor haftada 6 gün 8-9 saat. 2-3 saat yollarda günün 12 saati çalışıyor eline 20bin civarı para geçiyor. Sonra birazda ucuz olduğu için gidip TCL tv alıyor 30-40 bine yani iki ay 60 gün günde 12 saat işe giderek kazandığı parayı veriyor. Sonra bişey olunca ortada servis yok ilgilenen yok tutunacağı dal yok. Garanti olsa heeeep aynı terane KULLANICI HATASI denen garabet laf. Benim durumumu görüyosunuz bambaşka bir hikaye. Ya bu millete bu zulüm nedir. Devletimiz aynı arabadan satarken 2 araba parası alır üstüne her yıl MOTORLU TAŞITLAR HARACI alır. Olmadı bu sene 2 kere verin der eyvallah deriz. Hadi neyse devlet bizi sağılacak sığır görür ihtiyaç olsada arabayı zenginlik görür bişey demeyiz. Fakat bu tüketici hakları herkesin en fakirinde en zengininde olayı ve artık bi rayına oturtmaları lazım. O örnekte verdiğim asgari ücretli kafayı yiycek artık. Hadi devletimize bişey demiyoruz ama BU ŞİRKETLERE VATANDIŞINA TECAVÜZ ETTİRMEYİN artık. Bu nedir ya insanlar çıldıracak noktada birbirini kesiyor. Böyle böyle her haksızlığa uğraşında elinden bişey gelmiyor sonra trafikte ilk gördüğü adama orantısız dalıyor.

Yazıktır bu millete buna bir dur denmesi lazım. Dediğim gibi ben hali vakti yerinde adamım ama benim bile bi noktada kanıma dokunuyor. Kimse sokaktan para toplamıyor. Ülkenin yarısı asgari ücrete çalışıyor. Ülkenin yarısı taşaron işçi hiçbir sendikal hakkı yok KÖLE. ülken tamamı absürt vergiler altında ama devlettir diyor ses çıkarmıyor. Ve gavurun 100 lira verdiği ürüne biz iç pazarda 300lira veriyoruz. Hatta yurtdışından almasın diye türlü engelde yasal olarak çıkartıyosunuz. Yani bu şirketler satış anında bizi öpsün diye elinizden geleni yapıyorsunuz. Ama bari satış sonrası haklarımız olsun bu firmalara tiktirtmeyin vatandaşı biraz koruyun zor mu bu.

Elimizden geldiği kadar bu tip olayları twiter instagram forum ekşi ne varsa yaymalıyız başkada elimizden bişey gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.