Şimdi Ara

TDA 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş zamanımda yaptığım,eldeki malzemelerle kotarılmış küçük bir çalışma.
     TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004 TDA 2004

• Gayet estetik ve güzel görünüyor.Çalışma videosunu ve şemasını özelden veya cevap olarak atarsanız çok sevinirim.Teşekkürler,iyi forumlar.
  • Çok güzel olmuş. Kabloları baskılı devrenin altından taşırsanız, daha estetik durur.

Başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 4 Aralık 2014; 20:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorukmez

Gayet estetik ve güzel görünüyor.Çalışma videosunu ve şemasını özelden veya cevap olarak atarsanız çok sevinirim.Teşekkürler,iyi forumlar.

Devre şeması bu.Resimde kırmızı ile çizdiğim yerler kablo ile altdan birleştirilecek olan bağlantılar.Ben anahtarlı stereo pot kullandım,anahtarsız pot kullanılırsa sarı renk ile yuvarlak içine aldığım yerlere anahtar bağlanacak.Benim kullandığım pot DELTA marka küçük bir pot normal potların bacak ölçüsü biraz daha büyük olur.Devre bu haliyle sorunsuz çalışır yapmak istersen yinede yardımcı olurum.Diptrace kullanıcıları için isteyen olursa daha sonra dib.dosyasınıda yükleyebilirim.https://store.donanimhaber.com/53/b6/57/53b65726fe3d1f4d66efe9bbc9a1a425.jpghttps://store.donanimhaber.com/92/72/a9/9272a935e4f729068fd0fe69b446db4f.jpg
    www.youtube.com/channel/UCBEsDyoT0ZM6aKzrju89Vpg
    Buda yaparken çektiğim kısa bir video.
     TDA 2004 TDA 2004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 5 Aralık 2014; 9:08:57 >

• Gerçekten çok yararlı bir konu haline geldi şimdi.Başlangıç için ses elektroniği ile veya hobi elektronik ile ilgilenen arkadaşlara soru işaretsiz bir şekilde yardımcı olmuş oldunuz.Bende gördükten sonra yapmaya karar verdim.Çok teşekkürler,iyi forumlar.Devam projeleriniz olursa bekliyorum :)
  • Görüntü mükemmel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem3457 kullanıcısına yanıt
    Tda2004ün yatay olanı olsa idi entegreyi plaketin altına koyulacak aluminyum levhaya bağlayarak soğutmak daha güzel olurdu. Sistem güzel olmuş. Ama soğutucu görüntüyü biraz bozuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sogutucu kutunun en dikkat cekici elemani mavi renginden dolayi.Yapilabilecek
    eniyi düzenleme Muhsin Kamerin dedigi gibi
    kablolari plaketin altindan almak olurdu.Ama tekrar söküp ugrasmak istemiyorum acikcasi.
    Sirada RAS10 clas A devresi var. Ama 2x10 watlik bir class a uygulamasinin ihtiyac duydugu 200wat lik trafo ve devasa boyutlardaki sogutucu ihtiyaci gòzümü korkutuyor.Ama class A amfi nin o dayanilmaz cekiciligide icimi gidikliyor.

• ekrem3457 kullanıcısına yanıt
    12 cmlik fanları 7-8 volt civarında besleme ile kullanabilirsiniz. Gayet sessiz olur ve iyi soğutma yapar. Bende xilence'ın 12 cm lik fanını laptopta kullanıyorum yazları. 9 voltta bile fanın sesini duyabilmek için kulağını fana dayaman gerekiyor. O derece... Fiyatı da fena değil 10-15 lira civarı bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mosfet basina bir adet p4 sogutusunu fanini tam gaz yaparsak belki deneme amacli bir sure idare edebilir belki.Ama trafo konusu sikinti bu sefer.Hadi trafoyu hallettik beslemede bir poset dolusu iyi kalite kondansatör lazim.Mevzu clas A olunca is masrafli malesef ucuzuna kacsak oda olmaz.
    Du bakali nolcek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.