Şimdi Ara

TDA 7377 ile 2.1 anfi devresi yapımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
11.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun577

Neden boyle bir yorum yazdım aklım ermiyor acaba ne geçti aklımdan?Halbuki benim ilk calismam bundanda beterdi

Sase - demektir yani şemada altı çizili olan yerler güç kaynağından gelen - hatta bağlanacak.

@Mucitkisi taktigin soğutucu biraz küçük geldi bana entegre fan olmadan çok isiniyor. Denedim.

Takildigin herşeyi sorabilirsin sıkıntı yok..

Psu soğutucı bloğuna takvam pcb versiyonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülücükleri nerden eski haline getiriyoz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto at görelim yaptığın işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir 7377 klasiği ve yine husranlar arkadaş nedir bu 7377 takintiniz bırakın bu entegreyi uğraşmayın boşuna illa entegre li anfi yapacaksanız 7294 yapın 8560 yapın 2003 yapın fakat bu lanet 7377 yi yapmayın arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soğutucu blokgu takmazsan entegre yanar .

Soğutucu blok ile entegre arasina termal ped(eski bilgisayar güç kaynaklarının içinde soğutucu ile gelir. Ben oradan çıkarıyorum iyi iş görüyor.) Ve termal macun (beyazları daha kaliteli oluyor)

Sıkarsan artı olarak birde fan eklersen entegreyi sogutmus olursun.

Ben bu koşullarda 5saat 7377yi 2 kanalada hoparlör bağlayarak calistirdim. Entegre çok çok azicik ısınmıştı.

• Siz önce devreyi yapın çalıştırın bunu sonradan eklersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Malicarpar1985

Yine bir 7377 klasiği ve yine husranlar arkadaş nedir bu 7377 takintiniz bırakın bu entegreyi uğraşmayın boşuna illa entegre li anfi yapacaksanız 7294 yapın 8560 yapın 2003 yapın fakat bu lanet 7377 yi yapmayın arkadaş
    hocam bu entegre sizi sevmemiş. Çok nazlı birşey bu entegre haklısınız aslında. İlk yaptığımda calistiramadim güme gitti.

İkinci denememde başarılı oldu fakat ikinci denemenin ilk günlerinde entegre kendini kapatiyordu. 10dk bekleyince çalışmaya başlıyordu . Fakat şuan öyle bir sıkıntısı yok. Bir kutu içerisine toparlayip lm1036ton kontrol+Bluetooth+2*3w lik amfi+FM radyo ilerdede pic ile LCD ekran eklenecek.

Son olarak arkadaşa hediye edilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun577 -- 11 Ağustos 2018; 21:0:20 >

• quote:

Yine bir 7377 klasiği ve yine husranlar arkadaş nedir bu 7377 takintiniz bırakın bu entegreyi uğraşmayın boşuna illa entegre li anfi yapacaksanız 7294 yapın 8560 yapın 2003 yapın fakat bu lanet 7377 yi yapmayın arkadaş
    diğer bir hususda vu-metre devresi,, ne zaman biri konu açar bekliyorum pusuda ..
  • Vumetre ? ne yapmak istiyorsunuz ? Bir inceleyin :
    https://forum.donanimhaber.com/lm324n-ile-36-led-wumetre--68386215
  • untayk U kullanıcısına yanıt
    Yok, yanlış anladınız,,, başka uzun süredir vumetre den bahseden konu başlatılmadi, onu demek istedim ... Her an başlatılabilir ,

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Aslında ben yapacam vumetre devresini de şu sıralar bayaa bi yoğunum is bi taraftan bebek bi taraftan felan kafamı kaşımak için bile vaktim olmuyor 10 kanal × 80ledli spectrum analizör vu metre sinde gözüm var epeydir onu yaparsam 32×32 küp vumetre devresini de yapabilirim diye düşünüyorum yada biraz daha abartılı cinevizyon tipi RGB tipi bir vumetre 1.5m×2.5m lik olabilir biliyorsun artık lm3915 tipi vumetre ler bana klasik geliyor

• untayk U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten sizin link te verdiğiniz devrenin 80 ledli olanını 2 kanal li değil 10 kanallı olanını yani spectrum analizör tipidir devre yapacam fakat maliyet açısından baya bir kulelfetli olduğu için ve sizinde bildiginiz gibi şu sıralar elimdeki devreye kafa yordugum için yapamıyorum hele şu elde ki devresi tamamlayayim daha sonra ki size bahsettigim büyük proje de yapacam bu 324 lu 10×80 li vu metreyi buna epeydir kafamda zaten sırf duvara aşıp keyifle izlemek için yada biraz daha uçuk bir fikir le 32×32 küp vumetre yada dahada çıtayı yükseltip RGB ledli 1.5m×2.5m lik cinevizyon da olabilir Düşünsenize müzik çalarken cinevizyon daha dans eden şekiller :) :) :)

• harun577 H kullanıcısına yanıt
    Dostum sen benim yaptığım devrenin minyatür olanını yapmaya çalışıyorsun :))) fakat güzel bir başlangıç olacaktır sen benim yaptığımı yapma yani birden Prof devrelere girme yoksa çoook kulfetli ve can sıkıcı nefret düzeyde bıkkınlık verici olur sana ha ben biraz uçuk kafalı biri olduğum için pen direk olaya girdim Prof devreleri yapmaya başladım ve harcadığım para ile 4 tane düğün salonu yada bir diskotek sistemi kurulur du :)))))))

• Malicarpar1985 kullanıcısına yanıt
    Çoooğğkkkk paaarraaaa yyyaaaauuuuğğvvv

• quote:

Dostum sen benim yaptığım devrenin minyatür olanını yapmaya çalışıyorsun :))) fakat güzel bir başlangıç olacaktır sen benim yaptığımı yapma yani birden Prof devrelere girme yoksa çoook kulfetli ve can sıkıcı nefret düzeyde bıkkınlık verici olur sana ha ben biraz uçuk kafalı biri olduğum için pen direk olaya girdim Prof devreleri yapmaya başladım ve harcadığım para ile 4 tane düğün salonu yada bir diskotek sistemi kurulur du :)))))))

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Ben olayın parasına bakmadım amaç stres atmak kardes

• Malicarpar1985 kullanıcısına yanıt
    Lm324n elimde 1 adet var merdiven otomatiklerinden soktum..
    vu-metre olarak kullanılabiliyormus..
    Kafamı kurcaliyor bir tanesi ile ne yapılabilir acaba? Sn. japon_japon 36ledli vu-meter devresini paylaşmış fakat birden fazla aynı entegreden kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun577 -- 13 Ağustos 2018; 14:4:21 >
  • 324 e hevesleniyorum bu aralar yakında konu acarim belki Emin hocam 😂

• 324 ten yaacaksan en az 10 tane gerekiyor :)))

• 5+1 için bu devreyi uyarlayabilir miyiz ? veya farklı devrede olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 29 Ağustos 2018; 14:59:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.