Şimdi Ara

TDI motor mu yoksa D-4D motor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TDI motor mu yoksa D-4D motor mu daha az sorunsuz ve uzun ömürlüdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D4d daha az zehirler.

• D4d 1.4 2.0 2.2 vs herturlu cok iyi

• düzgün kullanılırsa hepsi sorunsuz olur motorların.

• Hala TDI mi düşünüyorsunuz?

• TDI

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

TDI
    İkisini de kullanmadım ama d4d kadar sessiz dizel motor görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOLF TSI mi yoksa TDI mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Haklısınız hocam,gerçekten muadillerine göre sessiz çalışıyorlar fakat benzinden dizele geçince rahatsız oldum yine de.

2007 Avensis 2.0 D4D sahibiyim.12.000km den beri bende ve şuan 316.000 km de.Bir kere bile ne arıza çıkardı ne de yolda bıraktı.Her 10.000 de bir bakıma girdim,şimdi bu aralar turbo dan ıslık sesi gelmeye başladı,bakalım ne çıkacak.Km ye bakarsak normal bence :)

Bu arada, Toyota motoru çok sağlam ve sorunsuzdur,genelleme yaparsak Japonların hepsi öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

quote:

Haklısınız hocam,gerçekten muadillerine göre sessiz çalışıyorlar fakat benzinden dizele geçince rahatsız oldum yine de.

2007 Avensis 2.0 D4D sahibiyim.12.000km den beri bende ve şuan 316.000 km de.Bir kere bile ne arıza çıkardı ne de yolda bıraktı.Her 10.000 de bir bakıma girdim,şimdi bu aralar turbo dan ıslık sesi gelmeye başladı,bakalım ne çıkacak.Km ye bakarsak normal bence :)

Bu arada, Toyota motoru çok sağlam ve sorunsuzdur,genelleme yaparsak Japonların hepsi öyle..

Maşallah diyelim o zaman sorunsuz bir şekilde 300 küsür bin çok iyi değerler. Kazasız belasız kullanın aracınızı. Benim dizelde en çok dikkat ettiğim şey sessizlik ve bu konuda 1-toyota d4d 2- opelin yeni 136 beygirlik motoru gerçekten çok başarılı. Diğerleri yeniyken ne kadar sessiz de olsa bir iki yıldan sonra traktör gibi çalışmaya başlıyorlar. Ancak bu toyotaların 2007-2008 modelleri bile bu konuda çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

quote:

Maşallah diyelim o zaman sorunsuz bir şekilde 300 küsür bin çok iyi değerler. Kazasız belasız kullanın aracınızı. Benim dizelde en çok dikkat ettiğim şey sessizlik ve bu konuda 1-toyota d4d 2- opelin yeni 136 beygirlik motoru gerçekten çok başarılı. Diğerleri yeniyken ne kadar sessiz de olsa bir iki yıldan sonra traktör gibi çalışmaya başlıyorlar. Ancak bu toyotaların 2007-2008 modelleri bile bu konuda çok başarılı.

• quote:

Merhaba.
    Geçen ay satın aldığımız 1.4 D-4D motorlu Corolla' yı bakıma götürdüğümde usta da aynı şeyi söylemişti.

• İkiside beş para etmez .en iyisi dci

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Merhaba.
    Geçen ay satın aldığımız 1.4 D-4D motorlu Corolla' yı bakıma götürdüğümde usta da aynı şeyi söylemişti.

Alıntıları Göster
    İş yerindeki arkadaşlarımın birinde Auris var D-4D diğerindede 308 var HDI.
    Valla Auris neredeyse benzinli gibi D4D motor o kadar sessiz çalışıyor ki hayret ettim.
    308 resmen traktör gibi.

• Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
  • 300 kusur binde tdi ise gördüm d4d de zamanında bakımını ysptirirsan kurallara göre kullanirsan hepsi aynıdır ..

• Dumanlı TDI

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Dumanlı TDI
    DCİ tabiki dizel motoru fransızlar bulmuştur
  • D-4D motorların yağ eksiltme sorunu olduğunu duymuştum bu yüzden Tdi motorla karşılaştırmak istedim, yorumlarınızı almak istedim.
    D-4D motorlar yağ yakıyor diye duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafauzgur

D-4D motorların yağ eksiltme sorunu olduğunu duymuştum bu yüzden Tdi motorla karşılaştırmak istedim, yorumlarınızı almak istedim.
    D-4D motorlar yağ yakıyor diye duydum.
    uzun ömür istesem multijet bakardım
  • İkisinide uzun süre kullandım d4d şu anda 148bin km de, kesinlikle d4d derim. Öncelikle çok ama çok sessiz bi motor. Performans konusunda da manuel kullandık üzmedi 148bin km boyunca standart bakımı dışında bişey yapmadık hiç arıza yağ yakma filan yaşamadık. Tdi ise çok gürültülü bi motor performansı 1.6 90hp için ortalama denenilir. Yetersiz değil ama 1.6 dizel 110hp filan olmalıydı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.