Şimdi Ara

Tehlikenin farkında mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gözünüzü açın,uyanın:
    14.Kural kalktı ve konu dışı 2'ye bölünecek diyorlar!! Ne cürretle bölersiniz,böldürtmeyiz!! Biz tekiz,bölünmeyiz!!

ÜYELER BANLANMAZ,KONU DIŞI BÖLÜNMEZ!!!!

• Bu gece operasyon var KONU DIŞI 2'ye bölünecekmiş..

Yiyosa orda bi kangal alır em orayı vs. yazın direk şutlayacaklarmış.. Adminin verdiği spoiler'den bunlar anlaşılıyor Konsey gibi bişey olacak orası
  • Off off ben konu dışını böyle seviyorum.Eğer dediğiniz gibi birşey olursa bir daha girmem konu dışına falan off off
  • Destek yok mu
  • bölünme %70-----
    bölünme %100------

bölünme işlemi başlatılıyor konu dışı 2 ye ayrılırken lütfen bekleyiniz... işlem tamam
  • Bölücülük oyunu tutmaz karadeniz'de. İsmail Türüt'ün eseri geldi aklıma.
  • Gitmeyelim konudışını böldürmeyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu kötü olacak... Bir taraf aşırı ciddi bir taraf aşırı laubali... Neyse takam kafana

• KAHRETSİNİSTEMİYORUM KONU DIŞININ İKİYE BÖLÜNMESİNİ.HEPİMİZ TEKİZ.REPLİKLERİ SERBESTÇE YAZALIM.HEPİMİZ KARDEŞ OLALIM VE AYNI FORUMUN İKİNCİSİ OLMASIN.

Off gerçekten büyük strese girdim.Konu dışı ikiye bölünmesin
  • Artık ciddi konu dışına gidip orada yapacağım seviyeli yorumlarımı
  • Bence çok iyi bir fikir. Saçma konularla ciddi konuları ayırmanın vakti gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

Bence çok iyi bir fikir. Saçma konularla ciddi konuları ayırmanın vakti gelmişti.

KONU DIŞI BÖYLE GÜZELDİ BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

/>

• İki tarafta birbirine düşman olacak. Bir kişi bir tarafa giremeyecek. Girdikleri anda linç edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

/>

şunu her gördüğümde gülüyorum lan

• İsterseler hepten kapatsınlar hiç fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

İki tarafta birbirine düşman olacak. Bir kişi bir tarafa giremeyecek. Girdikleri anda linç edecekler.

Bende öyle düşünüyorum.Ben burada kalacağım.İkinci konu dışı umurumda değil.Ben burada eğleniyordum.Diğer konu dışı bölümüne kimler gider bilmiyorum

SONUÇ : BİZ BURDA İYİYİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 11 Temmuz 2010; 20:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

İki tarafta birbirine düşman olacak. Bir kişi bir tarafa giremeyecek. Girdikleri anda linç edecekler.

Bende öyle düşünüyorum.Ben burada kalacağım.İkinci konu dışı umurumda değil.Ben burada eğleniyordum.Diğer konu dışı bölümüne kimler gider bilmiyorum

SONUÇ : BİZ BURDA İYİYİZ

Ben oyalarım siz arkadan dolaşın.

• Bölücülük yapmayın. Konu dışı bölünmez bir bütündür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.