Şimdi Ara

Tek başına 35lik içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tek içmek kimse kalmadı azaldı artık. Eski degıl yeni zamanların şerefine biraz kavun ve peynirle 35lik rakıyı eski şarkılarla içiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• afiyet olsun hocam. ayık çekilmiyor. ayık kafayla çekebileceğimiz günlere inşallah

• Hiç tek içmedim ama cl olarak içilebilir bir rakam. 2 kişi hep 70 lik içtim genelde 5 saate falan içiyoruz.
    35 lik dediğin 4 duble 1 tek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daima tek başıma ispirto içerdim, hatta 1 ayda 5 litre ispirto bitirdiğim de oldu.
    Amsterdam’ a gidip haci olduğumdan beri 4 aydır ağzıma sürmüyorum…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 29 Ağustos 2022; 20:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar değil ya arkadaşla mekanda içerim oda 70lik olmaz evde olur. 35 üstüne bira tamam ayık olalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scapegoat111 kullanıcısına yanıt

inşallah diyerek günah işlemeyi planlamak.. başka bir deyişle günah işlemek için inşallah demek... 

• dekareme kullanıcısına yanıt

sana mı yazdım kanka? o dar kafanla benle muhattap olma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Allah kabul etsin hocam bir gün bize de yüce kutsal topraklara gitmek nasip olur inşallah

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

sen bu forumda birisine yazdığında, o kişi sana yazmış mı oluyor? Çok kimseyle, sana hiç yazmadığı halde onlara yazıp kendi muhattap oluyorsun. Forumda benimle muhattap olma demek garip kaçıyor. Hakkaten alkol senin kafanı öyle bir çarpmış ki, ne yazdığının farkında bile değilsin ve uyarana da teşekkür edeceğine karşı geliyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.