Şimdi Ara

Tek çekirdek işlemci hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim küçük minnacık bi sorunum var :)

Öncelikle durumu kısaca izah ediyim. Güvenlik kamerası kuran bi firmada çalışıyorum. Bilgisayara taktığımız kayıt kartları ile bilgisayarda kayıları tutuyoruz. Kurduğumuz 5 kameranın yanında PC leri de biz verdik. Pc'ler intel E2140 işlemcili 1Gb ram anakart da gigabyte ın modelini hatırlamıyorum. Bilgisayarlar kayıtlarda problem çıkartıyor, sürekli kesilmeler oluyor. Aldığım duyumlara göre kayıt kartları çift çekirdek işlemcilerle problem yaratıyormuş. Öncelikle böyle bi problemle karşılaşıp çözen bi arkadaşımız varsa elinden ayağından ve bilimum heryerinden öperim.

Şimdi yaptığım hiçbişey sonuc vermedi. Mecburen işlemcileri değiştircem. lga775 tek çekirdek işlemci almam gerekiyor. Pentium tek çekirdek artık kalmadı sanırım, o yüzden celeron işlemci kullanmayı düşünüyorum. Celeronun da iki farklı modeli var, biri Celeron D (352-355-356) diğeri de Conroe-L Celeron 420-430-440 işlemciler. Bunların hangisi daha iyi hangisini kullanmam gerekir.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar, yardım edenlerin ellerinden gözlerinden burunlarından öperim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.