Şimdi Ara

tek kişilik tatil ne kadar mantıklı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 arkadasımdan da satış yedım tek kaldım . kafam attı ıyıce tek basıma neler yapabılırım ya da tek basına tatıle gıtcegıne evde oturmu dıosunuz ???? daha once tek tatıl yapanlar varsada anlatsınlar nasıl gecmıs ???

• Para varsa oturmaktan iyidir tabi. Ben de tek düşünüyorum ama bu yıl kaçtı artık seneye. Bu tarz yerlerde tek takılınca kız mevzularında işlerim açılıyor
  • Para varsa sorun yok
  • 2.gun kiz bulmustum ve kalan gunlerim cok guzel gecmisti.Ama ilk gunum berbat sıkıcı gecmisti.Anca kafa dinliyebilirsim.Eglenemezsin o kadar

Edit: İngilizce klavye sorunsali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 16 Ağustos 2011; 21:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

2.gun kiz bulmustum ve kalan gunlerim cok guzel gecmisti.Ama ilk gunum berbat sikici gecmisti.Anca kafa dinliyebilirsim.Eglenemezsin o kadar

nereye gıtmıstın hacı
  • Karı kız tavlarım diyorsan çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

2.gun kiz bulmustum ve kalan gunlerim cok guzel gecmisti.Ama ilk gunum berbat sikici gecmisti.Anca kafa dinliyebilirsim.Eglenemezsin o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 16 Ağustos 2011; 21:27:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kemere gitmistim ben.Katya isimli ingilterede okuyan bir rusdu.Valla 2 sene onceydi ama hala dun gibi aklimda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.