arkadaslar bız 4 arkadasız aynı apartmanda oturuyoruz tek modemle hepımız internete baglanmak ıstıyoruz ne onerırsınız kablolu mu baglanmalıyız kablosuz baglanırsak kopma oluyormus ceptelefonu bıle etkılıyormus onerılerınızı beklıyorum hangı markaları kullanmam gerektıgımıde soylersenız sevınırım tesekkurler
kablosuzlarda kopmalar olabiliyor, 4 portlu kablolu bir modem alın ethernetle bütün bilgisayarlara paylaştırabilirsiniz. marka olarak zoom, usrobotics,inca kullanabilirsiniz..
kablosuz tavsiye etmem ama kablolu yapacaksanda kabloyu saklamanız gerekiyo eğer sizi birisi ihbar ederse ceza alırsınz
4 portlu bir modem alın ethernet kablosuyla kablo çekin ve internete bağlanın .
kablosuzun cezası yok mu??
biz 4 portlu zikzel model modem aldık apartmanda 3 kişiyiz çatır çatır kullanıyoz neti
Kablo'lu modem (4 Enet portlu) alıp kullanmak her bakımdan daha verimli olur. Tabii, kabloları ortada bırakmamanız ve sağa sola da ne yaptığınızı fazla açık etmemeniz kaydıyla. Zira Telekom'un ADSL sözleşmesinde, aynı daire içinde birden fazla kullanıcıya bir kısıtlama yok ama aynı çatı altında bile olsa değişik yerleşim alanlarında çoklu kullanıcı kullanmak "yassah..."
Kablosuz bu açıdan bir çözüm ama orada da her yerde aynı sinyal seviyesini yakalamanız zor.
Kablolu 4 Enet portlu modem olarak, AirTies RT-110, USR-9107, Geek Promax Q51, Zoom x5, Zyxel, D-Link, Thomson Speedtouch ve Asus önerebilirim (son 4 markaya ilişkin modelleri anımsıyamıyorum ama hepsiburada.com'a girerseniz hemen hepsini bulursunuz...). Bunlar dışında da en az 10-15 model daha başka marka/model bulursunuz ama saydıklarım daha saygın ve servisi daha düzgün markalar. Kişisel favorim AirTies olurdu...
bir tane hub al yeter... yani benimkinde en azından öyle...
tek port modemin varsa sadece hub al..
modemin ethernet çıkışını hubın ilk çıkışa bağla, diğer çıkışlardan da dağıt
kabloları fazla ezmeyin ama
biz de 3 kişi kullanıoz..
ıyı guzel soyluyosun da hub ne cahılım bıraz sanırım
4 port adsl modem alırsan iş çözülür kablosuz 4 port da alabilirsin
arkadaşlar benimde şuan iki bilgisayarım var evde.ikisini birlikte bağlamak istiyorum internete.tek bilgisayarla usb bağlanabiliyorum.arkasında LAN girişi falan var ama pek bilmiyorum.diğer bilgisayara bağlayabilirmiyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme