Bildirim
Tek Port Modemle 2 Pc'den Bağlanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 tanesini usb ile bagla digerini ethernet ile bagla eger yok olmadı dersen
1 tane 8'lı swich al 15-20ytl birşey modemden gelen kabloyu swich baglaa ordan cık pc'lere gotur -
quote:
Orijinalden alıntı: zisan91
Arkadaşlar ben laptopum için tek port kablosuz bir modem almak istiyorum. Kablosuz bir şekilde laptopla bağlantı kurup modemin arkasındaki ethernet portuylada masaustunden bağlanabilirmiyim?
Merhaba,
Tek ethernet portu olan kablosuz ADSL modemlerle hem PC hem notebooku internete sorunsuz olarak çıkartabilirsiniz. PC'yi ethernetten bağlarsınız. Kablosuz üzerinden istediğiniz kadar notebook vs. makinaları bağlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 13 Ekim 2009; 17:58:33 > -
ben pikatel airmax tek portlu kablosuz modem alıcam.masaüstü bilgisayarıma ethernet girişiyle bağlıcam.birde laptop var onlada kablosuz bağlanabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 11 Ekim 2009; 0:05:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AR_159
ben pikatel airmax tek portlu kablosuz modem alıcam.masaüstü bilgisayarıma ethernet girişiyle bağlıcam.birde laptop var onlada kablosuz bağlanabilirmiyim?
Evet, bir önceki mesajda da bahsettiğim gibi sorunsuz olarak bağlayabilirsiniz. Hatta biden fazla notebook da bağlanabilir. Her bilgisayar birbirinden bağımsız olarak internete çıkar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X