Fatih Terim geldiğinde ne takım bitik durumdaydı, takımı sıfırdan topladı 2 sene şampiyon oldu kovdurdunuz. Mancini geldi, Juventus'u eledi, ligde 2. olduğu için kovdurdunuz. Prandelli geldi, başarısızdı gitti ona lafım yok. Hamza hamzaoğlu geldi, 1 sezonda 3 kupa aldı, köylü dediniz kovdurdunuz. Riekerink başarılı bir hocaydı, elindeki kısıtlı kadroyla bir şeyler yapmaya çalıştı ama 3-5 ay dayanamadınız kovdurdunuz.
Yahu hepsinde burdaydım be. Hepsinde staddaydım. Hep ekşi sözlükteydim, gs sözlükteydım, donanımhaberdeydim hep aynı kişiler istedi yukardaki hocaların gitmesini. Şimdi lucescu gelsin 3 sene üst üste şampiyon olsun, 4. sezon 2. olsun burdaki herkes istifa demezse namerdim. Ben geçen sene bıraktım böyle bir taraftarı olan takımı tutmam. Artık takip etmiyorum eksisi kadar sırf taraftara sövmek için maç izliyorum. Suratsız utanmaz herifler.
Fatih Terim geldi 2 sene şampiyon oldu, kimse kovdurmadı. Zaten gidişi bir anda ve beklenmedik bir şekilde oldu. Kimse kimseye baskı falan yapmadı.
Mancini geldi, 2. olduğu için kovdurmadı kimse. Zaten kovulmadı da, kendisi 50 milyon€ transfer bütçesi istedi yaz için, Ünal Aysal da bu bütçeyi veremeyiz dedi, Mancini de o zaman uyuşamıyoruz dedi ve kendi isteğiyle alacağından vazgeçip sözleşmesini fesh etti. Gitmesini de az kişi istiyordu.
Prandelli zaten çok kötüydü.
Hamzaoğlu geldi, 1 sezonda 3 kupa aldı, neden kovulmasını isteyelim? Demek ki kendisinde de büyük bir hata var ki, açıklamaları, taraftarla zıtlaşması, yanlış oyuncuları koruması ve dar vizyonlu oluşu onun sonunu hazırladı. Zaten sonra da gittiği hiç bir takımda başarılı olamadı hatta batırdı.
İçlerinden belki bir tek Riekerink'e haksızlık yapılmıştır. Tudor'dan kötü olmazdı.
TUM SUÇLU DUYGUN YARSUVAT DURSUN ÖZBEK GİBİ VİZYONSUZ ADAMLARI BAŞKAN SEÇEN KURULDUR...