Şimdi Ara

Tekirdağ güzergahında denizi güzel kamp tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
14.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar c.tesi sabah Beylikdüzünden yola çıkıp pazar akşamı döneceğiz.Eğer çadır bulamazsak arabada yatıcaz.Kumburgaz,Silivri,Tekirdağ güzergahında denizi temiz bir yer tavsiye edebilir misiniz? Mangalda yakabiliriz.Yani hem mangala,hem kampa uygun denizi temiz bir yer lazım.Bu arada arabada 2 kişiyiz.2 kişilik daha yer var.Kafa dengi olursa yakıta ortak olmak koşulu ile bize katılabilirsiniz.Araç LPG'li Corolla.Benim yaş 30,hala oğlunun yaşı 34.Bu yaş aralığında olursa daha iyi olur.Maksat haftasonunu iyi geçirmek,gırgır şamata,denize girmek ve stres atmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 8 Ağustos 2013; 23:23:25 >

• Denize girmek bahane gibi geldi :)

Kumbağdan sonra ilerleyince hoşköye doğru bir sürü temiz kamp yapabileceğin güzel yerler var. Hoşköy ile Şarköy arasında da sessiz sakin yerler var.
  • PrQressive P kullanıcısına yanıt
    Bu sene gittin mi o taraflara bizde ailece gidicez de temiz deniz arıyoruz ve merkeze yakın olsun öğlen yemeğe gitmk için şarköy düşünüyoruz nasıl sizce nereye önerirsiniz marmara denizinde ?
  • Kumbağa kadar komple sahil şeridini dolaştım. Çok kalabalık ama herkes aile. Bekar çok az var. Onlarda sakin bölgelerde çadır kurmuşlar. Genelde motoru falan olan gençler gördüm. Şarköye doğru gitmedim sahil şeridinde boş ev bulamayınca daha fazla benzin yakmaya gerek duymadım eve geri döndüm :) Bayram diye herkes 1 haftalığına çıkmış. İstanbula yakın olsun diye de o tarafları fullemişler. İnternetten kiralık daire baktım ancak Tekirdağ Edirne hepsi full çekiyor hiç boş yer bulamadım. Fiyatlarda uçmuş durumda 100-150 çekiyorlar. :) En güzeli Pazarı Pazartesiye bağlayan gece çıkıp Pazartesi sabahı istediğin yere gitmen. Hem sakin olur kimse olmaz hemde evler ucuzlar. Şuanda gidersen pek keyif alacağını sanmıyorum. Denize bakmadım ancak Marmara Ereğlisi tarafında deniz pisti. Kumbağ da ise yosunlu olduğunu söyledi arkadaşım. Şarköye kadar gitmedim oralar nasıl bilemeyeceğim :)
  • Bildiginiz yerler varsa ismini paylasirsaniz seviniriz herkese isik olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erikli'ye gittik ve döndük.Denizi çok güzel ama soğuk.Biz bayramda gittik o yüzden çok kalabalıktı ama normal zamanlarda fazla kalabalık olmuyormuş.Sahilde bir sürü çadırcı vardı.Genelde gençler tercih ediyordu.Biz arabada kaldık ama bir daha gidersem kesinlikle yanımda çadır götürecem.2 tane kamp yeri var ama kamplar çok kalabalıktı.Ayrıca ücretliydi sanırım.Bizi daha sakin bir yere çektik arabayı.Eğer giderseniz merkeze değilde daha ileriye gidin.Hem denizi sakin hemde kumsalı temiz oluyor.
  • Tekirdağ' da Uçmakdere mevkii var bir araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haftasonu kayinbiraderler sarkoye gitmisler ama malesef denizi kirliymis kanalizasyon kokuyormus. Galiba yakinda marmara ve cevresinde denize girmek iyice hayal olcak. Torunlarimiza anilarimizi anlatiriz artik

• Konuyu hortlatiyorum ve soruyorum. Trakya bolgesinde gokcetepe ve danisment tabiat parki haric ailecek cadir ve denize girilecek yer oneriniz varmidir? Cunartesi sabah gidilip pazar oglen donulecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.