Şimdi Ara

(Teknik Mekanik:))Debriyaj pedalı ileri ya da geri konumu? Fikri olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araçların sessizliği ve kullanım kolaylığı hakkında bir konu açtım zaten de bu farklı bir konu sanırım teknik alana kaçıyor
    daha önceki konu mesajlarında otomatik araba aradığımı belirttim spor sakatlığımdan dolayı (engelli değilim) yalnızca otomatik vites kullandım ehliyet alığımdan beri
    düz araca da alışmak istiyorum eğer sorumun yanıtı varsa;

şimdi size sorum şu sol ayağımı fazla uzatamıyorum (malum sakatlıktan debriyaj için); o bakımdan debriyaj pedalının sonuna kadar basıldığında diğer pedallarla aynı konuma gelmesini sağlayan bir mekanik uygulama var mıdır?
    ya da orjinalden öyle olan bildiğiniz bir model var mı? ben renalutlarda dacialarda peugeotarda pek rastlayamadım da
    tşkler

edit:eğer mümkünü yoksa otomatiklere devam diyeceğik:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahansen -- 17 Aralık 2012; 1:01:46 >

• Renault laguna 1 almayin bu dedikleriniz onu tarif ediyor :)... Gecmis olsun

Bence kendinizi yormaya cok gerek yok . bu saatten sonra otomatik arac sayisi artar gun gectikce ileride kalmayacak duz arac. Hele istanbulda falan yasiyorsaniz saglam bacaginizi sakatlayan trafik sizi cok rahatsiz eder..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorun etmezseniz bu dediğiniz olay debriyaj pedalının kesilip, parça koyup öne doğru uzatılmasıyla da olur. Basit ve mantıklı olanı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Renault laguna 1 almayin bu dedikleriniz onu tarif ediyor :)... Gecmis olsun

Bence kendinizi yormaya cok gerek yok . bu saatten sonra otomatik arac sayisi artar gun gectikce ileride kalmayacak duz arac. Hele istanbulda falan yasiyorsaniz saglam bacaginizi sakatlayan trafik sizi cok rahatsiz eder..

geçmiş olsun dilekleri için tşk ederim
    evet öyle bir durum var ama bazen şirket aracı kullanmak zorunda kalıyorum kullanıyorum da ama akşamına ağrılar tavan yapıyor:) İstanbulda değiliz genelde açık ve uzun yol zaten sıkışık trafiğe rastlamayan saatlerde araç tepesinde oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Eğer sorun etmezseniz bu dediğiniz olay debriyaj pedalının kesilip, parça koyup öne doğru uzatılmasıyla da olur. Basit ve mantıklı olanı bu.

evet ilk aklıma gelen parça ekletmek oldu başka bir yerden de hidrolik sistemi yapılması hakkında birşey okudum hidrolik piston vs
    sizin ilk dediğiniz olayda pedallar orjinalinde aynı hizada durduğundan ek parça debriyajı öne çekecektir diye düşünüyorum kullanımı zorlaşabilir
    diğer yöntemini de düşündüğümde pek güvenemedim açıkçası
  • arkadaşlar fikri olan yok mu yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.