Şimdi Ara

Teknik Üniversiteler Hakkında Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda Bilişim Teknolojileri üzerine Anadolu Teknik sınıfında okumaktayım seneye sınava gireceğim sorum şu yıldız teknik veya istanbul teknik bilgisayar mühendisliği için bana daha az puanla geliyormuş bölümüm olduğu için ne kadar düşer bu puan ?

• teknik üniv değil de teknoloji fakültesi olmasın o?
  • hayır direk Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği için dedim
  • işte ben de diyorum ki senin bu söylediğin teknik üniversitelerin bilgisayar müh. bölümleri için geçerli değil. alanına girerse teknoloji fakülteleri için olabilir. onlar da itü ve ytü'de yok.
  • aynen arkadaşa katılıyorum teknoloji fakültesi için geçerlidir o oraların sıralası zaten normal müh.lere göre baya düşük oluyor eml mezunları için
  • teknoloji müh. ve normal mühendisliği karıştırmışsın anladığım kadarıyla özetleyim eskiden 13 tane teknik eğitim fakültesi vardı 4-5 sene önce teknik eğitimler kapandı bir kısımı teknoloji müh. adıyla belli dersleri değiştirilerek geri açıldı ama sayıları kaça düştü ve nerde hangi bölüm var bilmiyorum fakat gazi ünv. tek. müh. bölümlerin çoğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 23 Temmuz 2014; 20:54:55 >
  • Ben YGS puanı okul puanı bölüm puanı lys puanı ile 380 lik bölümü 320 düşürmeyi planlıyordum yalan mı oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmeloo7

Ben YGS puanı okul puanı bölüm puanı lys puanı ile 380 lik bölümü 320 düşürmeyi planlıyordum yalan mı oldu şimdi

Ben de meslek lisesindeyim.mtoka giderim buyuk ihtimal. Sanirim yil sonu ortalamasix0.12+ cikan sonuc da 0.5 ilr carpiliyor toplaniyor. O kadar ek puan geliyor diplomadan gelen puan harici. M.t.o.k bilisim muhendiligi olan universitelerde yapabilirsin. Ama ytu ve itude yokmus sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.