< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 10 Ekim 2020; 12:54:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 10 Ekim 2020; 12:54:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kargo yapmasını bilmemek ne zamandan beri talihsizlik olarak adlandırılıyor?.
adamlar düzgün bi paketleme yapmadan açık ürün yollamış ve sen buna talihsizlik mi diyorsun |
Türkiye'deki kargo firmalarının nasıl mal taşıdığını bilip de adam gibi paketleme yapmıyorsa o firma art niyetlidir.
CPU orjinal kutusunda olsa extra balon yapmasa da olur. Ama tray göndereceksen veya HDD, fan falan göndereceksen tank gibi paketleyeceksin. Bu istenmez, yapılır. Yapılmıyorsa art niyet vardır. |
Teknobiyotik satış portalı Akortek Bilişim isimli sahtekar bir firmanındır. Çokça kez bunu forumda da belirttim lakin kimse benim gibi insanların yorumlarını dikkate almamış olacak ki halen daha insanlar kendi elleriyle kendilerini mağdur duruma düşürüyorlar...
Önceden High Power marka PSU' mun boardunu kırmışlardı servise gönderdiğim vakit üstüne de beni suçlamışlardı. Konusunu da görselleriyle açmıştım ama forumun vasıfsız ve yüzsüz birtakım adminleri sayesinde konum silinmişti. İşin komiği ise şu ki dünya genelinde nam salmış çoğu PSU üreticisi de bu yüzsüzlere distrübitörlük veriyor... |
LGA ve PGA nedir, PGA neden tercih ediliyor bir araştır bakalım cahil arkadaşım.
Donanım bölümünde herkese yardım etmeye çalıştığım geçen yıllarda sen ve senin gibi boş yorumlarda bulunan forum üyeleri nedeniyle o bölümden de soğudum. Eskilerden de kimse kalmadı teknik destek ve donanım bölümlerinde sizin gibiler yüzünden... |
İkimizin de profilleri açık.
Merak edenler; kim yardımcı olmaya çalışıyor, kim trollük yapıyor durumunu kolayca görebilir ![]() Sizden blok yemek beni çok üzdü ![]() |
Benceds burdan siparis verirken 2 kere dusunun bende sistem toplamistim windows kurlu gelsin dedim parasini aldilar ama windowsu kurmamislar malime cvp bile vermemislerr artik ne alcaksam amazondan aliyorum 100 lira 200 lira fazla veriyorum ama kafam rahatt
|
paketleme doğru düzgün yapılmamış, firma önce paketlemeyi düzgün sağlam yapsın, sonra suçu kargoculara atarsınız.
siz firma çalışanısınız herhalde |
Bildiğimiz kutulu ürün. Düpedüz dolandırıcılık söz konusu gibi *
* İlk mesajınızdaki faturada: Birim fiyat ve KDV miktarı görünüyor ama "Mal hizmet tutarı" belirsiz. O tutar 1632 küsür TL ise %100 dolandırıcılık var. *** Normalde siteler belirtiyorlar; kutulu, tray (kutusuz), tray ama fanlı gibi. Örneğin: https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-5-3600-36-ghz-6-cekirdek-35mb-am4-7nm-islemci-p-28516 https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-5-3600-36-ghz-6-cekirdek-35mb-am4-7nm-islemci-kutusuz--fanli-p-31245 |
Italya Torinodaki bir satıcıdan x370 crosshair extreme anakart almıştı eniştem pc toplamaktan vazgeçti. Anakart 3 ay bekledi evinde. Sonra bana hediye etti. Kart bana faturası ile geldi ryzen 3800x ile sorun yaşadım bordda sıkıntı var gibi gözüküyordu. Ürünü eniştem amazondan almıştı ve ürünü satıcısına gönderdim. Üzerinden 4 ay geçmesine rağmen anakartı iade kabul edip parasını da yarım saat içerisinde hemen hesabımıza yatırıp iade ettiler.
Türkiyedeki satıcıların yurt dışındakilerden öğrenecek çok şeyi var. Özellikle ticaret ahlakı konusunda. Türkiyeden ekran kartı anakart ya da işlemci alınmaz. Amazondan alın başınız ağrımasın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 13 Eylül 2020; 11:26:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 13 Eylül 2020; 13:24:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |