Şimdi Ara

Teknosanet 100mbit 199₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 3 ay 199₺, comnetzedeler tercih edecektir.

https://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Teknosanet/TeknoClub-Teknosanet

Teknosanet 100mbit 199₺

• Kampanya kapsamında, VDSL ve Fiber WiFi 5 veya WiFi 6 modemler için KDV dahil 60 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır. İlgili ücret kampanya fiyatları bölümünde gösterilen kampanya fiyatlarına dahil değildir.
    • Teknosanet’e yeni hizmet tesisi ile abone olacak ADSL/VDSL aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti iki taksit olarak toplam 800 TL olarak fatura edilir (400 TLx2). Teknosanet’e işletmeci değişikliği ile abone olacak ADSL/VDSL aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti alınmayacaktır
    • Teknosanet’e yeni hizmet tesisi veya işletmeci değişikliği ile geçecek fiber aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti alınmayacaktır.
    • Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere binde 9,48 oran ile Teknosanet faturasına yansıtılır.

@HesaplıBilgi @XpressMusic34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Aralık 2024; 14:51:27 >

• Ben açmıştım önceden konuyu; olsun vatandaşın işi görülsün.Teknosanet 100mbit 199₺ 

https://forum.donanimhaber.com/teknosanet-cikmis-hayirli-olsun--158705039

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Aralık 2024; 12:42:8 >
  • Görmemişim konut kilit üye ban o zaman Teknosanet 100mbit 199₺ @XpressMusic34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 12:43:33 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Sorun yok hocam; senin konudan da devam edebiliriz.Teknosanet 100mbit 199₺ 

• VDSL için modem kullanım ücreti mi alıyorlar 60 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Vdsl modemi olmayıp; kiralama isteyenler için olabilir. Bazı firmalar vdslde de kiralama ve satım yapabiliyor.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    O zaman no problemo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçtim 3ay 199 sonra 399 yapmışlar comnetten kaçanlara özel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosanet 100mbit 199₺ Şair burada ne demek istemiş @HesaplıBilgi @codred

Teknosanet 100mbit 199₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 14:52:15 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

İlk 3 ay indirimli tahhütsüz; 12 ay sabit taahhütlü olarak sunulmuş olabilir.Teknosanet 100mbit 199₺ 

• Öncelikle konu için teşekkürler. Lakin şu konu açılış tarihi itibariyle daha önce olduğu için oradan devam edilmesi daha uygun olur. Buradaki mesajınızı oraya kopyalayabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/teknosanet-cikmis-hayirli-olsun--158705039

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.