Selam arkadaşlar... Bugün adsle geçtim. Kurulum işlemini falan hallettim ancak şöyle bir sorum var : Telefon hattını takınca adsl sinyali zayıflıyor/düşüyor, bağlantı kopuyor... Telefon hattını çıkarıyorum internet çatır çatır var ... Yani internet ve telefonu aynı anda kullanamıyorum...
Belki tam anlatamadım biraz daha açıklamaya çalışayım: Evde aynı hatta bağlı 2 telefon var...Modemi 1. telefona bağladık ... Kalan 2. telefon kesiyor interneti işte... Bu 2. telefonu çıkarınca kalan 1. telefon da internet de çalışıyor... Şimdi diyebilirsiniz ki o zaman telefonların birini kullan=) Öyle bir seçeneğim yok maalesef çünkü 2 telefon da gerekli... Aynı sorunu yaşamış olan var mı?Bunun nedeni/çözümü nedir?[Modem: AirTies RT-103TT(kablolu)]
splitter'i nasıl bağladın. telefonların hepsi splitter'dan sonramı çıkıyor olmadı teli değiştir
splitterdanda kaynaklanır fiziksel bağlantı kablolarınızdanda. Telekomu arayarak hat değerlerinizi ölçtürmeyi denedinizmi?
Selamlar... Babamın ben yokken splittera ne olduğunu anlayamadığım birşeyler yapması üzerine sorun düzeldi. Sorun splitterdanmış. Yardımlarınız için teşekkürler...