Şimdi Ara

Telefon interneti kesiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar... Bugün adsle geçtim. Kurulum işlemini falan hallettim ancak şöyle bir sorum var : Telefon hattını takınca adsl sinyali zayıflıyor/düşüyor, bağlantı kopuyor... Telefon hattını çıkarıyorum internet çatır çatır var ... Yani internet ve telefonu aynı anda kullanamıyorum...

Belki tam anlatamadım biraz daha açıklamaya çalışayım: Evde aynı hatta bağlı 2 telefon var...Modemi 1. telefona bağladık ... Kalan 2. telefon kesiyor interneti işte... Bu 2. telefonu çıkarınca kalan 1. telefon da internet de çalışıyor... Şimdi diyebilirsiniz ki o zaman telefonların birini kullan=) Öyle bir seçeneğim yok maalesef çünkü 2 telefon da gerekli... Aynı sorunu yaşamış olan var mı?Bunun nedeni/çözümü nedir?[Modem: AirTies RT-103TT(kablolu)]

• splitter'i nasıl bağladın. telefonların hepsi splitter'dan sonramı çıkıyor olmadı teli değiştir
  • splitterdanda kaynaklanır fiziksel bağlantı kablolarınızdanda. Telekomu arayarak hat değerlerinizi ölçtürmeyi denedinizmi?
  • Selamlar...
    Babamın ben yokken splittera ne olduğunu anlayamadığım birşeyler yapması üzerine sorun düzeldi. Sorun splitterdanmış. Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.