Şimdi Ara

Telefon Suya Düştü Tamire Götürdüm İçerde [Ciddi Akıl Verin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 Hafta Önce Telefon Suya Düştü [Nokia N73] Telefon En Fazla 5 Sn Suda Durmuştur Daha Sonra Saç Kurutma Makineysi Filan Kuruladık Neyse Ama Çılmadı Neyse Düğün Telaşı Filan Derken 2 Hafta Geçti Bugün Bir Tamire Götürdüm Adam 2 Hafta Geçmiş Yapılması Çok Zor o Sudan Etkilenmiştir İçindeki Metallere Bilmem Bişiler Olmuştur Dedi Sizce Düzelme Şansı Varmı Dır Başka Tamire Götüreyimi Yoksa Hiç Elimi Sürmiyeyimi...

• benimde samsung m3510 telefonum suya düşmüştü 1-2 dk suyun içinde durdu çıkardım kuruladım birkaç gün ellemedim telefoncu oksitlenir at çöpe dedi ama ben hala kullanıyorum
  • Direk pirince koyacaktın onu.
  • Telefonun Suya Düştüğünü 2 Gün Sonra Öğrendim Düğün Telaşıyla Düşürmüşler Direk Kurutmuşlar Sonra Koyduk Ama İşe Yaramadı...

En iyisi Bir Tamire Gitmesi Hiç Yoktan Şasımızı Deniyelim
  • Benimkide wc ye düşmüştü aldım hemen pislik gitsin diye bide lavaboda yıkamıştım pirince yatırdık durdu 1-2 hafta sonra çalıştı babalar gibide 3-4 ay sonra bozuldu parçalar oksitlenmiş sudan.
  • Bende suya düşürdüm telefonumu ama tam içne girmedi sonra kuruladım(sadece arka kapayını çıkarıp orayı kuruladım.)Sonra pirince koydum. Bu arada keşke saç kurutma maknesiyle kurulamasaydın. Oksitlendirmeyi artırıyormuş. Neyse telefon düzeldi 3 hata oluştu(Bluetooth açılmıyo,Hafıza kartı okumuyo,bazen açılıp kapanırken duraksıyo.) Neyse bu güne kadar dayandım dünde garantiye gönderdim inşallah kabul ederler yoksa parayla halledecekler.
  • Benimde geçen gün soğuk suyun dış tarafındaki buharlaşma nedeniyle masaya akmış bütün su ve üstünde duran telefonuma da bulaşmış gece gördüğümde karanlıkta ışığının yandıığnı farkettim,bir kaldırdım ıslak kuruttum gece açıldı ama sabahına hiç bir tepki vermedi.Şansına kalmış artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuruttuktan sonra bi güneş gören yere koy, ama güneşin alnına değil, balkona falan mesela, 1 hafta dursun buharlaşır uçar aynen devam, ben klavyeme 50 kere meyve suyu dökmüşümdür, aceleye getirmeden gittim musluk altına, açtım suyu şarıl şarıl, yıkadım iyce, içindeki kırıntılarda gitti :D sonra kurutma makinesiyle kuruttum birazda kendi halinde durdu kullandım sonra.. bişey yok yani... sende dediğimi yap
  • bende n97 aldım. (kontratlı)Hiçbirşey yapmadım durup dururken bozuldu. Gönderdim servise (genpa). geldi işte bir hafta on gün içinde. neymiş telefon tamir edilemiyormuş içi açılmışmış. Tabi alırmıyım o telefonu bıraktım tim de tekrar gitti şimdi. Tehtid ettik bakın açılmadı dedik sonuna kadar gideceğiz dedik. şimdi müşteri memnuniyeti için tamir edilmeye çalışılçacakmış. gelmesse her türlü mahkemeye gideceğim tamamiyle iftira attılar. bir telefonu değiştirmek bu kadar mı zor tamir edilemiyorsa( kontratlı olduğun için 2. telefonu vermek zarar edecek bir haylice ve Allah Büyük o gün gezerken aynı telefondan arayan gençlere rastladık bulamıyorlarmış aynı telefondan bu yüzden bence değişimde kaçıyorlar). ama tamir edilmesin veya değiştirilmesin (ama zaten tahminimce zaten tamir edilemiycek konumda) nasıl iftira atılır görcekler elimden geleni ardıma koymıycam mahkemede sonuçsuz kalırsa o telefonu timin içinde çatır çatır kırmazsam şerefsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 26 Temmuz 2010; 0:20:48 >

• babannemın telefon dusmustu tum kabı bataryayı cıkarttık 30 dk sonra gayet güzel calısıyor
  • hoca en büyük hatayı yapmışın bataryayı takarak.tel suya düştü mü direk bataryayı cıkarıp kısa devre yapmasını engellemek lazım.koy kalsın pirincete bi hafta 2 hafta.
  • Suya düştükten sonra telefonu açmadan bataryayı çıkarıp pirince koy. pirinç suyu çeker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.