arkadaşlar öncelikle şöyle söylim. telefon için tyeknik yardım bölümünü bulamadım o yüzden buraya yazmak durumunda kaldım ve çift hatlı iphone model telefon kullanıyorum, tamam çöpe at kurtul yada öyle telefon kullanırsan böyle sonuç alırsın ..vs vs gibisinden yanıt vermeyelim okadarını biz de biliyoruz hani (:
dmem o ki bugün durduk yere hat kayboldu üstteki göstergede hat çekiyor görünüyor ancak ne mesaj alabiliyorum ne de gönderebiliyorum ne aranabiliyorum ne arayabiliyorum . Ancak arada böyle hat geri geliyor sonra uzunca bir süre geri gelmeyecek kadar kayboluyor tekrardan. hattımı başka telefona takınca normal güzel çalışşıor da ne oldu durduk yere geri dönme şansı var mıdır teknik bilgisi olan birinden acil yardım bekliyorum arkadaşlar teşekkürler. bu arada telefonun modeli mt6235 ...
Telefon bu davranışı farklı mekanlarda da yapıyor mu kontrol ediniz. Evden uzakta başka semtte vs.
dışarıda da aynını yapıyor bilemedim nedendir. ancak bazen geliyor msj atıyorum gidiyor rıyorum konuşuyorum bi 30 sn sürmeden gidiyor tekrardan bazen de epeyce bekliyor gelmiyor yine
Konu yeri yanlıştır lütfen ilgili bölümlere açınız ...