Şimdi Ara

Telefonumu Köpek yedi Acill yardım lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar yeni aldığım samsung wave 525 marka telefonumu kopek kacırıp dişlemiş sanırım dış kasa ekran değişecek telefon açılıyo dokunmatik çalısıyo ama ekranda kocaman bi catlak ve görüntünün yarısı yok sizce Garanti kabul eder mi ? Etmese bile ne kadar masraf çıkar ? ve telefon yapıldıktan sonra randıman verir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spikemurat

sizce Garanti kabul eder mi

Hayır.

quote:

Etmese bile ne kadar masraf çıkar ?

Uçuk, hatta fiyatı fazla olmayan bu tür modellerde belki de telefonun ücretine yakın bir masraf.

quote:

ve telefon yapıldıktan sonra randıman verir mi ?

Vermez.

Bunlar genel geçerli fikir yürütmeler, siz yine de şansınızı deneyin tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 25 Şubat 2011; 6:01:07 >
  • Tamir edilse bile telefon fiyatı kadar masraf çıkar.

Garanti içinse, yetkili servise köpek dişledi garanti kapsamına girer mi diye sorun isterseniz

Köpeğin mamasından kesin, yeni bir telefon alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Tamir edilse bile telefon fiyatı kadar masraf çıkar.

Garanti içinse, yetkili servise köpek dişledi garanti kapsamına girer mi diye sorun isterseniz

Köpeğin mamasından kesin, yeni bir telefon alın
  • Telefonun 50 tl ye sigortalatsaydiniz sigorta bunu karsilardi. yeni telefon alirsaniz sigorta yaptirmanizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nindalf

Telefonun 50 tl ye sigortalatsaydiniz sigorta bunu karsilardi. yeni telefon alirsaniz sigorta yaptirmanizi tavsiye ederim.

ilk defa da boyle birsey duydum..
    tuttum bu olayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nindalf

Telefonun 50 tl ye sigortalatsaydiniz sigorta bunu karsilardi. yeni telefon alirsaniz sigorta yaptirmanizi tavsiye ederim.

Kasko hepsini karşılamıyor.Hasarın % 60 ya da % 70 civarını karşılıyor.AMa dediğiniz gibi kasko candır canandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 3gs i denize dusurdum. denize dusurdum dedim. yolladim. herseyi degisti neredeyse 0 telefon gibi oldu. parcasi cok olmayan bir telefon olunca sifirini veriyor. iphonun her birseyi oldugu icin bende 0 vermemislerdi.
  • hic ucret almadilar mi ? 1 tl bile ? ben wawe imi teknosadan aldim , kaskoda yaptirdim bana %70 80 civarini karsiliyor dediler.bn mi yanlis hatrliyorum acaba ?
  • Köpeği ac bırakırsanız yer tabi :-D
    Ben olsam sinirden o köpeği doğrardim...

Neyse kardeş ne olursa olsun servise ver cihazı ;) telefoncular iyice bozar :)
  • sende onu ye
  • hic ucret alinmadi ama yeni garanti anlasmasi yaptim sonra tek kullanimlik gibi bisiymis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.