Şimdi Ara

Telekom şirketlerinin abone iptali zorbalığına Dur de! İmzanıza ihtiyaç var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekom şirketlerinin abone iptali zorbalığına Dur de!
    Bunu yapmazsak bizi sömürmeye devam edecekler.
    Alttaki linkten change.org a girip imza atarsanız hayırlı amelde bulunmuş olursunuz.
    Herkesin bu sömürgecilerle uğraşacak vakti, tecrübesi ve ilmi olmuyor.
    bir imza ile milyonlarca kişiye yardım edebilirsiniz..
    https://www.change.org/p/btk-telekom-şirketlerinin-abone-iptali-zorbalığına-dur-de

• Bunların bu rezillikleri her yerde duyurmak lazım 1 fatura daha fazla iteleyebilmek için düştükleri şu durum içler acısı. Bu tarz şirketlerin çalışanları kursağınıza, çoluğunuzun-çocuğunuzun boğazına benim ve binlerce kişinin haram zıkkım olsun dediği paraların girmesi hoşunuza mı gidiyor. Tek bir kuruşum geçerse haram olsun, boğazınızda dursun. Size ben haraç vermek zorunda değilim. Üç kuruş için kendinizi küçük duruma düşürüp bir de evinize götürdüğünüz haram lokmayı utanmadan çocuklarınıza yediriyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibilere.
  • Imzalandı ınsallah havada kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de imzaladım fakat devletten aracı kurum atamasını önermek yerine iptal işlemlerinin Ttnet ve Türk Telekom online işlem merkezinden yapılabilmesini önermek daha doğru olur diye düşünüyorum.
    Online işlem merkezinden hemen hemen her işlem yapılırken, iptal işlemi için fax numarası vermeleri kesinlikle iyi niyet göstergesi değildir.

Ayrıca BTK mevzuatı gereği sözleşmemize web sitelerinden erişebiliyor olmamız lazımken erişemiyoruz. Mevcut yönetmeliğe de uymuyorlar.

Bu arada imza atan herkes talebini kişisel olarak buradan da iletirse çözüm daha çabuk üretilirhttps://sikayet.btk.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noisywan -- 27 Ağustos 2017; 10:9:47 >
  • daha önce hiç yararlı bi işe yaradiğini görmedim şu change.orgun bi kere bu site yüzünden bir olayın durduruldugunu veya etki yarattiğini görmedim boşu boşuna oy verip duruyosun adamı devlete şikayet ediyorsun takmıyor change.orgu mu takıcak ?
  • Halihazırda örgütlü bir yapımız varken her şeye baştan başlamayı denemişsiniz. Bu tür konularda bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.